- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Kaç yaşındasınız?Herkese selam
Benim uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Ve uzun bir süredir de çalışıyorum. Aynı birimde çalıştığım çok iyi anlaştığım bir arkadaşım vardı. Kendisi sonra işten ayrıldı. Ben de çevremde canayakın , konuşkan bilinirim. Bu arkadaşla da aram iyiydi. Fakat iş yerinde çoğu kişi ilişkim olduğunu biliyor.
Bu arkadaş bayramda aradi nasılsın bi arayayım dedi. Bana çok normal geldi çünkü aramız iyiydi ve diyaloğu devam ettirmek istedi. Geçenlerde iş yerine ziyarete geldi yine normal bir şekilde konuştuk. 1 2 kez de işle alakalı konu geçti.
En son dün mesaj attı. Nasılsın bir yazayım dedim dedi. Bende iş yerindeki problemlerin bir kısmını anlattım o da haberdarım dedi. Dedim iş arıyorum evlenene kadar beklemek istiyordum ama artık çıkacağım dedim. Evlilik planı yakın mı diye sordu bende seneye inşallah dedim. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur iyi yerlere girersiniz ikiniz de dedi. Buluşalım bir gün dedi bende ecet geçen ofiste konuştuk hep birlikte bir organizasyon yapalım diye ben ayarlamaya çalışayım dedim.Ve ablasının düğünü hakkında hep konuşuyorduk ablası bir yabancı ile evlenecek kız isteme vs çok ilginç olduğundan bahsetmişti. Ben de düğün ne zaman dedim davetiye gönderdi. Bugün bi arkadaş davetiyeyi getirdi fakat ofiste başka kimseye vermedi. Bana gizlice verdi. Ben de neden vermedin dedim ya yer sıkıntısı var sanırım davet etmiyor dedi.
Neyse sevgilim kimle konuşuyorsun dediğinde kısaca anlattım durumu. Senin o çocukla gorusmeni istemiyorum dedi. Dedim ki seni biliyor ve hiç yanlış bir hareketini görmedim. Neden sadece seni arıyor sana yazıyor istemiyorum onun niyeti farklı o buluşmaya da lütfen gitme dedi.
Ben bu arkadaşımdan hiç farklı bir davranış görmedim. Ben mi çok safım yoksa bana yakın mı davranmak istiyor? Evlenmek istediğimi ilişkimi çok sevdiğimi bilmesine rağmen bana böyle yaklaşma çabasının olma ihtimali çok saçma geliyor.
Sevgilimin uyarısını dikkate almalı mıyım sizce
Yorumlarınızı bekliyorum
27 yaşındayız.Kaç yaşındasınız?
Sevgilinizin küçük bir kız çocuğuna direktif verir gibi şununla konuş bununla konuşma demesi biraz değişik geldi bana.
Çalışma hayatınız olduğuna göre kiminle konuşup kiminle konuşmamanız gerektiğinin ayrımını yapabilecek yaştasınız bence
Ikili buluşmayı ben de istemem ve gereksiz bulurum. Ama 6 ayda yalnızca 3 kez iletişim kuruldu. 1i de işyerini ziyarete gelmesiydi ki burada en yakın arkadaşı çalışıyor onu almaya gelmiştiButun erkek arkadaşlarim okul donemlerimden kalma eski arkadaslarim. Hala buluşup, konustugum 2 erkek arkadasim var onlar da 12 senelik arkadaslarim.
28 yasimdayim. Bu saatten sonra işyerinden muhabbetim olan adamla ikili bulusmalar, ziyaretler kabul etmezdim, zirt pirt yazişmazdim ben.
Bir defasında iş arkadaş grubunda hiç beklemediğim biri için sevgilim tarafından uyarıldım. Kuruntu yapıyorsun olamaz öyle birşey dedim ama 2 ay sonra beni aslinda çok sevdiğini, sürekli düşündüğünü ve artık dayanamadığını söyleyerek açıldı ve tabiki şok oldum.Kadınlar kadınları kalben tanır bu olay sizin değil de sevgilinizin başına gelmiş olsaydı derdim ki ne hissediyorsanız doğrudur kokusu çıkar muhakkak.
ama erkekler erkekleri kendi gibi bilir yani kendi niyeti neyse karşıdakini de öyle zanneder. En azından kendi tecrübelerim hep böyle çıktı.
Sizin yerinizde olsam sevgilimi arkadaş çevreme karıştırtmam cesaret alıp başka şeylere de karışmaya başlayabilir. İçi rahat edecekse arkadaşınızla sevgilinizi tanıştırın çay/kahve kaynaşsınlar. Ha eğer arkadaşım hayatımda çok da önemli yere sahip değil olmasa da olur sevgilim yoldaşım o herşeyden önce gelir diyorsanız da iletişimi kesersiniz
Banada böyle geliyor. Çalışırken de bir bakış olsun bir söz olsun hiç duymadım yanlış anlaşılabilecekBen bir anormallik göremedim.
Klasik kıskançlık.
Ikili buluşmayı ben de istemem ve gereksiz bulurum. Ama 6 ayda yalnızca 3 kez iletişim kuruldu. 1i de işyerini ziyarete gelmesiydi ki burada en yakın arkadaşı çalışıyor onu almaya gelmişti
başka bir durum sezmedim.
27 yaşındayız.
Normalde böyle şeylere mudahele etmezdi. Ama arkadaş grubumdan biri ile de benzer durumu yaşadık ve ben hayır olamaz öyle bir durum deyip görüşmeye devam ettim. Sonunda sevgilim halli çıktı. O yüzden böyle durumlara hassas. Benim göremediğimi düşünüyor
Ben de göremem.Biri bana alenen hislerini söyleyene kadar bir yorum ya da çıkarımda bulunamam.Fal bakmıyorum sonuçta.27 yaşındayız.
Normalde böyle şeylere mudahele etmezdi. Ama arkadaş grubumdan biri ile de benzer durumu yaşadık ve ben hayır olamaz öyle bir durum deyip görüşmeye devam ettim. Sonunda sevgilim halli çıktı. O yüzden böyle durumlara hassas. Benim göremediğimi düşünüyor
Samimiymişsiniz zaten diyaloglarınız size tuhaf gelmiyor birden bir çıkış olsaydı siz de fark ederdiniz. Valla benim can ciğer erkek arkadaşlarım var tee üniversiteden .Ha bir kadın , ha onlar ...Karşı cins bile değiller benim için hayatıma kim girse ilk başlarda kıllanır ikisinden de. Ya ben bunları 22 yıldır tanıyorum ben bir şey hissetmiyorum belli ki onlar da hissetmemiş. Biz aşk acılarımızı birbirimizin omuzunda ağlayarak atlatmışız. Karşı cinsle bu tarz dostluklar kurmayı beceremeyenler hemen altında bir şey arıyorlar. Ben bu iki arkadaşım konusunda hiç taviz vermedim hiç bir ilişkimde. Nitekim ilişkilerim yaşandı bitti dostlarım baki. Şu an biri evli. Hala görüşürüz, karısı da başlarda arıza çıkarmış benim haberim yoktu. Tanıdı gördü ortamımıza girdi şu an sorun yokmuş. Bu biraz benzer ilişkiler yaşayanların anlayabileceği bir şey aslında.Herkese selam
Benim uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Ve uzun bir süredir de çalışıyorum. Aynı birimde çalıştığım çok iyi anlaştığım bir arkadaşım vardı. Kendisi sonra işten ayrıldı. Ben de çevremde canayakın , konuşkan bilinirim. Bu arkadaşla da aram iyiydi. Fakat iş yerinde çoğu kişi ilişkim olduğunu biliyor.
Bu arkadaş bayramda aradi nasılsın bi arayayım dedi. Bana çok normal geldi çünkü aramız iyiydi ve diyaloğu devam ettirmek istedi. Geçenlerde iş yerine ziyarete geldi yine normal bir şekilde konuştuk. 1 2 kez de işle alakalı konu geçti.
En son dün mesaj attı. Nasılsın bir yazayım dedim dedi. Bende iş yerindeki problemlerin bir kısmını anlattım o da haberdarım dedi. Dedim iş arıyorum evlenene kadar beklemek istiyordum ama artık çıkacağım dedim. Evlilik planı yakın mı diye sordu bende seneye inşallah dedim. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur iyi yerlere girersiniz ikiniz de dedi. Buluşalım bir gün dedi bende ecet geçen ofiste konuştuk hep birlikte bir organizasyon yapalım diye ben ayarlamaya çalışayım dedim.Ve ablasının düğünü hakkında hep konuşuyorduk ablası bir yabancı ile evlenecek kız isteme vs çok ilginç olduğundan bahsetmişti. Ben de düğün ne zaman dedim davetiye gönderdi. Bugün bi arkadaş davetiyeyi getirdi fakat ofiste başka kimseye vermedi. Bana gizlice verdi. Ben de neden vermedin dedim ya yer sıkıntısı var sanırım davet etmiyor dedi.
Neyse sevgilim kimle konuşuyorsun dediğinde kısaca anlattım durumu. Senin o çocukla gorusmeni istemiyorum dedi. Dedim ki seni biliyor ve hiç yanlış bir hareketini görmedim. Neden sadece seni arıyor sana yazıyor istemiyorum onun niyeti farklı o buluşmaya da lütfen gitme dedi.
Ben bu arkadaşımdan hiç farklı bir davranış görmedim. Ben mi çok safım yoksa bana yakın mı davranmak istiyor? Evlenmek istediğimi ilişkimi çok sevdiğimi bilmesine rağmen bana böyle yaklaşma çabasının olma ihtimali çok saçma geliyor.
Sevgilimin uyarısını dikkate almalı mıyım sizce
Yorumlarınızı bekliyorum
Benimde 2 3 ayda 1 nasilsin diye soracağım bir arkadaşım öte bi samimiyetimiz yok. Sevgilim çok anlayışlı bir insan ama bir önceki tecrübeden dolayı sanırım bu konularda çok hassas davranıyorSamimiymişsiniz zaten diyaloglarınız size tuhaf gelmiyor birden bir çıkış olsaydı siz de fark ederdiniz. Valla benim can ciğer erkek arkadaşlarım var tee üniversiteden .Ha bir kadın , ha onlar ...Karşı cins bile değiller benim için hayatıma kim girse ilk başlarda kıllanır ikisinden de. Ya ben bunları 22 yıldır tanıyorum ben bir şey hissetmiyorum belli ki onlar da hissetmemiş. Biz aşk acılarımızı birbirimizin omuzunda ağlayarak atlatmışız. Karşı cinsle bu tarz dostluklar kurmayı beceremeyenler hemen altında bir şey arıyorlar. Ben bu iki arkadaşım konusunda hiç taviz vermedim hiç bir ilişkimde. Nitekim ilişkilerim yaşandı bitti dostlarım baki. Şu an biri evli. Hala görüşürüz, karısı da başlarda arıza çıkarmış benim haberim yoktu. Tanıdı gördü ortamımıza girdi şu an sorun yokmuş. Bu biraz benzer ilişkiler yaşayanların anlayabileceği bir şey aslında.
Böyle anlatmadım sorunca anlatmaya üşenip konuşmaları kopyalayıp attım. Ben yanlış anlayabileceği şeyleri bir arada anlattım konumda. Yoksa o konuşmayı gordu bizzatHa ben hususi olarak sadece sizi ziyarete geldi diye dusundum. Şimdilik pek bir şey gorunmuyor ama diger arkadasin dedigi gibi anlatirken size özel ilgisi var gibi anlatmiş olabilirsiniz istemeden o yuzden rahatsiz olmus olabilir.
Ss attım uğraşmamak için. Hani o şekilde anlatacağım bir durum olmadı. Bir de ben yanlış anlayabileceği şeyleri peşpeşe burada paylaştım. O yüzden size öyle gelmiş olabilirGereksiz kuruntu ve kıskançlık yapmış bence , arkadaşınızla konuşmanızı kısaaca anlattım demişsiniz ama , bence erkek arkadaşınızı , o kişinin size ilgisi olduğunu düşündürtecek cümleler sarfetmişsiniz , davetiye olayını filan söylediyseniz ,sadece size getirdiğini filan , o yüzden de ilgisi var diye düşünmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?