Sevgilim kuruntu yapmakta haklı mı

Arkadaşınızın günahını almak istemiyorum ama bence sevgiliniz haklı. Genelde erkekler hayatında biri olan kız arkadaşını baş başa buluşmaya çağırmaz
Başbaşa da demedi. Bi gün buluşalım görüşelim bi haftasonu veya akşam dedi. Benim de aklıma toplu buluşma olarak geldi. Başbaşa kastettiğini düşünemedim o an.
Sizce başbaşa mı demek istedi
Dediği şey tam olarak şu bu arada bi buluşma ayarlayalım hafta ici veya haftasonu

Haklı olarak erkek arkadaşınız kıskanmistir ama kötü niyet olduğunu sanmıyorum arkadaşça yaklaşmış olabilir.Karsi cinsle sevgilin var diye iletişim kurmayacaksin diye bisey yok bazen bir bayandan daha çok anlasabilir insan ams sevgilinize de hak veriyorum karşı tarafa guvenmiyordur

Keşke bu kadar detay vermeseydiniz. Bir de daha önce böyle bir konuda sevgiliniz haklı çıkmış. İşyerinde yalnızca size davetiye vermesinden falan bahsetmişseniz bu düşünceye kapılmış olabilir. Arkadaşınızın ablası çok yakınınız olmasa gerek. Bu nedenle düğüne hele de pandemi ortamında katılmak çok mantıklı değil. Ama arkadaşsınızla çok yakın sıkı bir bağınız varsa onu da sevgilinizle tanıştırabilir, hatta düğüne sevgilinizle birlikte katılabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…