- 14 Ağustos 2022
- 128
- -109
- 11
- 26
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Öylesine dedi hoş hemen gelmediAma amcaniz/müstakbel kayinpeder daha yeni "hafta sonu gelsin konusalim" demedi mi. Bu karismayan halleri mi?
Aaaaa yeterli dedikodu malzemesi veemiyosan adam ne yapsinTamam da kaç gündür yorum yapmadilr
Sivaslı aileyle, çoluk çocukla uğraşırken adam da kaçıp kaçıp tokanın sahibi ile gününü gün eder artık.Bakire değil misin? Evde oturuyor derken çalışmandan bahsetmedim zaten. Çalışıyorsan daha iyi işte ne güzel para da getirirsin eve, o da dışardakilere daha rahat harcar.
O neHofff amaaan hiç ekşin yok .
Kuzennli konu sarmadı
Keşke Mavera gelse de çamaşır makinesinden bahsetse biraz.
Tokanin sahibi kankasi çıktı tanıyorumSivaslı aileyle, çoluk çocukla uğraşırken adam da kaçıp kaçıp tokanın sahibi ile gününü gün eder artık.
Siemens marka tavsiye ederim, emmoglunun donları icinn
O mu ?
Kardeş, senin gibi tatlış bir üye. Sizi tanıştıralım, arkadaş olun.
amcanızın oğlu sizi yurt dışı bileti olarak görüyordur belki de… fazla heveslenmeseniz mi ?
AyyyyyyvdvvzvvzvvzvxbdO mu ?
O da çamaşır makinasıyla evlenen kizimizdi.
:) Kankasıdır kesin.Tokanin sahibi kankasi çıktı tanıyorum
Kuzeninden boşanan halanın da bıyıkları vardı de mi? Ya sen üst dairede oturan emmi oğlu ile evleniyon, böyle bir yapınız var sizin, zorlamasan mı artık ya? Hiç inandırıcı değil.Miras çoktan bölündü bir ev vardı ortak gerisi ayrı ayrı
Onlar bizle aynı zenginlikte
O da Almanya’da
Oh mein got3 nesildir ( evet tam 3 nesil ) Almanya'dalar. Amca da , amcaoğlu da orada ; ayni binada yaşıyorlarmış zaten.
Öylesine dedi hoş hemen gelmedi
Biri yazmis ki hani avukatti evet avukat
Bir sene staj vs yapması gerekiyor hafta sonları buraya gelecek zaten ve staj yaparken de maaş alacak burda yalan olan ne var anlayamadım
Her havzin dibayni yavrumOh mein gotdeutschland über alles für immer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?