- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Demek kız tuvalete gitti tokasını masada bıraktı demek senin kuzen sevgilisini arkadaşlarıyla tanıştırdıToka yine orda fotoda canim
Yüzde doksan dokuz durum bu bence de.Ben zaten yanıtı biliyorum da kendisine kabul ettirmek mesele.
Ailemiz zorlamıyor niye benle evlenmeye mecbur olsun ki diyor. Çünkü rahat rahat çapkınlık yapmak için çünkü zaten Türk olmayan biriyle evlenemez
Hemen açıklığa mi kavuştu la konu ?Günahini almisiz açıkladım üstte
Sence?
Kuzen beye demişlerdir Helga ile gez toz, her haltı yapabilirsin. Ama evlenmek yok. Evleneceğin kişiyi biz seçeriz diye.
Ama Sivaslı'ya yasak Alman falan, hele hele cinsellik ooooo
Saf ben, sevgilisinin kuzeninin tokasını görmüş heralde diye okuyorum konuyu. Gencecik insanların hala kuzenlerine hallenebildiğini düşünemiyorsam demek.
Avukat zaten staj oluyor burada bütün mesleklerde önceÖnceki konunda kuzenin üniversiteyi geçen yıl bitirmişti?
Avukat oldu demiştin.
Nasıl uzuyo nasıl bişeyler oluyo onu anlamadım.
Sen amcaninogluyla sevgilisin ve bunu amcan biliyor ne geniş ailesiniz yaSormadim da okuldan arkadas diyecektir
Durun henüz beddua yemedikHemen açıklığa mi kavuştu la konu ?
Abxbsbsbs
Ha sektör ahsbsbsvBide amcası demiş oğlum da kimmiş seni tutarım ben sfghjk
Amcan oğlu için o kim köpek benim yiyenimi uzuyii demedi mi?Ailemiz karışmıyor artık
Almanya'da oldukları için öyle dedik. Tokanın sahibi kim olabilir diye şey ettik.Çocuğun sevgilisi alman mıymış? diğer konuyu okumadım
sevgilimin okulu basladi gecen sene son senesi idi ama bazı seyler oldu biraz uzamis neyse orasi uzun bir konu
Gecen gün bir foto paylasti kahve fotosu ama masada bir kiz tokasi vardi. Bunu gördüm ve kiskandim sanirim ama asil kiskanma sebebim bir tane üstsüz fotosu vardi o gün onu kaldirdi, birkac video kaldirdi.
Kafamda senaryolar yazdim sevgilisi ile bulustu onlari kaldir falan mi dedi acaba diye…
Bir anda onu sildim ve her sey bitti yazdim o günden sonra sadece üzgün postlar atti duygusal sarkilar atti
Aileden kimse konuyu acmadi ta ki bugüne kadar
Bana mesaj atmis böyle mi bitecekti sorgusuz sualsiz beni öyle bir hale soktun ki falan yazmis
Bu akşam da amcam beni gördü neler oluyor her sey yolunda mi dedi ben de kafami salladim agladim bir anda amcam da öz oglum olsa yegenimi üzemez ne yapti hafta sonu gelsin konusalim dedi ben de istemiyorum galiba baskasi ile konusuyor dedim güldü olur mu öyle sey beni ne zaman arasa seni soruyor dedi
Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Bence sevgilisi yaninda olan biri bunu yapar sadece. Böyle düsündüm
Lütfen kuzen konusuna girmeyin konumuz artik o degil uzar dagilir konu.
Bakire değil misin? Evde oturuyor derken çalışmandan bahsetmedim zaten. Çalışıyorsan daha iyi işte ne güzel para da getirirsin eve, o da dışardakilere daha rahat harcar.Alakasız gerçekten ben evde oturan biri de değilim öyle
Ailemiz karışmıyor artık
Ailemiz karışmıyor artık
Kinamadan Kınık kidndbbz da demedi, çoluk çocuğunuz da kuzeniyle evlenir görürsünüz ninenizi de demedi, desin de dagilalim mademDurun henüz beddua yemedik
Tamam da kaç gündür yorum yapmadilrAmcan oğlu için o kim köpek benim yiyenimi uzuyii demedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?