Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Nasıl aşk yahu daha geçen napsam diyordun ne ara aşık oldun aa kuzenim erkekmiş diye farkedip yıldırım aşkına mı tutuldun yani?
Ona bakarsak kuzeni avukattı, ama şimdide okulu uzamış oldu. Konu sahibi bizimle acayip kafa buluyor. İlk konusu akraba evliliği, 2. Konu acaba aldatiliyor muyum? gibisinden...Ama kabul edelim, yüzlerce mesaj yazdıracak konular açıyor.

Sence?
Kuzen beye demişlerdir Helga ile gez toz, her haltı yapabilirsin. Ama evlenmek yok. Evleneceğin kişiyi biz seçeriz diye.
Ama Sivaslı'ya yasak Alman falan, hele hele cinsellik ooooo
Ben zaten yanıtı biliyorum da kendisine kabul ettirmek mesele.
Ailemiz zorlamıyor niye benle evlenmeye mecbur olsun ki diyor. Çünkü rahat rahat çapkınlık yapmak için çünkü zaten Türk olmayan biriyle evlenemez

Evlilik yolundaki adam tokalı fotoğraf mı paylaşırmış diye sorsaydınız.
Hem önce sevgilisiyle buluşup buluştuğu kız mekandan ayrıldıktan sonra arkadaşlarının ortama gelmediği ne malum ??
Bence kesin aldatılıyorsunuz aman dikkat

Miras çoktan bölündü bir ev vardı ortak gerisi ayrı ayrı
Onlar bizle aynı zenginlikte
O da Almanya’da

Ustsuz fotoyu kaldirma nedeni gercekten cok ikna ediciydi.ben tamamim.evlenince haşema da giyer bu denize girerken

Toka yine orda fotoda canim

Bide amcası demiş oğlum da kimmiş seni tutarım ben sfghjk

Adam haklı. Memeleri görünüyordur o fotoda, evlenecek biraz çeki düzen vermesi herkese göstermemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…