- 3 Şubat 2018
- 25.886
- 111.381
- 598
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Kuzenle evlen git dışarda farklı takıl böyle bir ailemiz yok kuzenim salak mı yani
Ona bakarsak kuzeni avukattı, ama şimdide okulu uzamış oldu. Konu sahibi bizimle acayip kafa buluyor. İlk konusu akraba evliliği, 2. Konu acaba aldatiliyor muyum? gibisinden...Ama kabul edelim, yüzlerce mesaj yazdıracak konular açıyor.Nasıl aşk yahu daha geçen napsam diyordun ne ara aşık oldun aa kuzenim erkekmiş diye farkedip yıldırım aşkına mı tutuldun yani?
Kesin aldatıyor ya hemen kandınız mı?Maalesef aldatmiyormus
Ben zaten yanıtı biliyorum da kendisine kabul ettirmek mesele.Sence?
Kuzen beye demişlerdir Helga ile gez toz, her haltı yapabilirsin. Ama evlenmek yok. Evleneceğin kişiyi biz seçeriz diye.
Ama Sivaslı'ya yasak Alman falan, hele hele cinsellik ooooo
Sanırım üzüldün bir miktar.Maalesef aldatmiyormus
Biz ne bilelim annem ama bu devirde akraba evliliği istedigine ve doğacak çocukların sakat olma riskini göze aldığına göre salak olması muhtemelKuzenle evlen git dışarda farklı takıl böyle bir ailemiz yok kuzenim salak mı yani
Öyle tabi de ne dersek diyelim dinlemeyecek. Bari tedavisi milyon dolarlık olan bir hastalık riskini azaltsınlar istedim. İçim acıyor o bebeklereSma değil ki sadece ve bazı şeyler de tespit edilemeyebiliyor
Evlilik yolundaki adam tokalı fotoğraf mı paylaşırmış diye sorsaydınız.Şimdi bana mesaj attı olmayan bir şeyden mi ayrıliyoruz gibisinden ben de toka vardi dedim evet dedi o masada üç kişiydik arkadaşlarımla ben de dedim ki neden üstsüz fotoyu kaldırdın, evlilik yolundayim evli adamin öyle fotosu mu olur dedi. O gün çekilmiş farklı foto da attı gerçekten arkadaşlarıydı yanındakiler((;;
Miras çoktan bölündü bir ev vardı ortak gerisi ayrı ayrıBence sizi yedekte tutuyor. Sevgilisi ile gününü gün edecek sonunda size gelecek. Neden mi? Çünkü amcamız öyle istiyor.
A) Toprak/miras bölünmesin
B) Oğlum zengin aileye kapak atsın
C) Oğlum yurt dışına gitsin, kendini kurtarsın.
Sebep bunlardan biri bence.
Ustsuz fotoyu kaldirma nedeni gercekten cok ikna ediciydi.ben tamamim.evlenince haşema da giyer bu denize girerkenŞimdi bana mesaj attı olmayan bir şeyden mi ayrıliyoruz gibisinden ben de toka vardi dedim evet dedi o masada üç kişiydik arkadaşlarımla ben de dedim ki neden üstsüz fotoyu kaldırdın, evlilik yolundayim evli adamin öyle fotosu mu olur dedi. O gün çekilmiş farklı foto da attı gerçekten arkadaşlarıydı yanındakiler((;;
Tokayi çocukken gizlice almış meğer ve yıllardır kalbinin üstünde gömlek cebinde taşıyormuş.toka senin tokan olmasın? sen yanında yokken koklayıp hasret gidermek için taşıyordur belki... bence fevri davranma.
Su yok ki ahsbsvsvsBu ne ya suyun içinde teyemmüm yaptı resmen
Toka yine orda fotoda canimEvlilik yolundaki adam tokalı fotoğraf mı paylaşırmış diye sorsaydınız.
Hem önce sevgilisiyle buluştuğu kız mekandan ayrıldıktan sonra arkadaşlarının ortama gelmediği ne malum ??
Bence kesin aldatılıyorsunuz aman dikkat
Emmoğlu diye sormalı bence.Dimdirek sorsaydin o zaman , amcaoğlu o toka kimin diye.
Ben bişey demedim, ister oğluyla evlen, ister bizzat amcanla evlen bana ne beSenin için dedim
O toka neymiş ?Maalesef aldatmiyormus
Bide amcası demiş oğlum da kimmiş seni tutarım ben sfghjkOna bakarsak kuzeni avukattı, ama şimdide okulu uzamış oldu. Konu sahibi bizimle acayip kafa buluyor. İlk konusu akraba evliliği, 2. Konu acaba aldatiliyor muyum? gibisinden...Ama kabul edelim, yüzlerce mesaj yazdıracak konular açıyor.
Adam haklı. Memeleri görünüyordur o fotoda, evlenecek biraz çeki düzen vermesi herkese göstermemesi lazım.Şimdi bana mesaj attı olmayan bir şeyden mi ayrıliyoruz gibisinden ben de toka vardi dedim evet dedi o masada üç kişiydik arkadaşlarımla ben de dedim ki neden üstsüz fotoyu kaldırdın, evlilik yolundayim evli adamin öyle fotosu mu olur dedi. O gün çekilmiş farklı foto da attı gerçekten arkadaşlarıydı yanındakiler((;;
Ailemiz karışmıyor artıkBaşka birisiyle görüşüyor olsa da size ne diyecek, evet sevgilim var mı diyecek ? Kaldı ki ailesi sizi bu kuzenle evlendirmeden rahat edemeyecek gibi, bu da oldukça şüpheli bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?