- 14 Ağustos 2022
- 128
- -109
- 11
- 26
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Öyle bir durum yok ailemiz sonradan haberdar olduEnteresan bir sekilde cok görülen bir durum. Istenmeyen kiz arkadasi olsa hemen hop bir teyze veya hala kizi ayarlanirdi ailenin "yardimiyla".
Sizin aile Almanlarla evliliğe veya evlilik öncesi cinselliğe ok mu?Lütfen komik komik yorumlar yapmayın daha bu yaşta evlensin diye kimse onu zorlamıyor sevgilisi olsa kimse bişi demez
Alakasız gerçekten ben evde oturan biri de değilim öyleOğlan da istiyordur bence. Bakire kız alacak, evde namıslı garısı olacak, kendi gününü gün edecek dışardaki çıtırlarla. Aile içi evlilik, aldatıldım diye boşanamaz da konu sahibi.
amcam da öz oglum olsa yegenimi üzemez ne yapti hafta sonu gelsin konusalim dedi
Açılmış kuzenSevgili kim, onun sevgilisi kim anlamadım kiüstsüz fotoyu kim atmış
Ayakta uyuyorsun otel parasından yırtıyorsun.Öyle bir durum yok ailemiz sonradan haberdar oldu
Herkesin kendi namusu cinselliği kimse karışamaz ayrica bana bakire demişsiniz belki bakireyim belki değilim ne malumSizin aile Almanlarla evliliğe veya evlilik öncesi cinselliğe ok mu?
Tam açılmış maşallah kabak çiçeği.Açılmış kuzen
Ben de kuzeni sevgilisinin fotosunu kaldırtmış sandım ne alaka diyorum. Herkes aynı kişi galibaSaf ben, sevgilisinin kuzeninin tokasını görmüş heralde diye okuyorum konuyu. Gencecik insanların hala kuzenlerine hallenebildiğini düşünemiyorsam demek.
Bizde gusül abdesti yok canım
Aha temsili kuzen.
Kirlenen aşkı için gole gusül almak için koştuğunda gol kurumus ve ay ışığında almıştı izcin Diniz
Bu da öyle bir hikaye zaar.
Üstü çıplak deyince aklıma geldiydi
Yine siz ve yine akraba evliliği/sevgililigi savunuculuğuAmca oğlu olmayanlar aldatmiyor mu size söyledim buraya çekmeyin olayı
Sence?Sizin aile Almanlarla evliliğe veya evlilik öncesi cinselliğe ok mu?
Ahahhsggsggsvsgvdvs hastasın yemin ederimbdvhddggdgdvvdAyakta uyuyorsun otel parasından yırtıyorsun.
Tesettürü mü bırakmışAçılmış kuzen
Ben demedim onu yahu.Herkesin kendi namusu cinselliği kimse karışamaz ayrica bana bakire demişsiniz belki bakireyim belki değilim ne malum
Öyle bir durum yok ailemiz sonradan haberdar oldu
O kendi de burdaamcanızın oğlu sizi yurt dışı bileti olarak görüyordur belki de… fazla heveslenmeseniz mi ?
Aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre şoför uşağa uşak hepsineSevgili kim, onun sevgilisi kim anlamadım kiüstsüz fotoyu kim atmış
Ben de önce bı kız mı acaba dedim, beynim yandı anlamadimTesettürü mü bırakmışBeynim konuyu ısrarla reddetmek istiyor ama biraz daha okuyunca anladım mevzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?