- 8 Kasım 2018
- 5.884
- 14.304
- 248
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Ben de basliga bakinca sevgilisiyle kuzeni ayni fotoyu paylasinca ikisinin birlikte olup onu aldattigindan suphe ediyor diye dusunmustumBen de kuzeni sevgilisinin fotosunu kaldırtmış sandım ne alaka diyorum. Herkes aynı kişi galiba
Bir de amca oğluymuş Allahım sana geliyorum
Çok farklı yerlerdesiniz bekar kaç kişi var evde bizden büyükEminim öyledir. Yada en azindan sen öyle zannet
Bu ne ya suyun içinde teyemmüm yaptı resmen
Aha temsili kuzen.
Kirlenen aşkı için gole gusül almak için koştuğunda gol kurumus ve ay ışığında almıştı izcin Diniz
Bu da öyle bir hikaye zaar.
Üstü çıplak deyince aklıma geldiydi
Tatlım üst dairenizdeki amcanın oğlu ile evleniyorsun kendine gel. O özgür kız imajını yiyecek göz var mı bizde bi baksana.Herkesin kendi namusu cinselliği kimse karışamaz ayrica bana bakire demişsiniz belki bakireyim belki değilim ne malum
Siz ev dışından biriyle evlenemiyosunuz galibaÇok farklı yerlerdesiniz bekar kaç kişi var evde bizden büyük
Almanya'da sistem öyle değilmiş 4 yılı bitirip mesleğe başlıyorlarmış. Önceki konusunda anlatmıştı konu sahibiÖnceki konuyu bilmiyorum ama hukukçular mezun olunca 1 yıl zorunlu staj yapıyor
Onu kastetmiş olabilir
Akraba evliliğinden yapıyor olabilir. Aşık olmuştunuz, birden bitti mi?sevgilimin okulu basladi gecen sene son senesi idi ama bazı seyler oldu biraz uzamis neyse orasi uzun bir konu
Gecen gün bir foto paylasti kahve fotosu ama masada bir kiz tokasi vardi. Bunu gördüm ve kiskandim sanirim ama asil kiskanma sebebim bir tane üstsüz fotosu vardi o gün onu kaldirdi, birkac video kaldirdi.
Kafamda senaryolar yazdim sevgilisi ile bulustu onlari kaldir falan mi dedi acaba diye…
Bir anda onu sildim ve her sey bitti yazdim o günden sonra sadece üzgün postlar atti duygusal sarkilar atti
Aileden kimse konuyu acmadi ta ki bugüne kadar
Bana mesaj atmis böyle mi bitecekti sorgusuz sualsiz beni öyle bir hale soktun ki falan yazmis
Bu akşam da amcam beni gördü neler oluyor her sey yolunda mi dedi ben de kafami salladim agladim bir anda amcam da öz oglum olsa yegenimi üzemez ne yapti hafta sonu gelsin konusalim dedi ben de istemiyorum galiba baskasi ile konusuyor dedim güldü olur mu öyle sey beni ne zaman arasa seni soruyor dedi
Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Bence sevgilisi yaninda olan biri bunu yapar sadece. Böyle düsündüm
Lütfen kuzen konusuna girmeyin konumuz artik o degil uzar dagilir konu.
Özcan Deniz in de gotunu gördüğüme göre ölsem de gam yemem artık hxhxhdhhx
Aha temsili kuzen.
Kirlenen aşkı için gole gusül almak için koştuğunda gol kurumus ve ay ışığında almıştı izcin Diniz
Bu da öyle bir hikaye zaar.
Üstü çıplak deyince aklıma geldiydi
Kuzen olmayan aldatmıyor mu ayrıca evlensin diye kimse baskı yapmıyor
Çok farklı yerlerdesiniz bekar kaç kişi var evde bizden büyük
Maalesef aldatmiyormusTabii öyle diyecek sevgilim mi diyecek okulda tüm gün el ele göz göze miyiz diyecek.
Bir sevgilisi varsa yine iyi.
Çok doğru karar vermişsiniz.
Ağlasa, bir şeyler uydursa bile sakın ama sakın dönmeyin kararınızdan.
Pise bak ya aldatıyor bir de
Kuzenle evlen git dışarda farklı takıl böyle bir ailemiz yok kuzenim salak mı yaniBelki yas farki belki gördüklerimden, ama ben sizin kadar saf (kötü anlamda degil) düsünemiyorum böyle durumlarda. Insallah biz yaniliyoruzdur ne diyim
Inanma, sevgilin seni kuzeninle aldatiyor.Şimdi bana mesaj attı olmayan bir şeyden mi ayrıliyoruz gibisinden ben de toka vardi dedim evet dedi o masada üç kişiydik arkadaşlarımla ben de dedim ki neden üstsüz fotoyu kaldırdın, evlilik yolundayim evli adamin öyle fotosu mu olur dedi. O gün çekilmiş farklı foto da attı gerçekten arkadaşlarıydı yanındakiler((;;
Çok mu üzüldün aldatmadigina, maalesef ne beMaalesef aldatmiyormus
Günahini almisiz açıkladım üstteAdam sana aşık maşık değil.
Hayatında da başka biri var.
Öyle büyük aşk, sevdik bilmem ne durumları kendi hayalinden başka bir şey değil. Uyan artık Sivaslı.
Senin için dedimÇok mu üzüldün aldatmadigina, maalesef ne be
Amcaoğlu mu desin ahahahahahahahahshsshshshhsshshshDimdirek sorsaydin o zaman , amcaoğlu o toka kimin diye.
Ne diyecek neeee?Maalesef aldatmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?