Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Ben de kuzeni sevgilisinin fotosunu kaldırtmış sandım ne alaka diyorum. Herkes aynı kişi galiba
Bir de amca oğluymuş Allahım sana geliyorum
Ben de basliga bakinca sevgilisiyle kuzeni ayni fotoyu paylasinca ikisinin birlikte olup onu aldattigindan suphe ediyor diye dusunmustum

Herkesin kendi namusu cinselliği kimse karışamaz ayrica bana bakire demişsiniz belki bakireyim belki değilim ne malum
Tatlım üst dairenizdeki amcanın oğlu ile evleniyorsun kendine gel. O özgür kız imajını yiyecek göz var mı bizde bi baksana.

Akraba evliliğinden yapıyor olabilir. Aşık olmuştunuz, birden bitti mi?

Aha temsili kuzen.
Kirlenen aşkı için gole gusül almak için koştuğunda gol kurumus ve ay ışığında almıştı izcin Diniz
Bu da öyle bir hikaye zaar.
Üstü çıplak deyince aklıma geldiydi
Özcan Deniz in de gotunu gördüğüme göre ölsem de gam yemem artık hxhxhdhhx

Şimdi bana mesaj attı olmayan bir şeyden mi ayrıliyoruz gibisinden ben de toka vardi dedim evet dedi o masada üç kişiydik arkadaşlarımla ben de dedim ki neden üstsüz fotoyu kaldırdın, evlilik yolundayim evli adamin öyle fotosu mu olur dedi. O gün çekilmiş farklı foto da attı gerçekten arkadaşlarıydı yanındakiler ((;;

Maalesef aldatmiyormus

Inanma, sevgilin seni kuzeninle aldatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…