Sevgilim oyun bağımlısı.Yardim edin

Bende indirip oynamayı denedim .Ama erkeksi bı oyun bı sure sonra sıkıldım
Online oyun mu bilmiyorum. Ama benimkinde takım falan oluyosun. Uçaktan atlaman gerekiyor mesela en olmayacak yerlere atlıyodum. Ya da arabada giderken bi anda atıyodum kendimi aşağı saçma sapan danslar ediyodum böyle yapa yapa bıktı. Hep sabote ettim . Gavurluktan hiç yorulmam.Sonunda ben kazandım.

Aynen online oyun oda Valla helal olsun size

Bir de koca koca adamlar oturmuş oynuyorlar şaşıyorum. Bu erkeklere biri büyüdüklerini söylemeli.
Ben sevmiyorum aşırı boş şey geliyor.
Tamam zamanında biz de oynadık ingilizce kapmışlığım dahi var ama hayat mücadelesine girince bıraktık. Zaman geçirmek değil zaman öldürmek bence. Ha sosyal medya ha oyun ikisi de aynı kapıya çıkıyor.
İlgilenmeyen adamı oyunuyla bırak ve çık hayatından.

Evet erkekler her yaşta çocuk bence

Ah kızım doğmadan önce eşimle dota2 oynardık ne güzel günlerdi deli gibi oynardık ah ah

Yoo tek gelişimim o değil örnek verdim kafam güzeldi bende oyunu indirip oynadim.Erkeksi bı oyun olduğu için sıkıldım sadece kucumsedigimden değil Belkide dediğiniz gibi durumu kabullenmeliyim

Valla su an dogru adreste oynasin ya, insallah dogru oyunlari bulmustur daha yeni 2k dolar alan arkadasim var, 1 aylik gunluk 1 saat fln emek, 1 hafta beklese 5k yakalarmis diyip kaciyorum

Persembe gunu konuya guncelleme yapacagim gunluk 10 dk bile yapmadim kafami vuracak duvar ariyorum simdiden insallah cok aglarim ne kdr aglarsam o kdr gelecek

Ben yanındayken 4 saat oynamıyor tabiki günde diyelim

Beraber yasamiyoruz.2 günde bir gorusuyoruz.Aynen o oyundayken bende başka şeylerle ilgileniyorum .Tabi ki ben yanındayken 4 saat oynasa katlanamazdim

Ahahah zaman kalmıyor diyosunuzİyi bari esinizde bırakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…