- 8 Mayıs 2024
- 439
- 273
- 23
- 31
- Konu Sahibi blackwiccan
-
Adam aslında oyundaykende bana ilgi göstermeye çalışıyor.İs stresinden kafasını dağıtmak için oynadığını söylüyor.Hatta benide oyuna cekmeye çalışıyor beraber oynayalım istiyor.Benim hobilerim daha farklı ..Oyunun onu gelisteremedivini dusunuyorum..Ne kurtarması ya günde 4 saat oynamak bile değil öyle takılıyor adam size uymuyorsa ayrılabilirsiniz birlikte olma zorunluluğunuz yok
Doğru soyluyorsunuz.Benim de kendi hobilerim var. Acaba bencilce mi davraniyorumMutlu oluyosa bırakın oynasın üstüne gitmeyin. Sizin de uğraşmaktan zevk aldığınız bir şey vardır elbet, anlayışlı olmak lazım.
Ama bu sizi ihmal edecek noktaya gelmemeli. Dengeli olursa sorun çıkmaz. Benimki oyundayken bana mesaj atıyor, ben de tamam aşkım saldır diyip tüyüyorum kendi işlerimle uğraşıyorum:)
Neden ayrilmamiz gerekiyor.Siz daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mi ? Suanki partnerinizden memnun musunuz?Bu adamla yolun sonu belli ayrılmanız gerekiyor.
siz işten gelip 8 saat oynasanız büyük sorun olur amaBenim en fazla oynadigim saat tuvalet, su ve yemek molasiyla birlikte 8-9 saatti sanirim o da Witcher wild hunt oyunuydu.Ama muhtesem bir oyun.
2. Olarak Hogwarts Legacy uzun saat basindan kalkamadim yeni aldigimizda.
Hayır istemiyor kafasını dagitiyor .Bana çok yansıtmıyor ama Ben daha iyi şeylerle uğrasip kendini gelistirebilecegini düşünüyorum.Vaktini boşa harcadigini düşünüyorum Harcadığı vakti kendini gelistirebilecegi şeylere harcasa hem kendi için hem benim için daha faydali olabilicigini düşünüyorumKurtulmak mı istiyor ki?
Anlık moda göre öyle tepki vermişsiniz olabilir insanlık hali, o an ilgi istemişsinizdir mümkün yani. Bencillik değil bu. Sürekli sizinle de olamaz sürekli oyunda da olamaz. Gözlemleyin bir süre. Dengeyi kurabilirse problem yok benceDoğru soyluyorsunuz.Benim de kendi hobilerim var. Acaba bencilce mi davraniyorum
Bizde yok çok şükürSevgilim Albion online diye bı oyun oynuyor günde 4 saat.Ben gelmişim yanına benle ilgilenmiyor oyun oynuyor.Cokta seviyorum.Sizin de böyle sevgiliniz kocanız var mı ? Nasıl kurtarabilirim?
siz işten gelip 8 saat oynasanız büyük sorun olur ama
çalışmadığınız için evde 8 saat oynayabilirsiniz, ya da 5 saat çünkü geriye bi sürü vaktiniz kalıyor, eşiniz zaten işte onunla geçirdiğiniz bir zamandan gitmiyor o vakit -birlite oynayarak da beraber bir şey yapmış oluyormuşsunuz zaten. sizde çocuk yok, başka bir sorumluluk yok sizin hayatınızda.
okulu olan, işi olan vs bir insan günlük 4 saat oyun oynarsa geriye başka zamanı kalmaz ki...ha kalır nasıl kalır yemekte makarna haşlar yer, kızla da evde çay içer. böyle ilişkiyi ben olsam istemem.
Evet Aslında boş zamanımız kalıyor fakat işte dolayı çok yorgun oluyor .Beraber vakit geçiriyoruz .Fakat evde yani sadece izinli günlerinde gezebiliyoruz.Sizce bu ilişki bı kadin için yeterli mi?siz işten gelip 8 saat oynasanız büyük sorun olur ama
çalışmadığınız için evde 8 saat oynayabilirsiniz, ya da 5 saat çünkü geriye bi sürü vaktiniz kalıyor, eşiniz zaten işte onunla geçirdiğiniz bir zamandan gitmiyor o vakit -birlite oynayarak da beraber bir şey yapmış oluyormuşsunuz zaten. sizde çocuk yok, başka bir sorumluluk yok sizin hayatınızda.
okulu olan, işi olan vs bir insan günlük 4 saat oyun oynarsa geriye başka zamanı kalmaz ki...ha kalır nasıl kalır yemekte makarna haşlar yer, kızla da evde çay içer. böyle ilişkiyi ben olsam istemem.
Siz de nasıl?Bizde yok çok şükür
Çok sevindim başka oyuncu arkadaşları da görünce. The Witcher 3 the Wild Hunt hele, muhteşem bir oyun!Benim en fazla oynadigim saat tuvalet, su ve yemek molasiyla birlikte 8-9 saatti sanirim o da Witcher wild hunt oyunuydu.Ama muhtesem bir oyun.
2. Olarak Hogwarts Legacy uzun saat basindan kalkamadim yeni aldigimizda.
Eşimde bende oyun oynamayi sevmiyoruz, bizde çocuklar var , vakitte yok zatenSiz de nasıl?
Neden ayrilmamiz gerekiyor.Siz daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mi ? Suanki partnerinizden memnun musunuz?
anladım canım günde 8 saat hep olmadığınıBen günlük 8 saat oynamiyorum en fazla oynadigim yani max saat o, sevdigim oyunlari yeni aldigimda hevesten basindan kalkamadigim zaman olmustu.
Yoksa tum gunum bana ait olmasina ragmen ben bile her gun o kadar oyun oynamiyorum.
Sevgilim Albion online diye bı oyun oynuyor günde 4 saat.Ben gelmişim yanına benle ilgilenmiyor oyun oynuyor.Cokta seviyorum.Sizin de böyle sevgiliniz kocanız var mı ? Nasıl kurtarabilirim?
Peki sizin hobileriniz nedir ? Erkek arkadaşınızın oyun oynadığı saatte siz ne gibi önemli bir aktivite yapıyorsunuz? Günde 4 saati gerçekten kendinizi geliştirecek üst seviye şeylere harcıyor olsaydınız zaten kendiniz gibi bir çevreniz olurdu böyle biriyle sevgili olmazdınız yani ikiniz de ortalama birbirinizin aynısısınız sırf oyun oynamayı sevmiyorsunuz diye adamı gömmeyinAdam aslında oyundaykende bana ilgi göstermeye çalışıyor.İs stresinden kafasını dağıtmak için oynadığını söylüyor.Hatta benide oyuna cekmeye çalışıyor beraber oynayalım istiyor.Benim hobilerim daha farklı ..Oyunun onu gelisteremedivini dusunuyorum..
Sevgilim Albion online diye bı oyun oynuyor günde 4 saat.Ben gelmişim yanına benle ilgilenmiyor oyun oynuyor.Cokta seviyorum.Sizin de böyle sevgiliniz kocanız var mı ? Nasıl kurtarabilirim?
Ben mesela resim yapıyorum kendi halimde Sevgilim se oyun oynuyor .Ben kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum sanat anlamında fakat onun boşa vakit geçirdiğini düşünüyorumPeki sizin hobileriniz nedir ? Erkek arkadaşınızın oyun oynadığı saatte siz ne gibi önemli bir aktivite yapıyorsunuz? Günde 4 saati gerçekten kendinizi geliştirecek üst seviye şeylere harcıyor olsaydınız zaten kendiniz gibi bir çevreniz olurdu böyle biriyle sevgili olmazdınız yani ikiniz de ortalama birbirinizin aynısısınız sırf oyun oynamayı sevmiyorsunuz diye adamı gömmeyin
Ama bu sizin düşünceniz. Üzgünüm ama size ilgi göstermeyip sürekli oyun derdine düşüyorsa kurtarayım, istediğim gibi bir koca yaratayim sonu hayal kırıklığı olacak bir ümit. Hâlihazırda sizinle aynı fikir yapısında birini bulmak daha mantıklı.Hayır istemiyor kafasını dagitiyor .Bana çok yansıtmıyor ama Ben daha iyi şeylerle uğrasip kendini gelistirebilecegini düşünüyorum.Vaktini boşa harcadigini düşünüyorum Harcadığı vakti kendini gelistirebilecegi şeylere harcasa hem kendi için hem benim için daha faydali olabilicigini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?