Işte herkes bunu söylüyor bana ayrıl fln ama yüzüne açıkça demem lazım miNasıl tanıştınız ya değer vermiyor hemde cimri.
Seven insan 1 saatlik mesafeyi görmez bile.
Kararınızı ona göre verin güvenilir birisi mi belki yalan söylüyor iyi araştırın.
Sence bunları onun yüzüne vurmam gerekirmi açıkçaevet değer vermıyor gibi görünüyor ,
Neden güldnz
Neden
Öylemi hiç farkında değilim kusura bakmayn lütfenCanım konuyu niye cinsellik +18 açtın
Sence bunları onun yüzüne vurmam gerekirmi açıkça
Maalesef sana değer vermiyor gibi görünüyor . Böyle şey mi olurmuş hesabı falan birlikte ödemek bence doğru ama diğerleri kesinlikle yanlış bunu ona söyle6 aylık bir ilişkim var benim sürekli telde msjlaşrz konuşrz sevdiğini değer verdiğini hep söyler evlilik konusyrz ancak onun iş durumunu vs bekliyoruz ancak sevgilim biraz düşüncesiz veya bana değer vermiyor evet aramzda 1 saattlik bir mesafe var onun arabası var ancak bir kez bile seni eve bırakiyim mi diye teklif etmedi elinde bir gül alır gelir diye bekledim gelmedi okul dolayası ile şehir dışına çıkcam günü birlik sende gel dedim gelmedi en son hesabı üstü kapalı ortak ödeyelim dedi ben en son buluşmada bana yakın bir yere çağırdm oraya gel dedim orada çok uzak fln diye söyledi arkadaşlarm sana değer vermiyor vs diyor sizce bunu ona açıkça söylemelimiyim yaptıkları annormal gelmeye başladı?
Tabiki diyeceksin içime sinmeyen şeyler var yol yakınken birbirimizi incitmeden ayrılalım diyeceksin.Işte herkes bunu söylüyor bana ayrıl fln ama yüzüne açıkça demem lazım mi
Ayrılmak değil de diyorum ben açıkça söyleyim konuşyim altan alıp cabalycakmi kestirip atacakmiTabiki diyeceksin içime sinmeyen şeyler var yol yakınken birbirimizi incitmeden ayrılalım diyeceksin.
Zaten seviyorsa çabalayacak yoksada tamam diyecek.Ayrılmak değil de diyorum ben açıkça söyleyim konuşyim altan alıp cabalycakmi kestirip atacakmi
HaklsnzZaten seviyorsa çabalayacak yoksada tamam diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?