Sevgilim sizce bana deger vermiyor mu?

Benzin çok pahalı

Konuyla alakasız olacak ama telefonlara bilerek mi çıkmıyordunuz küslük gibi bir durumda mı oldu bu? Allah mutlu etsin bu arada eşinizle sizi..

Değer lafla değil hareketle gösterilir Adam öylesine takılıyor sen söyleyince düzelmiyecek,gayet planlı ,

Son 1 aydır görmek istemedi bile beni onun öncesi sık görüşüyoduk bunun sebebi de hesabı kendi ödediği için olduğunu düşünüyorum
Ee neden hala sevgilisiniz görüşmek istemiyorsa?

Degerle alakali bisey goremedim bana daha cok parasi yok gibi geldi.
Parası olmayabilir ama bir kez dahi bunu teklif etmek çok mu zor gerçekten tamam arada mesafe var oldukça fakat hesabı ortak ödemek istemesi ve sırf bu yüzden 1 ay buluşmak istememesi bilemiyorum

Sizi üzmek istemem ama 6 ay boşa geçmiş belli ki.
Sadece 6 ayla kalır inşallah.

Parası olmayabilir ama bir kez dahi bunu teklif etmek çok mu zor gerçekten tamam arada mesafe var oldukça fakat hesabı ortak ödemek istemesi ve sırf bu yüzden 1 ay buluşmak istememesi bilemiyorum

Nebileyim belki soylemeye utaniyordur boyle seyleri, sizin maddi durumuyla ilgili pek bilginiz yok gibi geldi. Parasi yoksa bir kez bile teklif edemeyebilir gayette.

Cebinde parasi olduguna %100 eminseniz o zaman deger vermiyor diyebilirim.

Bana maddi açıdan zordaydm.dedi görmek istemiyorum seni demiyorda
Yalan söylediğini düşünüyorsunuz, çevreniz de olumsuz bakıyor.
Siz neden ısrarcısınız? Çok mu aşıksınız?

Kazancı ne kadar ne iş yapıyor
Adam asgari alıyorsa her hafta gelmesi zorlayabilir , borcu varsa da
Ama yine de bana değer vermiyor gibi geldi.

Genel olarak haklısınız ama hesap konusunda hep onun ödemesi yanlış belki parası yoktur. Sizin de ödemeniz gerekirdi ortak olması mantıklı bence
Tabi ama bunu söylemesi
Genel olarak haklısınız ama hesap konusunda hep onun ödemesi yanlış belki parası yoktur. Sizin de ödemeniz gerekirdi ortak olması mantıklı bence
Tabi ama bunu söylemesi ve bu yüzden 1 aydır görüşmek istememesi

Kazancı ne kadar ne iş yapıyor
Adam asgari alıyorsa her hafta gelmesi zorlayabilir , borcu varsa da
Ama yine de bana değer vermiyor gibi geldi.
2 ay işsizdi ancak anlattığına göre durumları iyi gibi iki çay içecek kadar sanmıyorum ki konserinin durumu kötü olsun

Nebileyim belki soylemeye utaniyordur boyle seyleri, sizin maddi durumuyla ilgili pek bilginiz yok gibi geldi. Parasi yoksa bir kez bile teklif edemeyebilir gayette.

Cebinde parasi olduguna %100 eminseniz o zaman deger vermiyor diyebilirim.
Emin değilim işte belkide yoktur

1 saat mesafe ne ki ben istanbulda yaşıyorum mesela , bir arkadaşımla buluşmaya kalkınca bile minimum 1 saatim yolda geçiyor.1 saat çok da kısa bir süre bence.hele anlattıklarının tamamına bakınca sen yol ver gitsin.Değer veriyor gibi durmuyor.Hevesi kaçmış/sıkılmış gibi.

Konuyla alakasız olacak ama telefonlara bilerek mi çıkmıyordunuz küslük gibi bir durumda mı oldu bu? Allah mutlu etsin bu arada eşinizle sizi..
Amin Allahim hepimizi mutlu etsin 2 kez oldu birinde telefonuna cikmadim acmadim yani bilerek burnunun surtmesi gerekiyodu 18 saat surtmus digerinde de ozledim demistim bigun sonra gece 4te kapi calinca neye ugradigimi sasirdim

Hesabı hep adam ödemiş bir kere ortak ödemişsiniz onu da dert etmişsiniz. Bunu sen ödedin sıra bende, aaa yapma olmaz öyle şey, bak bi daha çıkmam seninle dışarı diye hesap güreşmeleri vardı benim zamanımda. Oysaki 25 yaşındayım hala benim zamanım sayılır niye böyle oldu

1 saat mesafe küçük şehirde yaşayan biri için uzun ama büyük şehirlerde normal. Yani arada arabayla bırakması gerekirdi kendi arabayla dönerken otobüse bindirip yollaması da garip. Adam sıkılmış sanırım ayrılık vakti yaklaşıyooor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…