Son 1 aydır görmek istemedi bile beni onun öncesi sık görüşüyoduk bunun sebebi de hesabı kendi ödediği için olduğunu düşünüyorum6 ayda kaç kez görüştünüz davranışları nasıl
Benzin çok pahalı6 aylık bir ilişkim var benim sürekli telde msjlaşrz konuşrz sevdiğini değer verdiğini hep söyler evlilik konusyrz ancak onun iş durumunu vs bekliyoruz ancak sevgilim biraz düşüncesiz veya bana değer vermiyor evet aramzda 1 saattlik bir mesafe var onun arabası var ancak bir kez bile seni eve bırakiyim mi diye teklif etmedi elinde bir gül alır gelir diye bekledim gelmedi okul dolayası ile şehir dışına çıkcam günü birlik sende gel dedim gelmedi en son hesabı üstü kapalı ortak ödeyelim dedi ben en son buluşmada bana yakın bir yere çağırdm oraya gel dedim orada çok uzak fln diye söyledi arkadaşlarm sana değer vermiyor vs diyor sizce bunu ona açıkça söylemelimiyim yaptıkları annormal gelmeye başladı?
Konuyla alakasız olacak ama telefonlara bilerek mi çıkmıyordunuz küslük gibi bir durumda mı oldu bu? Allah mutlu etsin bu arada eşinizle sizi..Canim bende sevgilimle tastismistim ogrenciydim baska bi sehirde kendisinin telefonlarina cikmayinca 18 saat yol geldi konusabilmek icin sonuc;evliyim kendisiyle deger veren adam daglari deler seninki gaz pedalina 1 saat basmaya eriniyor tavrini koy bakalim napicak alttan alma sakin birak o gelsin
Ee neden hala sevgilisiniz görüşmek istemiyorsa?Son 1 aydır görmek istemedi bile beni onun öncesi sık görüşüyoduk bunun sebebi de hesabı kendi ödediği için olduğunu düşünüyorum
Parası olmayabilir ama bir kez dahi bunu teklif etmek çok mu zor gerçekten tamam arada mesafe var oldukça fakat hesabı ortak ödemek istemesi ve sırf bu yüzden 1 ay buluşmak istememesi bilemiyorumDegerle alakali bisey goremedim bana daha cok parasi yok gibi geldi.
Bana maddi açıdan zordaydm.dedi görmek istemiyorum seni demiyordaEe neden hala sevgilisiniz görüşmek istemiyorsa?
Parası olmayabilir ama bir kez dahi bunu teklif etmek çok mu zor gerçekten tamam arada mesafe var oldukça fakat hesabı ortak ödemek istemesi ve sırf bu yüzden 1 ay buluşmak istememesi bilemiyorum
Yalan söylediğini düşünüyorsunuz, çevreniz de olumsuz bakıyor.Bana maddi açıdan zordaydm.dedi görmek istemiyorum seni demiyorda
Tabi ama bunu söylemesiGenel olarak haklısınız ama hesap konusunda hep onun ödemesi yanlış belki parası yoktur. Sizin de ödemeniz gerekirdi ortak olması mantıklı bence
Tabi ama bunu söylemesi ve bu yüzden 1 aydır görüşmek istememesiGenel olarak haklısınız ama hesap konusunda hep onun ödemesi yanlış belki parası yoktur. Sizin de ödemeniz gerekirdi ortak olması mantıklı bence
2 ay işsizdi ancak anlattığına göre durumları iyi gibi iki çay içecek kadar sanmıyorum ki konserinin durumu kötü olsunKazancı ne kadar ne iş yapıyor
Adam asgari alıyorsa her hafta gelmesi zorlayabilir , borcu varsa da
Ama yine de bana değer vermiyor gibi geldi.
Emin değilim işte belkide yokturNebileyim belki soylemeye utaniyordur boyle seyleri, sizin maddi durumuyla ilgili pek bilginiz yok gibi geldi. Parasi yoksa bir kez bile teklif edemeyebilir gayette.
Cebinde parasi olduguna %100 eminseniz o zaman deger vermiyor diyebilirim.
Amin Allahim hepimizi mutlu etsin 2 kez oldu birinde telefonuna cikmadim acmadim yani bilerek burnunun surtmesi gerekiyodu 18 saat surtmusKonuyla alakasız olacak ama telefonlara bilerek mi çıkmıyordunuz küslük gibi bir durumda mı oldu bu? Allah mutlu etsin bu arada eşinizle sizi..
O yanlış tabiki, ve bence de değer vermiyor.. o yüzden bitirmen doğru olurTabi ama bunu söylemesi
Tabi ama bunu söylemesi ve bu yüzden 1 aydır görüşmek istememesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?