Sevgilim sizce bana deger vermiyor mu?

hayır deger vermıyor

hayır asla yuzune vurmayın bır ınsana sen neden elını hıc cebıne atmıyorsun neden benı eve bırakmıyorsun demez dıyemez dememelı

Sıkılmış diyorsunuzda bu baştan beri hep bu şekilde idi hiç teklif de etmedi görüştüğümüzde fln h
Gayet ilgili telefonda da o şekilde

İliskiyi bitirmek icin aciklama yapmana gerek yok ki boyle bi adama bence sen yazma arama yoklugunu hissetmez yani o derece masallahi var kendini sev baskasini sevmeden once kendine deger ver baskasina deger vermeden once bencil ol biraz

Ama neden rahatsız olduğumu bilmezse nasıl toparlayabiliriz ki bu ilşkiyi veya nasl bitirebiliriz
hayata bakıs acımız yapımız mızacımız uyusmuyor uzun vadede mutlu bır gelecek goremıyorum dıye bır cumle kuramıyor musunuz bıtırırken :)

ılla bana para harcamadın benı aracınla tasımadın demek zorunda mısınız :) sız ıstedıgınız sekılde acıklarsanız kendınızı kotu duruma dusurursunuz cunku aslında adam sızı ıstedıgınız yere goturmek sureklı para harcamak zorunda da degıl ... nezaket kavramı olusmamıs ya da bakıs acısı farklı ondan dolayı ters dusmussunuz

bırseyı konusmanın yolu yordamı vardır sızın konusma seklınız kendınızı kotu duruma dusurur

Evet sana asla değer vermiyor.. Bir şey diyim mi gerçekten seven kadın ruhundan anlayan erkek kapından alıp kapına bırakır bu hesap mevzularına da kafasına takmaz ...

Bence sana guvenmiyor muhtemelen senden önce birine çok değer vermiş o da kullanmış ayni seyleri yasamamak için tedbirli davranıyor

Evet değer vermiyor belli. Eşim suriyeden ankaraya asker götürürdü uçak bileti alıp İstanbula gelirdi beni iki saat görürdü geri Ankaraya dönerdi. Ordan da askerle suriyeye geri gider, gidince beni ankesörlü telefondan arardı.
Ki o zaman 1senelik filan sevgiliydik.
Değer veren insanı anlarsın, acaba dedirtmez...

Ee ne yapım peki
Nap bilion mu onun yanindayken üzgün dur ona mesafeli ol biraz illaki soracak noldu diye bana değer vermedigini düşünüyorum bir gun bile bana çiçek almadın mesela illa cicekciden almak zorunda degilsin bi bahceden bile çiçek koparip getirebilirsin de beni oyaliyor musun sen değersiz misim gibi davranıyorsun de ama bagirmadan üzgün bisekilde falan filan eğer seviyorsa sana değer verdigini hissettirecektir

Aslında ayrılık lafı geçirmeden msjda bunları yazıp içimi dökmek istedim ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…