Sen bilirsin istiyorsan söyleSence bunları ona açık açık söylemelimiyim yaptıklarını
Aynen ayrılmaya bahane ararmis gibi kesinlikle açık verme bu konuda sadece üzgün olduğunu ona hissettir ve sorunca söyle durup dururken sen soylersen bahane aradigini düşünür sen seviyor musun bu arada bu adami nasıl biriAslında ayrılık lafı geçirmeden msjda bunları yazıp içimi dökmek istedim ama bilemiyorum
Ya tabi hoşlantm var cok çok aşık olmasamda bu düşüncesizlikleri hariç iyi biri bence evlilik istiyoruz düşünüyoruz konuşyrz onun iş durumunu bekliyoruz ama biraz cimri gibi düşününyorum benAynen ayrılmaya bahane ararmis gibi kesinlikle açık verme bu konuda sadece üzgün olduğunu ona hissettir ve sorunca söyle durup dururken sen soylersen bahane aradigini düşünür sen seviyor musun bu arada bu adami nasıl biri
Umarım bende ne yapacagimi şaşmış durumdaym bunları ona açık bir şekilde anlatmayı düşünüyorum eğer bir çaba harcamazsa zaten beni sevmiyor demekBence evlilik isteyen dusunen sensin kuzucum kusura bakma dost aci soyler eger o tam anlamiyla iliski yasadigini dusunse sen ben degil biz olurdu bi kadinin ruhunu oksamayi bilmeyen adamla zor iliski yasamak bi odunla yasasan daha mutlu olursun yontar sekil verirsin kendini kandirma bizi kandir ama kendini asla bu adamdan koca olmaz daha sevgili bile olamamis uzuldum bi hemcinsimin bu kadar uzulmesine umarim hakkinda hayirlisi olur
Hayır ben yeni mezunum çalışmıyorum o çalışıyor şu an ve bunu demesi benide soğuttu işteIkinizde ogrenciyseniz ortwk odemeniz normal.Ama calisiyorsa iki tarafta erkek odemeyince ben bi soguyorum
hesabi neden hep erkek arkadaşınıza odetiyorsunuzParası olmayabilir ama bir kez dahi bunu teklif etmek çok mu zor gerçekten tamam arada mesafe var oldukça fakat hesabı ortak ödemek istemesi ve sırf bu yüzden 1 ay buluşmak istememesi bilemiyorum
Söyle diyim şu an ki işi geçici bir iş kadro almasını bekliyoruzTatlim evlenmek icin is durumunu bekliyoruz dedin 2mesaj sonra ben calismiyorum o calisiyo dedin kafam karisti iyice bence seninde kafan karisik
Hayır canm.kendisi başlatıyorPeki bu adamin seninle evlenmek istedigine emin misin? Yani bu tur konusmalari sen mi baslatiyosun?
Valla onunda kafa karisik demek ki normal degil hem bunlari yapip hem evlilikten bahsetmesiHayır canm.kendisi başlatıyor
Ben bu yaptıklarını onun düşüncesiz ve pintiligine veriyorum açık açık konuşmayi düşünyorumValla onunda kafa karisik demek ki normal degil hem bunlari yapip hem evlilikten bahsetmesi
Hiç etmedim bendeNiye hesabı hep o ödedi , siz hiç teklif etmediniz mi bu defa da be ne ödiyim diye mesela ?
Eşim sevgiliyken ve daha arabası yokken 2 vesait yapıp yanıma gelirdi yarım saat için olsa bile... Araba aldıktan sonra her buluşmada beni evden alır eve bırakırdı... Bence bi düşünün ilerisi için...6 aylık bir ilişkim var benim sürekli telde msjlaşrz konuşrz sevdiğini değer verdiğini hep söyler evlilik konusyrz ancak onun iş durumunu vs bekliyoruz ancak sevgilim biraz düşüncesiz veya bana değer vermiyor evet aramzda 1 saattlik bir mesafe var onun arabası var ancak bir kez bile seni eve bırakiyim mi diye teklif etmedi elinde bir gül alır gelir diye bekledim gelmedi okul dolayası ile şehir dışına çıkcam günü birlik sende gel dedim gelmedi en son hesabı üstü kapalı ortak ödeyelim dedi ben en son buluşmada bana yakın bir yere çağırdm oraya gel dedim orada çok uzak fln diye söyledi arkadaşlarm sana değer vermiyor vs diyor sizce bunu ona açıkça söylemelimiyim yaptıkları annormal gelmeye başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?