- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
- Konu Sahibi minikbulut
-
Aklıma geldi ama bayağı yemin etti, sözlerime neden inanmıyorsun diye de kızdı yani o ihtimali elemiştim aslındaHani bak cantama notlar bırakılıyor gibi.
Evet çok ilginç, başkasının yazdığını sanmıyorum, kendine has bir yazısı var zatenİlgi çekmeye seni kıskandırmaya çalışmış sanki.ama yemin edip yazısını tanımaması ilginç.onun yazsına benzeyen biri yazmış olabilir mi.
başkasına yazdığını düşünmüyorum, ama 'ben yazmadım' dediğinde, salak ve kör yerine konulmuş gibi hissettim buna sinirlendim daha çok, göz var nizam var sonuçta.Ya ben neden bu kadar büyüdü bu konu anlamadım?
yani tamam bunu sevgilin yazmış, hatırlamıyor yazdıgını falan da sen başkasına mı yazmış olabileceğini düşünüyorsun?
bundan mı koptu yaygara?
Aklıma geldi ama bayağı yemin etti, sözlerime neden inanmıyorsun diye de kızdı yani o ihtimali elemiştim aslında
Rezil olmamak için diyorsunuz yani, ya umarım öyledir, öyle olmasını çok isterim.Hayır yani o başkasına yazsa resmi cekip niye sana atsin, sen mi yazdin diye.
Baskasi yazmis olsa noktalama isaretine kadar ayni diyorsun.
Bunu hatirlamayacak kadar unutkunsa o daha vahim, tut kolundan bi beyin Mr falan cektir. Bu kadar unutkanlik normalde olamaz. Geriye bitek cocukca bir kiskandirma oyunu kaliyor. Onuda kendi yazarak eline yuzune bulastirmis bu ihtimali hesaplamamis.
Geri adim da atamiyor komik duruma dusmemek icin, o yeminler bundan.
başkasına yazdığını düşünmüyorum, ama 'ben yazmadım' dediğinde, salak ve kör yerine konulmuş gibi hissettim buna sinirlendim daha çok, göz var nizam var sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?