Sevgilim ve çantasından çıkan not

bence iki seçenek var. birincisi; sevgilin seni kıskandırmak için böyle bir şey yapmış sonra da geri adım atamamış. ikincisi ise; ciddi bir sağlık problemi var sevgilinin. unutmuş işte ya deyip geçmeyin bence. eğer sahiden kendisi yazmış ve unutmuşsa önemli bir sağlık problemine işaret olabilir bu. kontrole gitmekte fayda vardır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, bugün çantadan bir not daha çıkmış, etrafındayım gör beni gibi birşeyler yazıyormuş, ancak ilk kağıtla bu ikinci kağıdı hocasına gösterip (sınav kağıtlarından vb. bakılıp kimin yazısı olduğunu hoca bulsun diye hocaya gösterip) ardından kağıdı yırtmış, yani bana resmini çekip göndermedi sonuncusunu, ve yeminimi inkar ettin diye bana çok kızıyor. Demin çok sinirlendi daha soru sorup yorum yapma bana dedi, bana koşulsuz şartsız inanman gerekirdi dedi bir de. Bu dünyada herşey olabilir, eğer ikinci bir not gerçekten varsa unutkanlığı eleyip şizofrenlik ihtimalini düşünmeye başladım, ama ona hiç konduramıyorum böyle birşeyi.

Niye yırttığını da anlamadım bu arada, hocası hemen orda teker teker tüm sınav kağıtlarını inceledi mi bilmiyorum, hocasında kalması gerekmez miydi kağıdın, ilk kağıt evdeymiş, lafı ağzıma tıkadı, soru sorma hatta kafanda birşeyler oturana kadar üstüme gelme dedi.

Konu gittikçe garipleşiyor

Benim tahminim bir kız koymuş ve yazısı sevgilininkine benziyor şeklindeydi konuyu ilk okuduğumda.

Şimdi şizofreniye doğru gidiyor

Bence sevgilin seni kıskandırmak istedi ve böyle kendince masumane oyun oynadı ama sen yazıdan çakınca utanıp itiraf edemedi. Dallanıp budaklanıp kavga edince gurur meselesi yaptı ve ikinci bir not varlığı ortaya attı. E tabi koskoca üni hocası tutup öğrencilerin aşk mektuplarından kimlik belirleyecek hali yok. Bu iddiası bile saçma.
Bence sevgilini seviyorsan üsteleme. Ya herhalde kızın teki sana taktı aşkım bak çok kıskanıyorum noluyo de :) Belki adamı hiç kıskanmıyorsun tribe bağladı :)

evet bende böyle düşünüyorum.

o değilde ben hoca olsam hayatta uğraşmam. sınav kağıtlarına tek tek bakıp da grafolojik inceleme mi yapacak hoca ??
eğer yaptıysa helal olsun bizim hocalar bize kendi sınav kağıtlarımızı bile zorla gösterirdi

bence de seni kıskandırmaya çalıştı sen yemeyince de olayları değiştirdi seni suçlamaya başladı bana inanmıyorsun falan diye.. bu şizofreni belirtisi olabilir mi bilmem.

Hocanın işi gücü yok çoluk çocuğun verdiği kağıdı sınav kağıtlarıyla karşılaştıracak?? Orası palavra bence:))

Yani 2 seçenek var çocuk s...tı kurtarayım derken iyice sıvadı ya da cidden şizofreni

B12 eksikliği ne belirti verir unutkanlık dışında yani . O fazlası ile var başka bir belirti yapar mı .

Kusura bakmayin kafayi bozmus hala ilk dedigimin arkasindayim hocanin isi yok yaziyi bi bakista beynine kazimista butunnn herkesin sinavi kagitlariyla mi karistircak tek tek bir gizli hayran icin yazik iyice kendini rezil ediyor

Sherlock holmes culuk oynuyoruz kızlar toplanın

İlgi çekmeye calisiyo olabilir mi acaba

Ya da arkadaşları şaka yapiyodur

Bende de aşırı çıktı B12 vitamin eksikliği ve sizin gibi her şeyi unutuyorum ne yapmam lazım ?
Nasıl aştınız bunu?
Konuyla da alakasız oldu ama pardon.

Tedavisini oluyor musunuz, dr.unuzun hap, iğne vs. yazmış olması lazım?
Başlamadıysanız mutlaka başlayın, o unutkanlık çok sıkıntı yaratıyor okul ve iş hayatında.normal bir unutkanlık değil yani..
Ben ilk etapta B12 iğnesi yaptırmıştım, sonrasında haplarla devam ettim.
Şimdilerde değerlerim normal olsada belirli aralıklarla eczaneden B12 vitamini alıp yutuyorum.Çünkü dr.um yiyeceklerden yeterli emilim sağlayamabileceğimi söylemişti.

B12 eksikliği ne belirti verir unutkanlık dışında yani . O fazlası ile var başka bir belirti yapar mı .

şöyle söyliyim bende ki en belirgin belirti aşırı unutkanlık, hareketsiz de kalsam anlamsız ve sürekli bir yorgunluk ,zaman zaman da baş dönmesiydi.Ya aslında vitamin eksikliği bende combo yapmıştı diyebiliriz yani yukarıdakilerin yanında bir de sebepsiz ağlama isteği, hayattan zevk almamak,evden çıkmak istememek gibi sorunların yanında aşırı saçlarım dökülüyordu.Sorsan belirgin bir derdim ve stresim de yoktu yani..Bir de o dönem rahatsız oldugum bir 5 kg fazlam vardı ne yaparsam yapayım veremiyordum.Dr.a bit gittim ki,
-B12
-D vitamini
-Demir bunlar aşırı düşükmüş. Hele D vitamini değeri normal bir insanda 50-60 olması gerekirken bende 8 'di
Üstelik gayet sebze, meyve ve et yiyen bir insanım.Kahvaltıda çiğ çiğ bol limonlayıp yeşil yapraklı sebzeler yerim falan o derece.Dr.um da normal değerlere ulaşmam için tedavim bittikten sonra zaman zaman takviye yapmamı tavsiye etmişti.
Hala 15 günde bir tek dozluk D vitamini ampülü kırıp kullanırım, 2 ayda bir B12 hapları yutuyorum falan.
Vallahi billahi doğru beslenmek, vitamin eksikliği vs. dedikleri şeyin bu kadar hayati önem taşıdıgını bilmiyodum

Teşekkür ederim . Sanırım hastaneye gitmem gerek en yakın zamanda benim de .Sende ki belirtiler bende de var . Ama senin gibi beslenmediğim de bir gerçek yemek yemeyi pek sevmem . Hazırlamayı seven yemeğe gelince kaçan biriyimdir .

Tatlım en kısa sürede hastaneye git mutlaka.
Dahiliyeden giriş yapabilirsin en kısası.
Tedavisi çok basit aslında, boşu boşuna günlerin zehir olmasın
Yemek yemeyi sevmesen bile hayat boyu belirli aralıklarla takviye yaparsan da sorunu çözeceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…