Sevgilim ve çantasından çıkan not

Ben de bunu diyecektim. Bence en yüksek ihtimal şu, o notu kendi yazdı ve unuttu. Çünkü ya Allah korusun ciddi bir rahatsızlığı var veya B12 Vitamini, D Vitamini, demir eksikliği gibi bir şey var. Hipotiroid de (TSH değerine bakılması lazım) olabilir. Kullandığı bir ilacın yan etkisi de olabilir. Çok fazla şey olabilir. Mesela civaya maruz kalmak. Amalgam dolgudan bile olabiliyor bu veya fazla midye yemekten.

Ben olsam peşini bırakmazdım. İnternetten olası bütün sebepleri öğrenip notlar alıp bir check-up ayarlardım. Check-up bu testleri (B12 Vitamini, D Vitamini, TSH, demir, civa, vb) kapsamıyorsa ekstra para verirdim. Ona da bu olay unutulduktan sonra ben check-up yaptıracağım kendime yaptırırken sen yaptırmazsan gönlüm razı gelmez deyip ona da yaptırtırdım. Bütçesi yoksa ben karşılardım ve doğum günü/yıldönümü hediyesine say, dağlık her şeyden önemli derdim. Aslında ben olsam direkt bu olaydan dolayı check-up yaptırmasını istediğimi söylerdim açık açık ama sizin sevgiliniz buna kızar sanırım.

250-300 TL'ye check-up'lar oluyor. 2 kişi olunca indirim de yapabilirler. Hastaneleri veya laboratuarların web sitelerinden check-up'ların kapsamlarımı öğrenip sonra telefon ederek fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Bayağı uzun yazmışım ama sağlık önemli, ihmal etmemek lazım.

Son düzenleme:
Tamam da notta ki tarif sizin isminizi tarif ederken o neden gizli bir hayranım var diyor. Burada mantık hatası mı var, ben mi yanlış anladım.

Ben de bu yüzden kıskandırma olmadığını, sağlıkla ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum. Aklıma çift kişilik falan da geldi de o çok nadir görünüyordur, o değildir herhalde.

konu sahibinin sevgilisi tahlil vermiş zaten ve tahmin edildiği gibi vitaminlerde çeşitli eksiklikler çıkmış,o tarz bir cevap vermişti az önce. Ama ne kadar tedavi oluyor o kısmı bilmiyoruz.

konu sahibinin sevgilisi tahlil vermiş zaten ve tahmin edildiği gibi vitaminlerde çeşitli eksiklikler çıkmış,o tarz bir cevap vermişti az önce. Ama ne kadar tedavi oluyor o kısmı bilmiyoruz.

Teşekkürler. Hepsini okuyup yazsaymışım keşke.

Ondan olabilir. Tedavi olup tekrar ölçtürmek lazım.

Aynen.

bu aralar biraz ilgisiz mi kaldınız sevgilinize karşı resmen sizi kıskandırmaya çalışmış
şuan şehir olarak uzaktayız ama telefondan ilgiliyimdir bayağı, eğer yaptığı şey kıskançlık kaynaklı ise aramızdaki uzaklıktan dolayı olabilir.

öncelikle ilginiz için teşekkürler, evet belli tahlilleri olmuştu dediğim gibi, ama onlar dışında olması gerekenler varsa ben de bakayım iyicene. Bildiğim üzere tedavi için hap kullanmıyor şuan, aktardan bazı takviyeler almak üzere olduğunu biliyorum sadece.

Şizofren olabilir mi
şizofrene benzer hareketlerini yakalamadım, yani öyle birşey sanmıyorum, dengeli bir insandır

Seni kiskandirmakk istemis hayranlarim filan diyede sen biraz uyanik cikinca eline yuzune bulastirmiş.
Tabiki boyle biseyi evet ben yazmistim filan demez tam rezillik

canım hemen kaç ondan karşında tam bir şizofreni duruyor olabilir. kendi yazmış senin anlamiycagini düşünmüş senden beklediği aslında hayır ben yazmadım başka bir kız yazmıştır demen ve kiskanmani beklemiş ama uyanikmissin helal olsun ben kendime not yazdım diyemez ya

FBI a gönderin iki yazıyı da şak diye buluyorlar kimin yazdığını.
Amma da uzatmışsınız, yazmış hatırlamıyor olabilir.

Bende de aşırı çıktı B12 vitamin eksikliği ve sizin gibi her şeyi unutuyorum ne yapmam lazım ?
Nasıl aştınız bunu?
Konuyla da alakasız oldu ama pardon.

amann ne saçma sırf buraya yazmak için dert arıyorsunuz heralde

senin derdini cok kıskandım cidden. tum derdim bu olsaydı aaaah ahh.
olur öle. benım de balık gibi hafızam var. cabık unutuyorum hatta yaptıgım şeyleri başkaası anlattıgı zaman yoo ben yapmadım diebiliorum :). unutuorum napımm.

benim esimde odunc verdigim herseyi inkar eder,yerini unutur.
evin 3 tane anahtarini kaybetti ve idda ediyor ki ben vermemisim ona
gul gec ya amma sIkinti yapmissin

Sızı kıskandırmaya calıstıysa eger tutupta bu saatten sonra ben yazdım demez ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…