Çocuk ikisinin mi peki? Eğer ikisinin ortak çocuğuysa o nasıl formalite evliliği?
Belki de formalite değildir sizi kandırıyordur. Bana pek gerçekçi gelmedi sanki gerçek bir evlilikte sizinle ilişki kurmak için yalan söylüyor gibi geldi bana.
Resimleri gordugumu bilmiyor, icime kurt dusmustu esyalarini karistirirken buldum. Durumu bana ilk anlattiginda oldugu gibi, vatandaslik alabilmek icin formalite evlilik yaptigini soyledi. Cok pisman keske ulkeme donseydim bu kadina bulasmak yerine falan dedi.durumu konuştuğunda ne dedi, sanırım olayı tam anlayabilmen için ülkenin prosedürünü tam bilmen lazım
Yok cocuklar sadece kadinin bundan eminim. Sevgilim bu ulkeye gelmeden once dogmuslar resimlerdende belli buyukler baya
Resimleri gordugumu bilmiyor, icime kurt dusmustu esyalarini karistirirken buldum. Durumu bana ilk anlattiginda oldugu gibi, vatandaslik alabilmek icin formalite evlilik yaptigini soyledi. Cok pisman keske ulkeme donseydim bu kadina bulasmak yerine falan dedi.
Sagolun.. Bende kendi ulkeme donucem yakinda zaten burda temelli kalmaya gelmedim. Yaptigi evliligin ortaya cikacagini zannetmiyorum senelerdir kimsenin ruhu duymamis kimse bilmiyor. Ne zaman arkadaslariyla bulussak "siz ne zaman evleniceksiniz yahu" diye ikimizide cok sikistiriyolar. Ya disimi 1-2 hafta sıkıp ulkeme donmemi beklicem birdahada onu aramicam, ya da resimleri gordugumu ve kendimi asagilanmis hissettigimi ona bildiricem. Cevabini duyar gibiyim o ayri..Ay ben emin olamazdım ya.
Bence formalite de olsa boşanmaları gerçekleşene kadar ayrı olmanız daha güzel olur. Bir süre sonra gerçek olduğu ortaya çıkarsa ikinci kadın olacaksınız. Ki az kişi biliyorsa dışarıdan da ikinci kadın olarak görülüyorsunuz.
Ben sanırım evlilik bitene kadar ben görüşemem derdim.
Ne olur ne olmaz kendini boşuna yorma. Bırak boşansın öyle gelsin. Riske atma
Off deme oyle......Formaliteden evlenmisler formaliteden sey bile yapmistir bunlar. Ben olsam sindiremem bu durumu ve birakirim.
yok mu gercekten? para karsi anlasmali evlilikformalite falan çok umursamazdım ben, evli evlidir. bunun evliyiz ama karımla ayrı yaşıyoruz sevmiyoruz , çocuklar için boşanmıyoruz diyen erkeklerden ne farklı var ki?
Kadin afedersiniz ama cingene gibi birsey. Valla yatak odasi resminde benimkinin ustunde birsey yoktu, o yuzden formalite mi degilmi bilemem......Kadının görüntüsü nasıl,sence ileri gitmişler midir ilişki vs anlamında?
Çevremde formalite icabı evlilik yapan arkadaşlar var ama kadın bi yerde aşık oluyor,genç Türk erkeğini görünce.Valla onların tabiri böyle
Kadin afedersiniz ama cingene gibi birsey. Valla yatak odasi resminde benimkinin ustunde birsey yoktu, o yuzden formalite mi degilmi bilemem......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?