Böyle ilişkinizi yıpratıyorsunuz. Kindarlık buna denmez ama.
Ayrıca bıraktım demesine inanmayın.
Bakmayı normal gören erkek yasakla durmaz. Siz görmemişsinizdir. Ya da artık like yapmıyordur.
Kendi kendinizi yiyince bir şey değişmiyor. Ya benim dediğim gibi değişmez en fazla gizli kapaklı yapar diye düşünüp ayrılırsınız ya da değiştiğine inanıp rahatlarsınızBütün arkadaşlarım ilişkimizi yıprattığımı söylüyor.
Artık normal görmediğini çok değiştiğini belirtiyor bu halimden çok memnunum eskiden çok kötü biriydim ben diyor. Onun arkadaşları da sen onu çok değiştirdin diyorlar.
Ama içime bir kere kurt düşürdüğü için kendi kendimi yiyorum.
Kendi kendinizi yiyince bir şey değişmiyor. Ya benim dediğim gibi değişmez en fazla gizli kapaklı yapar diye düşünüp ayrılırsınız ya da değiştiğine inanıp rahatlarsınız
Fotoğraf beğenmeyi veya stalk yapmayı her erkek yapıyor bence. Kimse yok benim ki yapmıyor demesin. Keşfette dahi görse girer bakar bir erkek. Kendini çok yıpratırsın ama hep aklında tutarsan. Bir ihanet söz konusu olsa başka türlü olur ama bence ilişkini zora sokma.
Bence bundan sonra bunları düşünme..Daha yapmıyorsa yani sen görmemişsen hatirlamak yıpratır sizi..Bundan sonrasına bak..Eğer senden gizli gizli yapıyorsa zaten yakalarsın o zaman ayrılırsın..
Evet abartıyorsunuz. Abartılan bir durumsa ayrılmanız doğrusu. Ayrılmıyorsanız gereksiz abartıyorsunuz.Peki sizce ben bu durumu abartıyor muyum? Sosyal medyada 1 kere beğendi sadece fotoğrafı ama yine de unutamıyorum. Çok gözümde büyüyor.
Çok isterdim iki seçenekten birisini yapabilmeyi ama arafta kalmak beni tüketiyor.
İlişkimi şu an çok güzel gidiyor ama benim bu düşüncelerim yüzünden ani patlamalarım oluyor ve tartışma esnasında gemileri yakıyorum. Ne yapmam gerekiyor böyle düşünmem için lütfen bana yardım edin çok üzgün hissediyorum
Telefonunu filan da saklamiyorsa su anlik tedirgin olma..Normal iliskine devam et..Yani ilerde olursa diye hep üzülüp yaşama o zaman olursa ayrılırsın..Çok istiyorum düşünmemeyi. Mesela bazen 4-5 gün sürekli görüşüyoruz telefonunu hiç saklamaz tedirgin olmaz. Benim içim rahat ben değiştim hatırlatıp durma eskileri der. Ona rağmen bazen zorlanıyorum bu direncimden dolayı.
Merhaba. Sevgilimle 1 seneden fazla süredir beraberiz. İlişkimizin başında bir gün biz beraberken sosyal medyada bir kızın erotik bir fotoğrafını beğenmişti. Biz beraber yürürken başka kızlara bakıyordu ve ona sorduğumda, rahatsızlığımı dile getirdiğimde herkesin baktığını söyledi. Telefonunda da geçmişten kalma fotoğraflar yakaladım. Sonra bu alışkanlıklarını tamamen bıraksa da benim sürekli aklıma gelmeye başladı bunlar özellikle de benim elimi tutarken başka bir kızın fotoğrafını beğenmesini çok kafama taktım.
Şimdi çok değişti bunu görüyorum ama ben unutamıyorum bütün bu olanları. Özellikle tartışma anlarında aklımdan çıkmıyor ve ondan uzaklaşıyorum,soğuyorum. Bu olaylar olalı 8-9 ay geçti ve tekrarlamadı. Ona geçmişi unutamadığımı söylediğimde birkaç kere ağladı ve artık benim kindar birisi olduğumu söylüyor. Ben kindar birisi olduğumu düşünmüyorum sizce öyle miyim bunu kabul etmekte zorlanıyor muyum? Ben de unutmak istiyorum her şeyi ama yapamıyorum bana yardım eder misiniz?
Aaaa sizi tanıdım. Siz karşıdan gelirken elele tutuşan, erkeğin bana öküz gibi baktığı, kızınsa bu durumu fark etmediği çiftteki benim haline acıdığım kızsınız.
Ya geçmişe sünger çekersiniz ya da bu ilişkiyi bitirirsiniz. Kimsenin kimseye eziyet etme hakkı yok buna kendiniz de cahilsiniz bu arada. Kendinize de eziyet etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?