Sevgilim ve geçmişte yaptıkları

Her erkek yapıyor ama garip olan senin yanında yapması

Eğer bu sizi yıpratıyor ve unutamıyorsanız ayrılın.
Böyle gitmez.

Aldatmak bir davranış biçimi alışkanlık gibi bir şey değil karakter bozukluğudur. Yasak koyduğunuzda ortadan kaybolmaz. 1 kez görmezden gelirseniz 2.sinde tekrar olacaktır. Çünkü insan değişmez.

Benim ex'le flört döneminde Twitter'dan herkesle mention'laşmasi sebebiyle kavga etmiştik. Sonra barıştık bir şeyler oldu ve sevgili olduk. Yakın zamanda da ayrıldık İlk işi ne oldu biliyor musun? Twitter'a dönüp kızlarla mention'laşmak. Demek istediğim şu; insanlar değişmez. Değişir gibi gösterir. Rol yapar.

İnternet kullanmıyor, tv izlemiyor mu? Burada bahsetmek istediğim sosyal medya değil ki sadece. Bal gibi de bakıyorlar erkekler. Tv’de magazine denk gelir bakar, YouTube da başka bir şey izliyordur önerilerde çok başka bir video çıkar bu ne la? der tıklar. Sokaktaki mini etekliye gözü kayar. Erkek. Fıtratında var. Buna kafayı takacaksa konu sahibi çok daha mutsuz olur.

Erotik şeylere bakabilir. Asıl saygısızlık sizin yanınızda iken başka kadınları cinsel istekle süzmesi. O konuda ben de tahammül edemezdim. Değiştirmeye de çabalamazdım. Ayrılırdım direkt.

Bunun kindarlikla ne alakasi var ya. Guven bir kez sarsildi mi kolay kolay yerine gelmiyor. Sevgilin de senin yaninda bakmiyordur. Huylu huyundan vazgecmez.

Aklınıza getirmeyin sürekli. Sorun çıkmasın diye sosyal medya hesaplarını bile kapattığına göre sizi kaybetmek istemiyor.

Şunu da söyleyeyim adamın kumaşı belli yani. Instagramda saçma sapan hesapları takip edip erotik fotoğraflara beğeni atan kekolardan. Bütün erkekler böyle diye düşünmeyin. Çok yakın olduğum bir arkadaşım var kendisini çok severim ama instagramda sürekli yabancı güzel kızları takip eder, saçma sapan açık seçik hesaplara bakar falan. Mesela bu bir erkek modeli Başka bir arkadaşımsa “yav ben instagrama her girdiğimde bu kızın memelerini görmek zorunda mıyım” diye liseden arkadaşını engelledi. Sinirlenip tanıdık tanımadık herkesi engelliyor adama engel olamıyoruz Bu da başka bir model.

Biri kötü diğeri iyi insan diye ayrım yapamam kesinlikle. Hatta keko olan arkadaşımı daha çok seviyorum ama dünyadaki diğer kızlar benimle aynı fikirde değil sanırım çünkü çocuk yıllardır yalnız

Ayıp etmış sizin yanınızda bakmak nedır?Kindar degılsınız.Ama ya hiç affetmemelıydınız yada ılıskıyı devam ettırmemelıydınız.Böyle saygı bıter.

Bakmak başka şey böyle baştan aşağı süzüp gözlerini dikip kesmek başka. (ikincisi ayırptır zaten) Ama bakar bakar, yoldan geçen kızlara tüm erkekler bakar, bakmazsa erkekliğden süphe et zaten. Yani insan bakar, ilginç bir bina görürürz bakarız, vitrinde bir şey görür bakarız, tatlı bir kedi görür veya çocuk görür bakarız, güzel bir kız geçer bakarız, ben de bakarım yani yolda güzel bir kız görsem. İnstegramda eski fotolar kalmış olabilir, sildim zannetmiştir umutmuştur. Siz söyleyince beğenmeyi de bırakmış zaten. Evet bence biraz büyütüyorsunuz. Adamı ağlatmışsınız ne yapsın adam yani şimdi? siz böyle devam ederseniz bu ilişkinizi olumsuz yönde etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…