- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
Aynen...İçin rahat değil gibi..Başka neler olduğunu çok özel değilse yazarsan daha çok yardımcı olabilirizBu olaylardan sonra ciddi rahatsızlıklar atlattım bu yüzden psikolojim olumsuz etkilendi. Geçmişe sünger çekmeye çalıştım ama 4 ay boyunca ara ara bu tarz olaylar olunca güvenim çok zedelendi olan bana oldu. Ona eziyet ediyorum biliyorum ama buraya yazmadığım olaylar da var
Bu alışkanlığını tamamen bıraktı diyorsun, mümkün değil. Huy bu sonuçta, öyle ha deyince geçecek bir şey değil. Ya onu olduğu gibi kabul edeceksin, ya da ayrılacaksın sürekli bu duruma maruz kalmamak için.
Evliliği düşünmeyin yer bitirir bu kurt içinizi
AtlatmazsınızDüşünüyoruz ama bu sorunu halletmeden mümkün değil.
Bekarlık alışkanlıklarını bırakmak zor oluyor erkeklerde . Umarım düzelmiştir sizde çok üstüne gitmeyin
Atlatmazsınız
Deneyim demeyelim de biraz yaşanmışlığım var tabii ki. geçmişini bildiğiniz birisinin yeni hayatına konsantre olamıyorsunuz. Elinizde değil bu, devamlı önünüze çıkıyor. Ne olursa olsun o zamanlar bunu yaptı ama sonra yapmayacağı ne malum, unutmadığı ne malum vs diyorsunuz yiyip bitiriyor içinizi. O yemeden siz onu bitirin. Kafanızın rahat, içinizin huzur dolduğu bir ilişkiyi bekleyin. Doğru kişi kendini HUZURla belli eder önce.Deneyiminiz olduğu için mi böyle kesin konuşuyorsunuz
Merhaba. Sevgilimle 1 seneden fazla süredir beraberiz. İlişkimizin başında bir gün biz beraberken sosyal medyada bir kızın erotik bir fotoğrafını beğenmişti. Biz beraber yürürken başka kızlara bakıyordu ve ona sorduğumda, rahatsızlığımı dile getirdiğimde herkesin baktığını söyledi. Telefonunda da geçmişten kalma fotoğraflar yakaladım. Sonra bu alışkanlıklarını tamamen bıraksa da benim sürekli aklıma gelmeye başladı bunlar özellikle de benim elimi tutarken başka bir kızın fotoğrafını beğenmesini çok kafama taktım.
Şimdi çok değişti bunu görüyorum ama ben unutamıyorum bütün bu olanları. Özellikle tartışma anlarında aklımdan çıkmıyor ve ondan uzaklaşıyorum,soğuyorum. Bu olaylar olalı 8-9 ay geçti ve tekrarlamadı. Ona geçmişi unutamadığımı söylediğimde birkaç kere ağladı ve artık benim kindar birisi olduğumu söylüyor. Ben kindar birisi olduğumu düşünmüyorum sizce öyle miyim bunu kabul etmekte zorlanıyor muyum? Ben de unutmak istiyorum her şeyi ama yapamıyorum bana yardım eder misiniz?
Deneyim demeyelim de biraz yaşanmışlığım var tabii ki. geçmişini bildiğiniz birisinin yeni hayatına konsantre olamıyorsunuz. Elinizde değil bu, devamlı önünüze çıkıyor. Ne olursa olsun o zamanlar bunu yaptı ama sonra yapmayacağı ne malum, unutmadığı ne malum vs diyorsunuz yiyip bitiriyor içinizi. O yemeden siz onu bitirin. Kafanızın rahat, içinizin huzur dolduğu bir ilişkiyi bekleyin. Doğru kişi kendini HUZURla belli eder önce.
Elini tutarken elinde telefonla ya da bilgisayar başındayken mi başkasının fotosunu beğendi? Eli işte gözü oynaştaymış..
Bu geçmiyor. Karşı taraf sizin rahatsız olduğunuz davranışları bıraksa bile hafıza insana en çok zarar veren mükemmel birşey. Unutmuyor unutulmuyor. Bire bir aynısı olmasa bile benzer şeyler yaşadım. Bırakmıyorlar. Onlar bakıyorlar ama sen baksan kıyamet kopar. Türk erkeklerinin özeliğimi bu bilmiyorum ama bu sorun bir çok kişide var. Kendileri gözlerine sahip çıkamıyor ama genelde çok seven kadınlar etrafa pek bakmamak istiyor. Özellikle empati yeteneği olunca insanda "ben bakmıyorum o niye bakıyor ? Beni pekte sevmiyor. Beğenmiyor gözü hala başkalarını arıyor" diyerek kendini zedelersin. Dediğim gibi aynı yolların benzerlerinden geçtim. Ne o düzeldi ne de sen unutabileceksin. Bazen bencil ol kendini düşün çünkü kimse seni sen kadar düşünmez. Kendine saygın varsa huzurunu düşün. Sevgi çok nankör birşey birikintileri sonunda senin bile şaşırıp kalacağın düzeyde bitiyor. Hafıza en mükemmel düşmanın sözünü hayatının merkezine al. Bu düşmanla seni başbaşa bırakıp kincisin diyen biriyle olmanı tavsiye etmem. Zor olduğunu çok iyi biliyorum. Ama gafrete düşüp evlenme sevgine yenik düşme. Mantığın bile sana oyun oynar "sen haksızsın" diyerek. Kinci değilsin huzursuzluğu kafana takan bir manyak olma potaniyelin var bende öyleydim çünküevlenme. Mümkünse kendin için ayrıl. Ayrılınca görüceksin ki hayatta tek o yok. Onun gibi çok insan var. Ama sen göreceksin ki gerçekte kaprislerinin bile yeri varmış. Abartıyorsun bunu bende söyleyebilirim bende abarttım. Bazı şeyler tek başına oluşmuyor bu abartıya yardımcı olan kişi ve olaylar oluyor. Detaylıca düşün. Sana tek tavsiyem bu.
Can çıkar huy cikmaz. Alışkanlık haline geldikten sonra vazgeçmesi cok zor. Instagramda görsem ben bile bakarım ama mesele sadece bubdegil. Sizinnyaninizda başkalarına bakması cok onur kirici. Ve hayir her erkek bunu yapmıyor.
Benimki yapmıyor, çünkü instagram, Facebook da dahil hiçbir sosyal medya hesabı yok. Bir şirket hesabı vardı artık onunla da kardeşi ve ablası ilgileniyor. Whatsappte fotoğrafı bile yok yani düşünün. Dumanla stalk yapıyorsa bilemem, Allah onu ne yapmasınFotoğraf beğenmeyi veya stalk yapmayı her erkek yapıyor bence. Kimse yok benim ki yapmıyor demesin. Keşfette dahi görse girer bakar bir erkek. Kendini çok yıpratırsın ama hep aklında tutarsan. Bir ihanet söz konusu olsa başka türlü olur ama bence ilişkini zora sokma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?