Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yani irmik dün erkekti bugün kadın mi oluvermiş valla kadın ve bu fikirde ise gitsin bu adamla evlensin tam layigi
Her iki cinsiyeti de inkar etmiyor valla
Kadın gibi hitap edenlere kadın olarak erkek gibi hitap edenlere erkek olarak cevap veriyor

Ya böyle üç rrrli erkek kadınını yaban ellerde, pc başında tek bırakır mı bir kere Sassy?
Arada alfa errrkeğine de soruyor, o "Yaz bakalım" diyordur, yazdırıyordur belki.
Yani İrmik KKda da koruma altında.

Offf errrkek yaaa

Eki Görüntüle 3091965

Yöneticilerin eminliklikle belirttiği cinsiyetine yazmaya karar verdim.
Ay tövbe. Sıkıntılı bir tiple karşı karşıyayız şu an. Bu kadarını da beklemiyordum. Ben başta sadece opportunist bir tip sanmıştım ama kadın rahatsız. Yazık kız valla bak.

Ay tövbe. Sıkıntılı bir tiple karşı karşıyayız şu an. Bu kadarını da beklemiyordum. Ben başta sadece opportunist bir tip sanmıştım ama kadın rahatsız. Yazık kız valla bak.
Birini konuşturmuş olamaz mı kadın görünmek için?
Takıntılı birinde bahsediyoruz sonuçta

Tacizvari! bir söylem alıyosun, durumu kendin çözüyosun. Sonra ne diye erkek arkadaşına anlatıyosun çözdüğün olayı? Herşey erkeğe söylenmez bunu bilmiyor musun? Şimdi erkek arkadaşının serde erkeklik var deyip hanzoluk yapmasına mı kızalım, yoksa sana tacizvari! söylemde bulunan servis şöförünün işten çıkarılmasına mı üzülelim? Bilemedim.

ilerde farklı arızalara hazırlıklı olun

Hem zorba hem korumaci isiniz biraz zor gibi eger bu kadar baskıyı kaldiramam diyorsaniz bence evlilik icin acele etmeyin derim

%100 kadın ama raporlar ısrarla erkek olduğu yönünde bir ses duyalım bakalım...

Evet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler var
Sizin gibiler bizleri yalnızca kendinizden koruyun. Başka da bir korumanıza falan ihtiyacımız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…