Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın manyak olduğu belli. Bu olayı niye ona anlatıyorsunuz ki? Her doğru her yerde söylenmez. Bununla da yaşanmaz. Korumayı abartmış. Zorbanın teki. Ayrıca şiddete meyilli. Evlenmeden bile siz dayağınızı yersiniz.

Evet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler var
Kılını kıpırdatmadıkları kanısına nerden vardın? Gerçek sıkıntılarda gereğini yapıyorlar , durduk yere erkeklik yapacam diye atlamıyorlar sağa sola.

Ayyy yok artık aklıma gelmedi cidden. Ekmek çıkmaz ki ona buradan ama. Haklı görende yok zaten.
Var var böyle yurdum barzolarına bayılan tipler. Burada da var. Hiç olmasa zaten bunlar böyle pervasızca höyküre höyküre hayatındaki kadını malı zannederek konuşamaz. Baksana hala cesurlar şaka gibi.

Rahat adam seni rahatsız etmiyor mu başına bişey gelse yada bir sıkıntın olsa hemen koşuyor mu yoksa rahat mı takılıyor umursamaz olması seni mutsuz etmiyor mu
İstediğimi giyerim, ojemi sürerim. Birşey diyeyim mi 1 erkek 1 kız arkadaşımla yurtdışına gittim hatta geçen hafta 1 erkek arkadaşımla il dışında iş gezisindeydik. Artırıyorum bayrama memlekete giderken o erkek arkadaşımı da eşimle memleketine bırakacağız. Kalbine inmediyese devam edeyim ama yazık sana bişey olmasın

Ayyy yok artık aklıma gelmedi cidden. Ekmek çıkmaz ki ona buradan ama. Haklı görende yok zaten.
Ben kısmen buldum ama evli barklı çoluklu çocuklu ablayım.
Yani şöyle olayın fakeliğini, üyenin erkek olmasını falan bu önyargıları Bi kenara bırakırsak. Ben tacize uğrayacağım, eşime ben hallettim tamam sen karışma diyeceğim o da karışmayacak. O zaman neden hayatımda. Ben eşim babam kardeşim kavga etse ona da karışıyorum. Yani sevdiğim biri orda kavga ederken aman o erkek nasılsa halletsin demem ki. Kendimi tutamam Bi kere. Ayrıca adama da üzülmem ki işten atıldı diye iyi olmuş. Çocukluysa adam gibi dursaymış. Cezasını çeksin iyi olmuş. Konudaki kız tacize uğramış ama çevre duymasın diye ses çıkarmak istememiş. Karşı taraf utansın o niye utanıyor.

Nö biçim erkekler var yauv. Rahat afedersin

biraz dikkatli okuyun. kiz gayet de sesini cikarmis, ama erkek ikna olmamis. guc gosterisi yapmis.

Ben konu sahibinin erkek olduğunu bildiğim için konuyu okumadım bile...

biraz dikkatli okuyun. kiz gayet de sesini cikarmis, ama erkek ikna olmamis. guc gosterisi yapmis.
Kaçırdığım var mı bilmiyorum ama kız sözlü uyarmış adam da özür dilemiş diye anladım. Konuyu erkek arkadaş olarak düşünmeyeyim kız kardeşim geldi bana bu olayı anlattı, taciz dediği şeyin boyutunu bilmiyorum. Adam servis şöförü, yarın öbürgün bu yaptığını ilerletmeyeceğini, kıza zarar verip vermeyeceğini bilemem. Sadece özür dilemiş olması yetmiyor, artık kardeşim için endişelenirdim. Kardeşime de baskı yapardım iş yerine şikayet et diye. Eğer iş yeri duymasın diye çekiniyorsa ben ederdim onun yerine. Çünkü bunu da gördük minğbğs şöförünün öldürdüğü kızı. Sonuçta sevdiğim biri o kişiye emanet hergün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…