Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay o nerde görmedim ajajajj
Bulursam link koyayım. O dürüsttü ama. 2020 den beri kendini gizleyerek kalmış burada. Bir perde varmış evde karısıyla kavga ediyorlarmış bu perde sebebiyle. Ama çok karışık bir perde meselesiydi. Anlamış olsam inanın hiç gocunmam anlatırdım. Ama perde stordu galiba :)

Ay hatırladım. Ne tatlı bir abiydi

Erkek arkadaşınız zorba.
Siz de bir garipsiniz. Servis şoförü sizi rahatsız ediyor ve bunu iş yerinizle paylaşmak yerine huyunu bildiğiniz zorba erkek arkadaşınızla paylaşıyorsunuz.
Benzeri başıma geldiği için rahat konuşuyorum. Servis şoförü bana mesaj attı. Muhattap olmadan yöneticime mesajı gösterdim. Şikayetçi olduk adam servis şirketinden kovuldu. Şikayetimiz sonuçsuz kalınca bizim patronlar güvenlikçilere adamı dövdürmüştü. Eşime sonradan anlattım olayı.
Bu adamlar okullarda küçük çocuklarla da çalışıyor. Bu sapıkları rezil etmek gerekiyor kusura bakmayın çok pasif davranmışsınız.

Yorumlarınızı severek okuyorum. Zeki birisiniz belli, çoğu yorumunuza denk geldim .konulara şaka ile bu tarz karşılık vermek zeka ister. Tebrik ederim

Yav haramdan bu kadar uzak abimiz gelmis yalanlardan yalan begen oje renkleri falan hep boyle iste insani etkiliyor dimi buraya yazarken yuzunde hic kizarma neyim oluyor mu?

Üyelik mi doğrulattı, banlanan üyelik kullanıcı adı değiştirilerek nasıl açıldı?
Erkek olduğundan emin miyiz?

KahveCekirdegi7 burada biz bizeyiz, sen dürüst birine de benziyorsun hep anlatmış sormuşsun ayrıntı ayrıntı. Erkek misin, kadın mısın?

Kutup ayısı pardon kutupyildizi07 hesabında kendi dedi erkeğim diye ama?

Kutup ayısı pardon kutupyildizi07 hesabında kendi dedi erkeğim diye ama?

Nasıl açıldı hesap?
Teknik bir sorun mu var ki?
Profilde banlı göremiyorum demiştim ya, sayfa yenileyince gitmişti ama Mune konuyu kilitledikten sonra da açıktı üyeliği.
Sonra banlandı.

Bakim, 1 nisan da değil hani yöneticiler bize şaka mı yapıyor desem ashsh

Konuya odaklanabilir miyiz

KahveCekirdegi7 bak bacım (Erkeksen de bacım, kadınsan da bacım, hepimizin bacısı oldun burada ahsh); sana diğer konuda 934574 sayfa yazmış buradaki insanlar dil dökmüşler. Israrla aynı yerden devam ediyorsun ve geriye iki senecek kalıyor:

1)Mental yardım almaya ihtiyacın var
2)İyi şakşak geçiyorsun

Ben ikinci şıkkı işaretliyorum ve bence de konuya devam.

İrmik bacım, errrkek bu bacım. Errrkek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…