Sevgilimden ayrıldım

Adam zirdeli ve hala pesinden ağlıyorsunuz. Normal bir insan böyle birşey sorur mu? Aslinda onlari hortumla dövmeli. Ve hayir. Sizden bekledikleri hiç normal degil. 5 sene evligim esimin annesinin evini bir kere temizlemedim. Ne Münasebet. Şükret kızım. Ağlayıp sızlayip durma. Psikolojik destekte almalisin

Size bu anlattıklarım yaşadıklarımın özeti sadece. Ama o bunların hiçbirini kabul etmşyor.

Çünkğ yüzü her önüme geldiğinde canım acıyor
Kendine zaman ver. Ayrılık yeni olduğu için canın çok yanıyordur şimdi. Aklına hep iyi şeyler geliyordur. Ettiği hakaretler aklına gelse bile kalbin "ama o bir tek sana böyle kötü davranıyor, başkalarına karşı çok iyi biri." savunmasını yapıyordur. Hatta bundan sonra hayatına girecek kişiler onu benim kadar sevmese bile benim sevdiğim insan o kişilere iyi davranacak, mutlu olacak ama ya ben? Ben bu mutsuzlukla bu acıyla ne yapacağım diye düşünür durursun? Her şeyi yaptım, içimdeki bütün sevgiyi verdim neden bana onca hakareti etti diye sorgularsın. Şuan bir çatışma halinde olabilirsin kendi içinde. Bir yandan kalbin onu savunuyor, o bana bu kötülükleri yaptı ama o gerçekten iyi biri bunu biliyorum eminim diyor, diğer yandan aklın; evet hatalarım olmuştur belki ama ben bu kadar kötülüğü hakareti hak edecek ne yaptım bu kadarı fazlaydı diyor..
Bu yazdıklarımda belki yanılıyorumdur.
Sana şunu demek istiyorum. Kendinde hata arama olur mu? Bu süreç sancılı ve biraz canını yakan bir süreç. Şuan inanmasan da zamanla acın hafifleyecek ve gerçekleri görebileceksin. Bu acıyı yaşayan tek kişi değilsin, yalnız değilsin. Güçlüsün. Suan bu şekilde güçlü hissetmiyorsan kendini bu da normal. Zamanla iyileşeceksin ve bu günlerin geride kalmış olacak. Tabii bu geçen zamanı en iyi şekilde geçirmek lazım. O yüzden canın ne kadar acısada sorumluluklarını yapmaktan vazgeçme. Okuluna odaklan. İnan geçecek. Karşına iyi insanların çıkması umuduyla...

Son düzenleme:
Pardon yaa okuduğum şeyler bunlar hep geleceğini yazayım dedim, kusura bakma banane zaten

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum bu kadar güzel anlatılırdı ancak. Ama ben pişman olmasını istiyorum, gerçekten şu yaşadıklarımı görüp acımı anlamasını istşyorum

Size bu anlattıklarım yaşadıklarımın özeti sadece. Ama o bunların hiçbirini kabul etmşyor.

Her zir deli deli olduğunu kabul etse, en azından kendinden gidip tedavi olur veya insanlardan uzak durur. Adam resmen deli. Ben hayatimda "annem cocuklarimizi hortumla dövse ne yaparsin" diyen bir insan duymadim. Ve o şaka yapmıyordu. Vereceğiniz tepkiyi olcuyordu ve şimdiden sindirmeye çalışıyor sizi. Bende anneyim. Iki çocuğum var. Eşim böyle bir cümleyi kurmayi şaka olarak dahi kuramaz. Bilir dünyayı başlarına yıkarım, söz konusu çocuklar ise. Insan elin çocuğu için böyle bir cümle kurmaz. Bunlarin etkisinden kurtulman lazim. Psikolojik destek al bir süre

Bana bunları nedne hak gördü biliuor musunuz? Benim 10 yılluk kardeşim dediğim insan ve ailemde tanıyor her derdimizi anlatırız birbirimize lisede 5 arkadaştık 2 kız 3 erkek bağımızı hiç koparmadık. Bir tanesiyle aynı fakültedeyim bir gün evime defterimi almaya geldi sadece kapıdan alıp gitti. Neden ona söylememişim geleceğini diye beni itham etti, 5 yıllık yine aileminde tanıdığı bana abla diyen kardeşim yaşında insanı gece aradım diye itham etti. Ara dedim ara sor ne konuşmuşuz ki o çocuk benim için zamanında platonik olarak sevdiğim bieiyle gidip konuşan bie insan. Bütün bu hakarerleri bunlae yüzünden yaptı. Sana göre doğru bama höre yanlış dedi. Sizce neresi yanlış, benim gözüm ondan başka tek bieini bile görmedi. Zaten bir başkasında olsa aklım neden kendşmş bu derece aşağı çekeyim onxa hizmetş yapayım

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum bu kadar güzel anlatılırdı ancak. Ama ben pişman olmasını istiyorum, gerçekten şu yaşadıklarımı görüp acımı anlamasını istşyorum
Sana bir şey daha söyleyeyim mi? Bu isteğin de normal şuan ayrılık yeni olduğu için. İnsan içinden diyor ki; tamam kabul ediyorum bir daha asla onunla olamayacağım. Ama Allahım nolur beni anlasın. Onu ne kadar sevdiğimi, söylediği hakaretlerin canımı nasıl yaktığını ya en basitinden benim kalbimin nasıl yandığını bir gün anlasın. Sadece bir gün bile olsa o acıyı hissetsin pişman olsun nasıl elinin tersiyle ittiğini, ben ona tüm kalbimi verirken onun kalbimi bu denli acıttığını, hayatımı alt üst ettiğini ama en önemlisi o söylediği sözlerden dolayı pişmanlığı lütfen yaşasın diye istekte bulunman da normal. Şuan inanması çok güç biliyorum ama inanki geçecek.

Verilmiş sadakan varmış. 3-5 gune yeni birini buluyosa evlenseydinde boynuz cok yerdin. Allahın sevdıgı kuluymusun.

ÖZünde iyi biri olmadığını göstermek için her şeyi yapmış da anlamamışsınız

Bu şekilde yazıyorum çünkü insanİn bu dönem içinde sanki volkan patlıyor gibi oluyor. Anlatmak istiyor. Anlaşılmak istiyor. Etrafındakilere anlattığında bazen verilen cevaplara; " evet haklısınız ama canım yanıyor" diye söyleniyor ya da " beni kimse anlayamıyor içimdeki bu acıyı kimse görmüyor" diye düşünüyor. Ben seni anladığımı belirtmek için kendimce bir şeyler yazmaya çalıştım. Seni anlıyorum, içindeki acıyı da tahmin edebiliyorum. Canının yanması da üzülmen de normal. İyileşmek için kendine zaman ver ve o kişiden uzak dur. Şimdi bunu deyince de (ben zaten ona yazamam ki , o da bana asla artık yazmaz kurtulmuştur benden bir daha hiç yazmaz diye düşünüyor olabilirsin) onu takip ettiğin hesapların varsa hepsini kapat kendi iyiliğin için. Zaman tanı, bu süreçte yürüyüş yap gün içinde. Okula yönel. Geçecek.

Yapma Allah aşkına sevmek biraz da merhametten geçer saygıdan geçer adam seni ailesine amele etmiş. Ben evli olduğum halde yapmıyorum senin yaptıklarını. Temizlik yapmak nedir ya hizmetçi dediğimiz kişi bile bu işi parayla yapıyo. Karşılığında ne aldın kendine bi sor. Emin ol yeni sevgilisine yaptırmaz. Seni sevgili gibi görmüyor bence evlenip işini gücünü yaptırabileceği biri gibi görmüş. Tatilini erteliyorsun ama o seninle gelseydi tatil yapsaydınız sevgili gibi bunları hiç düşünmedin mi acaba falan demedin mi yazık kendine bunu yapma. Bunun için mi okuyorsun. Çok diğergamsan bunu annene babana yap canım. Bir sürü insan tavsiyede bulunmuş bence hepsini kafana kazı ve gözünü aç.

Söylediklerimi çok yanlış degerlendirmissiniz .yelkenleri suya indirmek başka ayran gönüllü olmak cıvık ilişkiler içinde olmak başkadır. Hak etme mevzusuna gelirsek kimse hak ettiğini yaşamaz dini yönden bazı şeyler anlatırdım ama herkesin inanç sistemi farklı olabilir .
Siz kendinizi çok degersizlestirmissiniz onun gözünde ve belli ki onun için o kadar fedakarlık yapmaya hazirsiniz ki zaten karşınızdaki insan sizin için fedakarlık yapma gereksiniminde bulunmuyor.
Can yakıcı bir durum ama ders almanız gereken bir durum. Evet fazla fedakar davranmissiniz ama ben fedakarlık yaptım diye karşı tarafı da suclayamazsiniz fedakarlık yapmak sizin tercihinizdir. Biz hanımlar olarak sevgiye dair birşey olunca hemen yumusuyoruz . Yani ben bir fedakarlık yaparım iki yaparım üç yaparım ama karşı tarafda azıcık zahmet etsin bi de o gelsin benim yanıma

Benim de aklım almıyor gerçekten babanı abini nasıl karşına alırsın böyle bi adam için adam olsa karşına al demez zaten

Bak gülüm. Sana bu adamın ideal gelin adayını tarif edeyim ve sen buna neden uymadin onu anlatıyım: ideal gelin adayının beyin ölümü gerçekleşmiş olmali. O beyin yerine bulaşık süngeri yerlestirecek. İstediği gibi kiri doldursun. Yani ideal gelin adayinin kendi aklı fikri yok süngere dökülenlerle hareket eder. Ayni sünger ile gidip kv denin etrafını temizler (ayni evde yaşıyor ama orası kvdenin evi!), ablanın evi temizler. Adamin istedigi zaman onunla yatar, işini görür. İstediği zaman çocuk doğurur. Bütün hakimiyet ama kvde bu arada. Ideal sünger gelinin hükmü yok o evde. Narsist admlar ilk seni ailenden ve cevrenden ayırır. Cünkü etrafinda normal insan olunca beyin ölümü yeterli kadar hızlı gelişmiyor. Anladın mi? Asaglamak ve küfürler de bu hizlandirmanin bir parçası

Hakaretler küfürler ediyor ama özünde iyi biri.
Çok hata yapmış çok taviz vermişsin, şu saydıklarının 10da 1ini yapmıyorum yapmam da. Kendine değer ver, o kadar fedakarlik yapmissin kıymetini anlar gelirse ne ala, gelmezse sifirdan bi hayat ciz kimse kimsenin kahrini cekmeye gelmiyor bu dunyaya.

O kendine göre çok fazla fedakarlık yaptığını düşünüyor! Peki bu da ayrı bir haksızlık değil mi? Zaten onca şeyin üzerine benim yaptıklarımı yapaın demedim ki beni anlasın değer versin istedim! Yine ona göre benş anladı bana değer verdi! Ama yaptıklarım sonuna kadar yanlışmış ve kabul edilebilir değilmiş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…