gelecekteki çocuklarınız için seçtiginiz isimler neydi bnde bebege koyacak isim arıyorumdaKiskancliklari coktu hala da var gerçi de ben onemsememeye çalışıyorum. Bi de ben erkeğim triplerine girip yanlış şeyler yapabiliyor ara sıra. Ama bizim çok hayallerimiz vardı ayrı sehirlerdeyiz ama çok güzel anilarimiz var cocuklarimizin ismi bile hazirdi
gelecekteki çocuklarınız için seçtiginiz isimler neydi bnde bebege koyacak isim arıyorumda
gelecekteki çocuklarınız için seçtiginiz isimler neydi bnde bebege koyacak isim arıyorumda
Benzer durumu bende yaşadım annem istemiyodu ama onu tanımıyodu. Ben annemi kırmadım ama vazgeçmedim de ama atlattık nişanlıyız şimdi. Size gelincede anneniz sizi üzdüğünü bile bile nasıl kabul etsin böyle bişeyi. Ki insanlar değişmez zaten annene hak veriyorumMerhaba.. Ben beş yıldır bi ilişki içindeyim yeri geldi agladik yeri geldi gulduk yeri geldi ayriliklar yaşadık ama yine de kopamadik birbirimizden çok seviyoruz çok asigiz. Şimdi evlilik zamani geldi diye dusunurken annem istemiyor. Biz on aylık bi ayrilik yaşadık iki yıl önce çok kötü oldum barismayi düşünmüyordum her şeyimi de anneme anlattim o zaman diliminde. Sevgilimin bana eğer beni aldatirsan seni öldürürüm demesini (ki ortada hiçbir şey yokken )türlü kiskancliklarini yaptığımız kavgalari hediyelerimi geri gondermesi vs sonra çok pisman oldu eve geldi ama annem onu evden bile kovdu hiç sevmez şimdi onu. O ayriligimizdan sonra baristigimizi bilmiyordu daha yeni söyledim ve çok karşı çıktı kesinlikle ondan ayrilacaksin zamaninda yaptıklarını unuttun mu diyor değişti anladı hatasını diyorum bi insan değişmez diyor çok seviyorum dedim ağladım yalvardim ama kesinlikle hayır diyor sen benim ciğerimi yaktın kızında sana yasatsin aynısını dedi. Eğer onu seçersen seni silerim dedi. Katil bile olurum seni ona yar etmem dedi. Sevgilim doğulu kültür farkımız da var tabi ve anlattığım uzre eski yaşadıklarım yüzünden de affetmiyor nefret ediyor ondan gelsin görüşün diyorum yüzünü görmek istemiyorum diyor eğer bi daha ki sordugumda ayrilmamis olursan cik git ona yanımda işin yok dedi. Çok ağır laflar etti ama ben deli gibi seviyorum o da beni seviyor.
Biliyorum uzun oldu ama lütfen yardım edin bi yol gösterin.. Çok ihtiyacim var
Ben şu "ben erkeğim triplerine girip yanlış şeyler yapabiliyor ara sıra" kısmına takıldım. Ne yapıyor mesela?Kiskancliklari coktu hala da var gerçi de ben onemsememeye çalışıyorum. Bi de ben erkeğim triplerine girip yanlış şeyler yapabiliyor ara sıra. Ama bizim çok hayallerimiz vardı ayrı sehirlerdeyiz ama çok güzel anilarimiz var cocuklarimizin ismi bile hazirdi
ha bide seviyorsun diye bazı şeyleri görmemezlikten gelme o görmek istemediğin şeyler evlilikte sorun olacak. Değişir diye evlenme. Bak şimdi ben erkeğim triplerini yapıyosa ilerde dayak aldatma gibi şeylerle karşılaşma olasılığın çok yüksek çünkü o erkekKiskancliklari coktu hala da var gerçi de ben onemsememeye çalışıyorum. Bi de ben erkeğim triplerine girip yanlış şeyler yapabiliyor ara sıra. Ama bizim çok hayallerimiz vardı ayrı sehirlerdeyiz ama çok güzel anilarimiz var cocuklarimizin ismi bile hazirdi
Merhaba.. Ben beş yıldır bi ilişki içindeyim yeri geldi agladik yeri geldi gulduk yeri geldi ayriliklar yaşadık ama yine de kopamadik birbirimizden çok seviyoruz çok asigiz. Şimdi evlilik zamani geldi diye dusunurken annem istemiyor. Biz on aylık bi ayrilik yaşadık iki yıl önce çok kötü oldum barismayi düşünmüyordum her şeyimi de anneme anlattim o zaman diliminde. Sevgilimin bana eğer beni aldatirsan seni öldürürüm demesini (ki ortada hiçbir şey yokken )türlü kiskancliklarini yaptığımız kavgalari hediyelerimi geri gondermesi vs sonra çok pisman oldu eve geldi ama annem onu evden bile kovdu hiç sevmez şimdi onu. O ayriligimizdan sonra baristigimizi bilmiyordu daha yeni söyledim ve çok karşı çıktı kesinlikle ondan ayrilacaksin zamaninda yaptıklarını unuttun mu diyor değişti anladı hatasını diyorum bi insan değişmez diyor çok seviyorum dedim ağladım yalvardim ama kesinlikle hayır diyor sen benim ciğerimi yaktın kızında sana yasatsin aynısını dedi. Eğer onu seçersen seni silerim dedi. Katil bile olurum seni ona yar etmem dedi. Sevgilim doğulu kültür farkımız da var tabi ve anlattığım uzre eski yaşadıklarım yüzünden de affetmiyor nefret ediyor ondan gelsin görüşün diyorum yüzünü görmek istemiyorum diyor eğer bi daha ki sordugumda ayrilmamis olursan cik git ona yanımda işin yok dedi. Çok ağır laflar etti ama ben deli gibi seviyorum o da beni seviyor.
Merhaba.. Ben beş yıldır bi ilişki içindeyim yeri geldi agladik yeri geldi gulduk yeri geldi ayriliklar yaşadık ama yine de kopamadik birbirimizden çok seviyoruz çok asigiz. Şimdi evlilik zamani geldi diye dusunurken annem istemiyor. Biz on aylık bi ayrilik yaşadık iki yıl önce çok kötü oldum barismayi düşünmüyordum her şeyimi de anneme anlattim o zaman diliminde. Sevgilimin bana eğer beni aldatirsan seni öldürürüm demesini (ki ortada hiçbir şey yokken )türlü kiskancliklarini yaptığımız kavgalari hediyelerimi geri gondermesi vs sonra çok pisman oldu eve geldi ama annem onu evden bile kovdu hiç sevmez şimdi onu. O ayriligimizdan sonra baristigimizi bilmiyordu daha yeni söyledim ve çok karşı çıktı kesinlikle ondan ayrilacaksin zamaninda yaptıklarını unuttun mu diyor değişti anladı hatasını diyorum bi insan değişmez diyor çok seviyorum dedim ağladım yalvardim ama kesinlikle hayır diyor sen benim ciğerimi yaktın kızında sana yasatsin aynısını dedi. Eğer onu seçersen seni silerim dedi. Katil bile olurum seni ona yar etmem dedi. Sevgilim doğulu kültür farkımız da var tabi ve anlattığım uzre eski yaşadıklarım yüzünden de affetmiyor nefret ediyor ondan gelsin görüşün diyorum yüzünü görmek istemiyorum diyor eğer bi daha ki sordugumda ayrilmamis olursan cik git ona yanımda işin yok dedi. Çok ağır laflar etti ama ben deli gibi seviyorum o da beni seviyor.
Ben 21 sevgilim 25Yaslariniz kac?
Ikinizinde yasi evlilik icin kucuk. Goz gore gore hayatini karartmaBen 21 sevgilim 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?