sevgilimden zorla ayırıyorlar

annen evlenırsen başına gelceklerı görüyoda karşı çıkıyo annenin sözünü dinle..

gelecekteki çocuklarınız için seçtiginiz isimler neydi bnde bebege koyacak isim arıyorumda

Benzer durumu bende yaşadım annem istemiyodu ama onu tanımıyodu. Ben annemi kırmadım ama vazgeçmedim de ama atlattık nişanlıyız şimdi. Size gelincede anneniz sizi üzdüğünü bile bile nasıl kabul etsin böyle bişeyi. Ki insanlar değişmez zaten annene hak veriyorum

Ben şu "ben erkeğim triplerine girip yanlış şeyler yapabiliyor ara sıra" kısmına takıldım. Ne yapıyor mesela?

gelecekteki çocuklarınız için seçtiginiz isimler neydi bnde bebege koyacak isim arıyorumda

ha bide seviyorsun diye bazı şeyleri görmemezlikten gelme o görmek istemediğin şeyler evlilikte sorun olacak. Değişir diye evlenme. Bak şimdi ben erkeğim triplerini yapıyosa ilerde dayak aldatma gibi şeylerle karşılaşma olasılığın çok yüksek çünkü o erkek

annen haklı
yaptığı hareketleri de zaten değişmediğini gayet de göstermiş

Yaslariniz kac?

Anneniz haklı bence maalesef ki. Anneniz size yaşattıklarını göre göre, ilerde açılması muhtemel sorunları göre göre razı gelemez bu evliliğe. Ayrıca çocuğuma seni öldürürüm diyecek bir adamın nefes borusunu düğümlerdim nefes alamazdı seni bu kadar üzmüş biriyse annenin tepkisi normal. Bence tekrar düşün annen haklı olabilir.

Annen hakli birak simdi deli gibi sevmeleri filan eger anneni cigner oyle bi adama gidersen cok cekersin insan kolay kolay degismez...

Çevremde farklı farklı sorunlarla zilyon tane örneği var yaşadığının. Annenin söyledikleri kesinlikle doğru çıkıyor. Seviyorumlar, aman da biz çok mutlu olacazlar, hayallerimiz varlar falan yok olup gidiyor. Evlendikten sonra gözün açılıyor ve naptim ben diye kalakaliyorsun çünkü annenin dedikleri bir bir çıkıyor karşına. Gerçekten çıkıyor canım bizimkisi farklı birsey olmaz deme lütfen çok fazla tecrübesi var bunun. Kendini yakma anneni üzme. Emin ol senin her zaman yaninda olacak olan kişi annen. Yasin da küçükmüş, simdi biraz uzulursun ama emin ol geçer ve hayatini mahvetmemis olursun.

Büyükleri dinlemek insana sıkıcı ve aykırı gelebiliyor fakat bazen anne babanın sözünü cidden insanın dinlemesi gerekiyor. Anneniz haklı. İnsanlar değişmez bence.

İnsanların değişebileceğine inananlardanım
ancak bu umudu, olayları yakından takip eden anneniz göremediyse, kendisini dinlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca ne kadar da arabesk bir anlatımınız var
eğlenmeye çalıştığınızı düşünüyorum

o şimdi anlayış göstermeye çalıştığınız "ben erkeğim tripleri" yarın öbürgün buraya "napıcam ben bu adamla" konusu olarak geri dönecek..
annen senin sevdiğini bile bile böyle konuştuğuna göre sağlam ayakkabı olmadığına emin.. niye senin üzülmeni sevdiğinden ayrılmanı istesin yoksa.. keyfinden ağır konuşmuyordur.. evledını bile bile ateşe atmak istemiyordur..
illa ben sana demiştim kızım beni dinlemedin i duymak mı lazım anneye inanmak için..
aile tepkisi alınca sevgililer de sevgiden çok "inadına sevgi"durumu oluyor bence sağlıklı düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…