Bunlar benim cümlelerim değil.Benim konumda benim sakin adama giydirip ben maço seviyorum, sevgilim ne yiyeceğime bile karar veriyor, erkek şöyle böyle olmalı demiştiniz ama...
Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.Evli değilsiniz sonuçta ayrılmanız daha kolay olur.
Bunlar benim cümlelerim değil.
Ben ilişkide erkeğin daha baskın olması görüşündeyim, kendi ilişkimde de böyle bu ve daha çok hoşuma gidiyor. Çoğu şeye sevgilim karar verir, bazen ne yiyeceğime bile karar veriyor, böyle güzel bence.
Daha 19 yaşındasın -doğruysa eğer- duyguların düşüncelerin değişir.Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
Ama öyle demeyin lütfenÇok yüz göz olunmuş ya iflah olmaz bu ilişki. Bu kadar basit bir durumda tepkiler böylesine ağırsa daha büyük ve zor durumlarda ne olur sen düşün
eee? Burada giydirme nerede, düşüncemi yazmışım sadece. Ki hala aynı düşüncedeyim, baskın olması hoşuma gidiyor ama bunun tokatla ilgisi ne?
Evet istediğim gibi ama bana tokat atmasını istiyorum diye bir şey aklımdan bile geçmedi.bu durumda neyden şikayet ediyorsunuz konu sahibesi?
tam istediğiniz gibi işte sevgiliniz.
E bunlar benim cümlelerim değil demişsiniz. Arkadaşta bulup alıntılamış işte,sizin cümlelerinizmiş. Yemeğinizi bile sevgiliniz seçiyormuş. Baskın seviyormuşsunuz. Bu tokatta baskınlığının göstergesi. Affederseniz daha da ileri boyuta taşıyacak. Biz sizi şimdi uyaralım da sonra gelip burada yeniden konu açmayın. Gözünüzü açmaya çalışıyoruz.eee? Burada giydirme nerede, düşüncemi yazmışım sadece. Ki hala aynı düşüncedeyim, baskın olması hoşuma gidiyor ama bunun tokatla ilgisi ne?
Ama öyle demeyin lütfenŞu anda para biriktirmeye uğraşıyoruz, yakında bitecek diye umuyorum. Normalde böyle değiliz, şu anda koşullar normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?