Sevgilime çok kızgınım

19 yaşındayım, hiç hesap ödemedim. Karşılaştığınız tipler şaşırttı beni.
Sadece ilk buluşmada değil her buluşmada erkeğin ödemesinden yanayım ben. Ödemiyorsa kendi hesabımı öder bir daha buluşmam.

Yahu birşey söyleyeyim mi?
Bu yorumları okumamıştım ama merak edip baktım.
Bu kadar maddiyatçı olup hazıra çökmüş olman adamı kızdırmış olabilir.
Ne demek hesap ödemeyenle görüşmem yahu? Siz kendi hesabınızı kendiniz ödeyecek kadar,kendinizde içerisinde yaşadığınız evinizin faturalarını kiralarını ödeyemeyecek kadar fakir misiniz? Kendinizi bu kadar basit mi görüyorsunuz? Bariz bir şekilde erkek arkadaşınızı sömürüp maddi olarak kullanmışsınız,adam da yeter artık madem herşeyin parasını ben ödüyorum,her dediğimi yapacaksın! Diyip basmış tokadı. Biz 45 sayfadır adama kızıyoruz tokat attı diye fakat neredeyse sevgilinizi tokat atmakta haklı bulacağım gidip hemen ondan özür dilemelisiniz. Bir insan bu kadar kullanılmaz. Madem 5 eviniz var,yemek paranızı ödeyip kira ve faturaları ödeyecek kadar maddi durumunuz vardır. Sizinkisi hazıra çöküp kullanmaktan başka birşey değil. Sevgilinize acıdım.
 
o zaman burada kimsenin seni düşünmediğini söyleyemezsin değil mi?
herkes kızmış. sevgiline öküz dediler diye savunmuşsun ama kızılacak bir şey var ortada ve bu kabalığa az bile demişler.
benim gereksiz bulduğum seni itham ediyor olmaları. yoksa kızsan da, sevgilin bir kadına yapılabilecek en kötü şeyi yapmış sana.
normalleştirme bunu.
 
Üzüldüm baktım acaba yazarken dikkat etmedim de yazdım mı diye eve tıkmış yazmışım kapatma diyen de dediğim gibi görmedim artık savunmalar yetersiz geldi türetmeye başladı galiba
Ne demek türetmeye başladı? Uyduruyor muyum, nasıl insanlarsınız vallahi şaştım kaldım. Sevgilim bir tokat attıysa siz 1000000000000 tane attınız, sayenizde hayatımın en kötü gecelerinden birini geçirdim, bir yandan da kendime sövüyorum
 
Sanırım asıl sorun da buradan çıktı. Konu sahibi kızımız kavgadan sonra sevgilisi evi terk edince haliyle cok sinirli ve uzgün bir halde RAHATLAMAK icin buraya konu acmis, kendi soyledi.

Yani aslinda konu acmadaki amac kendini anlatmak ya da iliskiyle ilgili fikir almak degil.

Rahatlayip sevgilisi dönunce devam etmek.

Tabii olayda tokat da olunca bu kadar rahat affedecek olmasi (bir ozurle) tepki cekti.
 
Evlenmeden aynı evde niye kalıyorsunuz?? Bi sıkıntı olunca kapıyı gösterir adam işte
 
Üzüldüm baktım acaba yazarken dikkat etmedim de yazdım mı diye eve tıkmış yazmışım kapatma diyen de dediğim gibi görmedim artık savunmalar yetersiz geldi türetmeye başladı galiba
İşin rengi değişti ve ben sevgilisini haklı bulmaya başladım. Ne diyeyim,gerçekten de türetmeye başladı sanırım.
 
Maddiyatçı mı? Bak, sevgilim ve ben kadın-erkek ilişkilerinde geleneksel rollerden yanayız, böyle olmasını sevgilim de istiyor yani. Hayatta benden para almaz, kendi görevi olarak görüyor. Ben de ona yemek yapıyorum, evi düzenli bir şekilde tutmaya çalışıyorum ve tabi ki çocuklarımızı yetiştireceğim. Sevgilimi kullandığım felan yok.
 
İşin rengi değişti ve ben sevgilisini haklı bulmaya başladım. Ne diyeyim,gerçekten de türetmeye başladı sanırım.
Bir halt bildiğin yok, kafanda sen türetiyorsun asıl. Sen ve buradaki üyelerin yüzden 90ı. Hakkımda hiçbir şey bilmiyorsunuz.
 
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…