Sevgilime çok kızgınım

bu şekilde anlatabilirsin. madem sizin için çalışıyor sabahtan akşama bahanen bu böyle söylersin.

Evet sana kalsa bugün vuran yarın öldürür değil mi? Ne biçim bir mantık bu, belki de devamı hiç gelmeyecek nereden biliyorsun? İnsanlar pişman olabilir.

şu an üzerimizde tüm ergenlik power'ının kullanıyor bence.dediklerinin neresinden tutsan elinde kalıyor.inşallah Allah akıl fikir verir ya da ailesi sahip çıkar.

Ay bunu bende anlamıyorum ne desek tam tersi bi savunmaya geçiyor ama burdaki insanlar olayın dışından bi gözle objektif doğru yorumlar yapıyor. İnkar edip savunmaya geçen konu açmasın bariz sebepler belli ama konu sahibi görmek istemiyor.

Onu kovmam yanlıştı, öyle demekte haklıydı.
Yaaa o zaman özür beklemeyin.
siz sevgilinizin cebinde ve asla gidemeyecek bi kadınsınız kaybetme korkusu olmayan sevgiliniz sizi kazanmak veya özür dilemek için hiiiiiç bişey yapmayacak boşuna beklemeyin.

Evet sana kalsa bugün vuran yarın öldürür değil mi? Ne biçim bir mantık bu, belki de devamı hiç gelmeyecek nereden biliyorsun? İnsanlar pişman olabilir.

Evet.

Bugün vuran yarına bile kalmadan öldürür.

Sabah tekme attı, akşam beni camdan atmaya kalktı. :)

Bir şey bilip de konuşuyoruz buradaki kadınlar.

Bir kere sana güç gösterisi yapan adam hep yapar...

Yaaa o zaman özür beklemeyin.
siz sevgilinizin cebinde ve asla gidemeyecek bi kadınsınız kaybetme korkusu olmayan sevgiliniz sizi kazanmak veya özür dilemek için hiiiiiç bişey yapmayacak boşuna beklemeyin.
Tabi ki özür beklerim çünkü tokat yemeyi haketmedim.

şu an üzerimizde tüm ergenlik power'ının kullanıyor bence.dediklerinin neresinden tutsan elinde kalıyor.inşallah Allah akıl fikir verir ya da ailesi sahip çıkar.
Okumuş etmiş bir kadın neden kendine bu eziyeti yapar bilemiyorum. Allah yardım etsin yoksa sonu felaket.

Evet.

Bugün vuran yarına bile kalmadan öldürür.

Sabah tekme attı, akşam beni camdan atmaya kalktı. :)

Bir şey bilip de konuşuyoruz buradaki kadınlar.

Bir kere sana güç gösterisi yapan adam hep yapar...
Her insan aynı değildir.

Dur şimdi şu an daha çok aşık oldu çünkü tokat attı ve adam haklı öyle yapmamalıydım diyor allah akıl fikir versin

Ya allah aşkına. Nooption 'un dediği gibi normal zamanda normal davranması zaten doğal. Önemli olan zor zamanlarda da sakinliğini koruyabilmesi.
Ve hayır bana göre mantık bu değil. Fakat taviz tavizi doğurur. Siz tokattan sonra onunla barışırsanız zaten tavizin en büyüğünü vermiş olursunuz. Ve bu şiddet artarak devam eder,gerisi çorap söküğü gibi gelir. Siz ses çıkarmayıp affettiğiniz için her dar zamanda ilk başvuracağı şey şiddet olur.

Umarım canlı çıkarsın ne diyeyim.

Birkaç sene sonra dönüp baktığında anlayacaksın diye düşünüyorum.
Yaa siz ne yaptınız? Resmen sevgilime potansiyel katil muamelesi yapıyorsunuz burada, sonra da savunuyor diyorsunuz. Tabi ki savunurum, cani birisi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…