İyi de size kalsa hemen ayrılayım, ama ben istemiyorum bunu. Bizim bir sürü gelecek planımız, hayallerimiz var. Sevgilim bizim için çalışıyor sabahtan akşama kadar, buraya, kilometrelerce uzağa da sırf bu yüzden taşındık. Şu anda çok sinirliyim ona, biraz sakinleşmek için buraya yazdım çünkü kimseye anlatamam.
Evet sana kalsa bugün vuran yarın öldürür değil mi? Ne biçim bir mantık bu, belki de devamı hiç gelmeyecek nereden biliyorsun? İnsanlar pişman olabilir.Bu tokatta baskınlığının göstergesi. Affederseniz daha da ileri boyuta taşıyacak. Biz sizi şimdi uyaralım da sonra gelip burada yeniden konu açmayın. Gözünüzü açmaya çalışıyoruz. Şiddet manyağı kocalar böyle oluyor işte. En ufak şiddete dahi sessiz kalınmamalı. Kimse birden delirerek kadınların ağzını burnunu kırmıyor. Kaıdnlar taviz vere vere bu adamları bu hale getiriyor. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
şu an üzerimizde tüm ergenlik power'ının kullanıyor bence.dediklerinin neresinden tutsan elinde kalıyor.inşallah Allah akıl fikir verir ya da ailesi sahip çıkar.Belli oluyor.
Kendi yazdıklarını kabul edemiyor daha.
Ne diyelim,biz uyarımızı yaptık gerisi onların taktirine kalmış. Ki maço seviyormuş evlenmeleri yerinde olur. :)
Şiddet manyağı kocalar bu durumlardan çıkıyor işte. En küçük şiddet göstergesine bile sessiz kalınmamalı yoksa gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Ay bunu bende anlamıyorum ne desek tam tersi bi savunmaya geçiyor ama burdaki insanlar olayın dışından bi gözle objektif doğru yorumlar yapıyor. İnkar edip savunmaya geçen konu açmasın bariz sebepler belli ama konu sahibi görmek istemiyor.Buraya da konu açıp dayakçı/sadakatsiz kocasını/sevgilisini savunan kadınları anlamıyorum.
O zaman ne diyelim, devam et dayak yemeye mi desin buradaki kadınlar, sağ duyulu olan neyse onu söylüyoruz, dinlemiyorsunuz.
Ben ergen değilim canım,, yetişkinim gayet.şu an üzerimizde tüm ergenlik power'ının kullanıyor bence.dediklerinin neresinden tutsan elinde kalıyor.inşallah Allah akıl fikir verir ya da ailesi sahip çıkar.
çok ciddi soruyorum dalga mı geçiyorsun kafan mı güzel?Evet sana kalsa bugün vuran yarın öldürür değil mi? Ne biçim bir mantık bu, belki de devamı hiç gelmeyecek nereden biliyorsun? İnsanlar pişman olabilir.
Son olup olmayacağını ben bilemem, ve sen de bilemezsin.
Yaaa o zaman özür beklemeyin.Onu kovmam yanlıştı, öyle demekte haklıydı.
Neden? Müneccim misin sen, geleceği felan mı görüyorsun yoksa?evet sen bilemezsin ama ben biliyorum.
sende öğreneceksin ama keşke bizim haklı olduğumuzu tecrübe ederek öğrenmeden terk etsen.
Evet sana kalsa bugün vuran yarın öldürür değil mi? Ne biçim bir mantık bu, belki de devamı hiç gelmeyecek nereden biliyorsun? İnsanlar pişman olabilir.
Tabi ki özür beklerim çünkü tokat yemeyi haketmedim.Yaaa o zaman özür beklemeyin.
siz sevgilinizin cebinde ve asla gidemeyecek bi kadınsınız kaybetme korkusu olmayan sevgiliniz sizi kazanmak veya özür dilemek için hiiiiiç bişey yapmayacak boşuna beklemeyin.
Okumuş etmiş bir kadın neden kendine bu eziyeti yapar bilemiyorum. Allah yardım etsin yoksa sonu felaket.şu an üzerimizde tüm ergenlik power'ının kullanıyor bence.dediklerinin neresinden tutsan elinde kalıyor.inşallah Allah akıl fikir verir ya da ailesi sahip çıkar.
Her insan aynı değildir.Evet.
Bugün vuran yarına bile kalmadan öldürür.
Sabah tekme attı, akşam beni camdan atmaya kalktı. :)
Bir şey bilip de konuşuyoruz buradaki kadınlar.
Bir kere sana güç gösterisi yapan adam hep yapar...
Tebrik ederim seni, falcılığa başla bence hemen.Okumuş etmiş bir kadın neden kendine bu eziyeti yapar bilemiyorum. Allah yardım etsin yoksa sonu felaket.
Dur şimdi şu an daha çok aşık oldu çünkü tokat attı ve adam haklı öyle yapmamalıydım diyor allah akıl fikir versinBuraya da konu açıp dayakçı/sadakatsiz kocasını/sevgilisini savunan kadınları anlamıyorum.
O zaman ne diyelim, devam et dayak yemeye mi desin buradaki kadınlar, sağ duyulu olan neyse onu söylüyoruz, dinlemiyorsunuz.
Neden? Müneccim misin sen, geleceği felan mı görüyorsun yoksa?
Her insan aynı değildir.
Ya allah aşkına.Evet sana kalsa bugün vuran yarın öldürür değil mi? Ne biçim bir mantık bu, belki de devamı hiç gelmeyecek nereden biliyorsun? İnsanlar pişman olabilir.
Yaa siz ne yaptınız? Resmen sevgilime potansiyel katil muamelesi yapıyorsunuz burada, sonra da savunuyor diyorsunuz. Tabi ki savunurum, cani birisi değil.Umarım canlı çıkarsın ne diyeyim.
Birkaç sene sonra dönüp baktığında anlayacaksın diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?