Tokatla bunun ilgisi ne? Ayrıca ben orada konu sahibinin sevgilisini eleştirmemiştim, sadece kendi düşüncemi söyledim ve erkek böyle olur da demedim.E bunlar benim cümlelerim değil demişsiniz. Arkadaşta bulup alıntılamış işte,sizin cümlelerinizmiş. Yemeğinizi bile sevgiliniz seçiyormuş.
Uğraşmayın boşuna anlamazdan geliyor şu an :)E bunlar benim cümlelerim değil demişsiniz. Arkadaşta bulup alıntılamış işte,sizin cümlelerinizmiş. Yemeğinizi bile sevgiliniz seçiyormuş. Baskın seviyormuşsunuz. Bu tokatta baskınlığının göstergesi. Affederseniz daha da ileri boyuta taşıyacak. Biz sizi şimdi uyaralım da sonra gelip burada yeniden konu açmayın. Gözünüzü açmaya çalışıyoruz.
Lisans okuyorum şimdi, bir süreliğine dondurdum ama devam edeceğim. Çalışmamla ilgisi yok, onu kovmam yanlıştı.Önce işinizi elinize alın ve çalışın. Bu şekilde bi yaptırımınız Yok adam cepte biliyor gidemeyeceğinizi bildiği içinde asla o özür gelmeyecek.
Evet istediğim gibi ama bana tokat atmasını istiyorum diye bir şey aklımdan bile geçmedi.
Evlenmeyi düşünmüyoruz daha yazmadım, evlenmeyi düşünmüyoruz yazdım. İkisi arasında fark var ve evet aşkım büyük.Uğraşmayın boşuna anlamazdan geliyor şu an :)
Dün bir konuda da sevgilimle evlenmeyi düşünmüyoruz daha yazmıştı ben de yaşı büyük sanmıştım daha 19 yaşındaymış. Seneye evlenir artık büyük aşkıyla :)
yaşın mı küçük?
anlamadığın şey yemeğini bile onun seçmesine izin veren bir kadın olman seni her türlü psikolojik ve fiziksel şiddete maruz bırakmasına müsaade ediyor olmanla aynı.
Lisans okuyorum şimdi, bir süreliğine dondurdum ama devam edeceğim. Çalışmamla ilgisi yok, onu kovmam yanlıştı.
Belli oluyor.Uğraşmayın boşuna anlamazdan geliyor şu an :)
Dün bir konuda da sevgilimle evlenmeyi düşünmüyoruz daha yazmıştı ben de yaşı büyük sanmıştım daha 19 yaşındaymış. Seneye evlenir artık büyük aşkıyla :)
Çalışmanızla çok ilgisi var evin kirasını vs vs ben ödüyorum dediğinde verecek bi cevabınız yoktu mesela.Lisans okuyorum şimdi, bir süreliğine dondurdum ama devam edeceğim. Çalışmamla ilgisi yok, onu kovmam yanlıştı.
Göreceli bir şey, yaşımın büyük veya küçük olması referans kişisine göre değişir. Hiç de ilgisi yok, beni sevdiğinden eminim ve şimdiye kadar hiç böyle bir şey yaşatmadı bana.yaşın mı küçük?
anlamadığın şey yemeğini bile onun seçmesine izin veren bir kadın olman seni her türlü psikolojik ve fiziksel şiddete maruz bırakmasına müsaade ediyor olmanla aynı.
baskın işte, vurmuş oturmuşsun, tam sevdiğin gibi.eee? Burada giydirme nerede, düşüncemi yazmışım sadece. Ki hala aynı düşüncedeyim, baskın olması hoşuma gidiyor ama bunun tokatla ilgisi ne?
Onu kovmam yanlıştı, öyle demekte haklıydı.Çalışmanızla çok ilgisi var evin kirasını vs vs ben ödüyorum dediğinde verecek bi cevabınız yoktu mesela.
Bu tokatta baskınlığının göstergesi. Affederseniz daha da ileri boyuta taşıyacak. Biz sizi şimdi uyaralım da sonra gelip burada yeniden konu açmayın. Gözünüzü açmaya çalışıyoruz. Şiddet manyağı kocalar böyle oluyor işte. En ufak şiddete dahi sessiz kalınmamalı. Kimse birden delirerek kadınların ağzını burnunu kırmıyor. Kaıdnlar taviz vere vere bu adamları bu hale getiriyor. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor.Tokatla bunun ilgisi ne? Ayrıca ben orada konu sahibinin sevgilisini eleştirmemiştim, sadece kendi düşüncemi söyledim ve erkek böyle olur da demedim.
İyi de size kalsa hemen ayrılayım, ama ben istemiyorum bunu. Bizim bir sürü gelecek planımız, hayallerimiz var. Sevgilim bizim için çalışıyor sabahtan akşama kadar, buraya, kilometrelerce uzağa da sırf bu yüzden taşındık. Şu anda çok sinirliyim ona, biraz sakinleşmek için buraya yazdım çünkü kimseye anlatamam.Buraya da konu açıp dayakçı/sadakatsiz kocasını/sevgilisini savunan kadınları anlamıyorum.
O zaman ne diyelim, devam et dayak yemeye mi desin buradaki kadınlar, sağ duyulu olan neyse onu söylüyoruz, dinlemiyorsunuz.
Göreceli bir şey, yaşımın büyük veya küçük olması referans kişisine göre değişir. Hiç de ilgisi yok, beni sevdiğinden eminim ve şimdiye kadar hiç böyle bir şey yaşatmadı bana.
İyi de size kalsa hemen ayrılayım, ama ben istemiyorum bunu. Bizim bir sürü gelecek planımız, hayallerimiz var. Sevgilim bizim için çalışıyor sabahtan akşama kadar, buraya, kilometrelerce uzağa da sırf bu yüzden taşındık. Şu anda çok sinirliyim ona, biraz sakinleşmek için buraya yazdım çünkü kimseye anlatamam.
Son olup olmayacağını ben bilemem, ve sen de bilemezsin.çok tatlısın:))
göreceli?
yaşının cahili diye birşey duydun mu?
toysun.
neredeyse tokadı hak ettime getireceksin.
neyse daha önce olmamış diye sineye çekeceksin belli ki.
ama son olmayacak emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?