Kuzucum cok genc bi kadınsın. Ben yasliyim :) bu siteye ilk girdigimde cok sasirmistim konularima gelen yorumlar cok canimi acitmisti coguyla senin yaptigin gibi kapismistim.Kusura bakma bir anda çok fazla yorum geldi kaçırdığım olmuştur illa ki. Ben yanlış anladığımı düşünmüyorum, sitenin adı kadınlarkulubu ama dayanışma için felan değil, bir grup kadın oturmuş bugün nasıl eğlensem diye bekliyor
Biz de bu soruları sormuştuk herşey ondan sonra oldu
Bunlar zaten kendisine söylendi basta. Ancak O 16 yasinda evden ayrilan ozgur bir genc oldugunu, zaten okulu dondurup donecegini, tum ailesinin bu iliskiden haberi oldugunu, sevgilisiyle acayip ask ve sevgi yasadiklarini buraya sadece rahatlamak icin konu actigini yazdi. Sonra tabii ki genc yasinini da göz önüne alarak yasam deneyimi daha cok olanlar tokatin ciddiye alinmasi gerektigini anlatmaya calistilar o zaman da herkesi fircalamaya konuyu aska, sevgiye getirmeye basladi ee haliyle de alay konusu oldu.
Şimdi bu yazdıklarınıza diğer yorumunuz çok çok farklı. .Bu dediklerinizi başka türlü de yorumlayabilirdiniz 19 yaşında genç bir kadından bahsediyoruz..
Bana yardımcı olmuyorsunuz ki siz, sadece hiç tanımadığım insanlardan nefret etmemi sağlıyorsunuz, ha bir de yazdıklarımı çarpıtıyorsunuz. Ellerim yoruldu ben öyle demedim demekten, nasıl anlıyorsunuz cümleleri. Zerre iyi niyet içinşzde, boş yere palavra sıkmayın iyiliğin için diye
Ailem arkamda, bugün istesem 5 farklı evim var benim bir sürü yerde.kimsenin anası babası değiliz.
kaldı ki onların da bilgisi varsa ya hayata bakışları bu şekilde, yada bu durumdan çıkarları varsa, buna da yapacak bir şeyimiz yok.
haklısınız tamamını okumadım, söylenmiştir muhakkak bunlar. ara ara bir kaç yorum gözüme çarptı.
konu sahibi 19 yaşında, bugün çok aşık yarın değil. ki buna da kızar muhtemelen niye öyle olayım. ömür boyu mutlu yaşayacağız diye.
o adama mahkum olmasın. gidecek yeri olsun. ailesi arkasında olsun. böyleyse neyse de aksi durumda kendini kurtarmalı.
kapama bile demişler.
yani şirazenin topuzunu ayarlamak bu kadar zor olmamalı.
ha bende kızdım konu sahibesine de. 19 yaşında toy bir çocuk daha sonuçta.
Metresim ben güyaKapama ne demek ki?
Teşekkür ederimKuzucum cok genc bi kadınsın. Ben yasliyim :) bu siteye ilk girdigimde cok sasirmistim konularima gelen yorumlar cok canimi acitmisti coguyla senin yaptigin gibi kapismistim.
Ama burada cok guzel yorum yapan, cok dogru seyler soyleyen, insanin gozunu acan, farkli bakmasini saglayan yorumlar da oluyor.
Bi kahve yap kendine bi daha bi oku, sana faydali olan yorumlari al digerlerini bosver.
Ama inan uslup olarak uygun olmayan yorumlar da bile sana gosterilmek istenilen bazi gercekler var dilerim fark eder ve uzerinde dusunursün.
yahu hala ben nasıl bu hale geldim diye ağlayacağına burda senin gözünü her türlü yolla (iyi konuştuk anlamadın , kıymetli sevgilin gibi kötü konuştuk belki anlarsın diye onu da anlamadın) açmaya çalışanlar ayyy sevgilime hakaret ettiler diye ağlıyosun.Hüngür hüngür ağlıyorum, ne diyeyim daha çok fena oldum
Ya git diyorum yazma nesini anlamıyorsun, okuduğun hiçbir şeyi anlamıyorsun, evet sevgilime hakaret ettiler diye ağlıyorumyahu hala ben nasıl bu hale geldim diye ağlayacağına burda senin gözünü her türlü yolla (iyi konuştuk anlamadın , kıymetli sevgilin gibi kötü konuştuk belki anlarsın diye onu da anlamadın) açmaya çalışanlar ayyy sevgilime hakaret ettiler diye ağlıyosun.
O kadar da değilsin,bunu yazan gerçekten abartmış.Metresim ben güya
Kapama ne demek ki?
e tamam, bunu kimse bilemez.Ailem arkamda, bugün istesem 5 farklı evim var benim bir sürü yerde.
19 yaşında bir genç kadının yediği tokadı normalleştirmesini istememeleri çok doğal ama senden istedikleri cevapları alamayınca dozu gittikçe artırmışlar. Dediğim gibi bir yere kadar okuyabildim. Hakarete varan yorumları ciddiye almamakla beraber, şiddetle ilgili yorumları dikkate alıp, sakince oturup düşünmeni tavsiye ederim.Hüngür hüngür ağlıyorum, ne diyeyim daha çok fena oldum
19 yaşındayım, hiç hesap ödemedim. Karşılaştığınız tipler şaşırttı beni.
Evet aynen onu da okudum ..Yazık ya nereye gidiyoruz böyle..kapama bile demişler.
yani şirazenin topuzunu ayarlamak bu kadar zor olmamalı.
ha bende kızdım konu sahibesine de. 19 yaşında toy bir çocuk daha sonuçta.
Ama ben burada bütün hayatımı anlatamam ki, bu yazdıklarının hiçbiri doğru değil. Okulu bazı sebeplerden dondurdum ama geri döneceğimi 100 defa söyledim, bazı sebeplerim vardı açıklama gereği duymadım.e tamam, bunu kimse bilemez.
senin ilk etapta anlattığından benim anladığım,
evden bir şekilde (aile baskısı, can sıkıntısı vs) ayrılmış,
üniversiteye gelmiş, biri ile tanışmış,
adam yaşça büyük, onun evine yerleşmiş,
geçimini adam sağlıyor,
üstüne de okulu bırakmış,
üstüne de başka bir şehre taşınmış,
geçimini sağladığı adamın evini yerleştirmiş,
(çünkü adamın eli ayagı yok)
üstüne de bilmem neyin yerini bilmiyor diye tokatı yemiş ezik bir kız.
diğer ihtimal türkiye de pek çalışmıyor yalnız. varsa da ben görmedim hiç.
aile açık görüşlü olabilir ama kızı okulunu dondurdu diye aferin demez. eğitim için, farklı bir şey denemek için vs dondursan neyse... öyle bir durum da yok anladığım kadarıyla ki çalışmaktan bahsediyorsun.
yahu hala ben nasıl bu hale geldim diye ağlayacağına burda senin gözünü her türlü yolla (iyi konuştuk anlamadın , kıymetli sevgilin gibi kötü konuştuk belki anlarsın diye onu da anlamadın) açmaya çalışanlar ayyy sevgilime hakaret ettiler diye ağlıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?