Sevgilime çok kızgınım

Metresim ben güya
Canim burada metreslik bir durum soz konusu degil.

Sevgilin sana bakiyor ve bunu da basina kakiyor ya onun icin bu soylenildi.

Bu terbiyesizligi yapmaya hakki yok. Seni o eve kapamadı ki. Yani af buyur ama yemini, suyunu veriyorum tokat da atarim, kovarim da diyor davranislariyla.

Sana da deniliyor ki sen bu kadar ona bagimli olma, calis para kazan, ya da okuluna don veya sevgiline sensiz olamam imaji cizme boyle devam ederse ailenin yanina donecegini soyle.

Yani bi eve kapatilmis, sevgilisinin bakimina ve her turlu kotu davranisina katlanmak zorunda olan ezik bir kadin olma denilmek istendi sana.

Neden, hesap ödemiyorum diye mi? Gerçekten nasıl mantık kuruyorsunuz bu geceyi anlatırsam 100 yıl yaşarım

sevgiliyle yaşıyor ve çalışmıyor diye demişler.
bir imza ile çalışmayınca oluyormuş demek:)

Yahu eve tıkmış demişim kız öyle bi inkar noktasında ki herşeyi karıştırdı millete çemkircem diye kendimden şüphelendim başka biley diyen de görmedim var mı gören

siz neden kendinizi bu kızı kurtarmaya adadınız ki? belliki frekanslarınız tutmuyor. o boşveremeyip cevap veriyor, siz neden daha olgun davranmayı seçmiyorsunuz?
Çünkü kurtarmaya felan adamadı, belli ki eğlence arıyor. Bu geceki eğlencesi de ben oldum, ne okduuğundan anlıyor ne de 1 gram vicdan var içinde. Kötüyüm yazma diyorum ama anlamak istemiyor

siz neden kendinizi bu kızı kurtarmaya adadınız ki? belliki frekanslarınız tutmuyor. o boşveremeyip cevap veriyor, siz neden daha olgun davranmayı seçmiyorsunuz?
aslında bir yere kadar acıdık çünkü 19 yaşında olgunlaşmamış ergen.en sonunda da kendini alay malzemesi yaptı.aslında haklısınız ne halin varsa gör demek lazım.anası babası bile uğraşmamış bize ne.

güzel bir paylaşım oldu tşk ederim.

19 yaşındayım. okulumu sevgilimden bağımsız sebeplerden dolayı dondurdum.
sevgilime herhangi bir ekonomik bagımlılığım yok. ailemin de bilgisi dahilinde sevgilimle birlikte yaşıyoruz.
ve olaylar gelişir

bak tek paragraf ile geceni aydınlattım :)

ailen bilse bu durumu ne der? şiddete?

Yahu eve tıkmış demişim kız öyle bi inkar noktasında ki herşeyi karıştırdı millete çemkircem diye kendimden şüphelendim başka biley diyen de görmedim var mı gören
Yok ben o yorumu okumadım.
İma edilen kişi siz misiniz?
Eğer sözleriniz çarpıtıldıysa siz haklısınız.

Yazma diyorum, algılayamıyor musun? Bilmediğin şeyler hakkında konuşma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Güzel kızım sakin ol sen daha 19 yaşındasın dönüp baktıgında kendini pişman olarak hissedeceksin bu erkek milleti bir kez tokat atarsa gerisi geliyor tecrube yavrucum benim ki asla yapmaz deme dene gör yine yapacak sana daha tartışmada el kaldıran adam ilerde söver sayar bak güzel kuzum sen akıllı bir kızsın bir otur düşün annen babanatokat atsa sen ona boşan der miydin derzin o yüzden o güzel yıllarını mahvetme

Bunu hiç duymamıştım. Ben şok

Şiddet görmek basit bi şey değil yani.inanın siz ona tokat atsanız sizin yüzünüze bakmaz bi daha da görüşmez
Sevgilim /kocam sever de döver de diye bi şey yok.mesele küçük değil umarım değişir sizin dediğiniz gibi olur.

Yemin ederim düşünemedim, ben bu kadar yorum geleceğini bilmiyordum odak noktası olmayı hiç sevmem bilsem vallahi yazmazdım. Biraz yazayım da rahatlayayım istedim sadece. Ailem çok sinirlenir, abilerim çok düşkündür bana çok kızarlar

Yok ben o yorumu okumadım.
İma edilen kişi siz misiniz?
Eğer sözleriniz çarpıtıldıysa siz haklısınız.

sizin yorumunuzu görmedim ben.

Üzüldüm baktım acaba yazarken dikkat etmedim de yazdım mı diye eve tıkmış yazmışım kapatma diyen de dediğim gibi görmedim artık savunmalar yetersiz geldi türetmeye başladı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…