• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime her gece gelen iyi geceler mesajları

evet kesinlikle onun la siz konuşun sevgilimi rahatsız etmeyin yoksa numaranızı şikayet edeceğiz deyin kesinlikle daha mesaj çekmez..

bence arama canım ya nasıl olsa mesaj da atmıyormuş birkaç gündür.
ruh hastası hasta ve hasta yakınlarından biri olabilir çok var böyle psikopat tipler.
cevap alamadığını amacına ulaşamadığını görünce daha beter sinirlendiğiyle kalacak yapışkan tip işte.
boşver sen onu..

canım psikiyatri hastası olduğunu sanmıyorum ama yurdumda piskopat çok ne de olsa :))
evet bikaç gündür atmıyormuş artık sanırım umudunu kesti
üff rehberde kayıtlı çıkmadı az önce özelden kız mı erkek mi diye en azından öğreniyim diye aradım özel aramalara da kapatmış. kesin kız yani...

onun telefonundan sen ara ve konuş her gece bana iyi geceler msjı atıyorsunuz de

evet bu benim de aklıma gelmişti :)) iyi fikir gerçekten zaten özel numaralara da kapatmış ben bu yöntemi uygulıyım bari ama şimdi de aaa ona ulaşamadım diye düşünüp başka yollar denemeye kalkmasın :S en iyisi sevgilimin telefondan arayıp kim olduğunu sormak galiba :S:S

bir konuda yine bu tarz bişey geçince aklıma geldi
baktım aveanın sitesinden eski konuşmalar nete düşünce şimdi gördüm
sevgilimin klinik için bikaç gün hastaları aradığı olmuştu.
gerçekten de düşündüğümde yanılmamışım, o günler çok belli kayıtlarda arka arkaya tanımadığım numaralar aranmış, işte o numaraların arasında vardı bu numara şimdi gördüm.
keşke daha önce düşseydi numaralar nete ay sonunda düşüyor o yüzden bişey yapmadım ama bilseydim kesinlikle arardım saat 2de atılan iyi geceler mesajından hayır gelmez çünkü ayrıca kesin vay be beni beğendi heralde bahane buldu ondan arıyor fln diye düşündü karşı taraf, halbuki sevgilim gayet angarya sebeplerle tek tek hastaları arayıp ameliyat oldukları tarihleri not ediyordu, tarihlerin olduğu dosya kaybolmuş da. hale bak ya nelerle uğraştırıyorlar asistanları.

üff içimde patladı vallahi, neyse ki sonra bişey atmadı, sanırım sevgilimin cevap vermeme taktiği bir kez olsun işe yaradı. manyak mıyım neyim bilmiyorum ama keşke bişey yapsa da cevabını versem de içim rahat etse ya.

Kızlar sevgilime her gece iyi geceler diye biri mesaj atıyormuş. Bikaçtır atmış ama huylanmamam için hemen söylemek istememiş bugün söyledi gördüm mesajı pek üstünde durmadım, sevgilime gerekeni yapacağı konusunda güveniyorum ama yine de bişey yapmadan durmak da içimden gelmedi.
Kim olduğu konusunda hiç bir fikrim yok ancak sevgilim doktor kimi zaman klinik işleri için hastaları kendi telefonundan arıyor, onlardan biri olduğunu düşünüyorum ya da eski sevgilisi de olabilir üf bilemedim.
sizce ne yapsam?

Merhaba...Kim olduğunu tahmin edebilicek tek kişi ''erkek arkadaşınız'' Bu bir.
Herkim olursa,olsun erkek arkadaşınıza karşı ''aşk,ilgi besliyor'' Bu iki.

Doktor oldugnu söylemişsiniz,hastalarından biri plotonik aşk yaşıyor olabilir erkek arkadaşınıza karşı.. Buda benim kim olabiliceğine karşı fikrim.Dediğim gibi erkek arkadaşınız hastası/arkadaşı vs. kim olursa olsun.Tahmin edebilir biz sadece fikir yürütebiliriz.Mantık bazında..

Ben erkek arkadaşınızın suçlu olabiliceği bir senaryo kurmadım kafamda yazdıklarınızı okuyunca.

Bu durumdan kurtulmak için verebiliceğim fikirlerde

Hat iptali,numara değişimi..
Mesaj atan numarayı servis sağlayıcıdan engelleme..

iyi geceler... =)

Son düzenleme:
Merhaba...Kim olduğunu tahmin edebilicek tek kişi ''erkek arkadaşınız'' Bu bir.
Herkim olursa,olsun erkek arkadaşınıza karşı ''aşk,ilgi besliyor'' Bu iki.

Doktor oldugnu söylemişsiniz,hastalarından biri plotonik aşk yaşıyor olabilir erkek arkadaşınıza karşı.. Buda benim kim olabiliceğine karşı fikrim.Dediğim gibi erkek arkadaşınız hastası/arkadaşı vs. kim olursa olsun.Tahmin edebilir biz sadece fikir yürütebiliriz.Mantık bazında..

Ben erkek arkadaşınızın suçlu olabiliceği bir senaryo kurmadım kafamda yazdıklarınızı okuyunca.

Bu durumdan kurtulmak için verebiliceğim fikirlerde

Hat iptali,numara değişimi..
Mesaj atan numarayı servis sağlayıcıdan engelleme..

iyi geceler... =)

teşekkürler yorumunuz için :) dediğim gibi tekrarı olmadığı için mesajların sonrasında şuan için ne yapsam/yapsak diye düşünmüyorum artık, sadece ne olduğuna kesin emin olunca belirtmek istedim buradan da. bazı konularda sonuçlarını hiç yazmıyorlar da merak ettiğimle kalıyorum ben belirtiyim istedim:)
sevgilimin henüz haberi yok hastası olduğunun kesin olarak kanıtladığımdan, büyük ihtimal hatırlamayacak (ya da hatırlarsa da hatırlamasının bir anlam ifade ediceğini düşünmemden korkup hatırlamıyorum ayağına yatıcak:) ) her iki koşulda da bir erkeğe maksimum ne kadar güvenilebilirse işte o kadar güveniyorum, temkinliyim tabii ki de şüphelenmesem de. ancak allahı var ki bu konulardaki hassasiyetime uygun davranıyor sevgilim, bu sitede hemen "aldatıyor kesin ayrıl" denmesi çok yaygın olduğu için bu topicte sizin gibi sevgilimin dürüst olduğuna inandığını belirtenler beni mutlu etti açıkçası, demek ki sadece bana değil çoğunluk bakış açısı için güvenilir ve sadık davranıyor diye düşündüm.:69:

ayrıca 6. hissim ve mantığım yine doğru çıktı gün geçtikçe kendimi aşıyorum, sanırım kadınlar gerçekten neyin ne olduğunu hissedebiliyor.:47:

size de iyi geceler:34:

Ne oldu problem çözüldümü okuyamadım tüm yorumları?
Msj atan bulundumu?
Bulunmadıysa bile bence hiç önemli değil bazı insanlar var her gece her sabah günaydın iyi geceler diye toplu msjlar atıyor tamamen iyi niyetle.
Sizinkide öyledir biri kaydetmiştir hiç bakmadan atıyordur toplu olarak msjları?

Ne oldu problem çözüldümü okuyamadım tüm yorumları?
Msj atan bulundumu?
Bulunmadıysa bile bence hiç önemli değil bazı insanlar var her gece her sabah günaydın iyi geceler diye toplu msjlar atıyor tamamen iyi niyetle.
Sizinkide öyledir biri kaydetmiştir hiç bakmadan atıyordur toplu olarak msjları?

pek öyle olduğunu sanmıyorum çünkü gece 2de 3te fln atmış hep mesajları
kim olduğu kesin olarak bulunmasa da derin araştırmalarım sonucu hastalarından biri olduğu ortaya çıktı:)
ama artık devam etmediği için ben de işin ucunu bıraktım.
gerçekten takmıyorum artık kafama, istedikleri kadar atsınlar aramızı bozmak yerine tam tersine ne kadar dürüst sevgilim olduğunu kanıtlayıp bana daha çok bağlanmamıza sebep oluyorlar :30::82:

Back
X