Sevgilime karşı ilgisizim

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
.....................................................................................................................

Son düzenleme:
2 haftada tanımışsınız, iki gündür sevgiliymişsiniz...
Durun hele bir soluklanın. Tanıdıkça aşık olursunuz huyuna suyuna.
Şimdi hangi huyunu biliyorsunuz ki? İki hafta oldukça kısıtlı bir süre.
Zamana bırakın bence.

2 haftada tanımışsınız, iki gündür sevgiliymişsiniz...
Durun hele bir soluklanın. Tanıdıkça aşık olursunuz huyuna suyuna.
Şimdi hangi huyunu biliyorsunuz ki? İki hafta oldukça kısıtlı bir süre.
Zamana bırakın bence.

inşallah dediğin gibi olur.aslında aile tanıdğımız yani ben onu pek tanımıyordum özel şeyler hissetmek adına 2 haftadır tanıyorum.sağol cevap için:71:

azcık tanıma vaktiniz varsa tanısaydınız birbirinizi
canım belki evlenme fikri korkutmuştur seni ya da ne bileyim aşırı ilgi seni sıkabiliyodur falan sen daha iyi bilirsin gerçi

azcık tanıma vaktiniz varsa tanısaydınız birbirinizi
canım belki evlenme fikri korkutmuştur seni ya da ne bileyim aşırı ilgi seni sıkabiliyodur falan sen daha iyi bilirsin gerçi

evet canım çok ilgili.herşeyden bahseder susmaz.haklısım evlilik korkuttu beni galiba.teşekkürler
:71:

aynı benim gibi özgürlüğüne düşkünsün sen de :61:
çıkmaya başlayınca bir soğuyor gibi oluyorsun sanki :44:
2 haftada ne evliliği 2 yıl geçse belki düşünülür anca, aceleye ne gerek var canım

Son düzenleme:
bence de ciddi düşünmeye hazır hissetmiyorsundur belki de henüz, o yüzden böyle hissetmişsindir, zamana bırakmanız da en doğrusu zaten, daha çok yeniymişsiniz. hakkında hayırlısı olsun canımm

aynı benim gibi özgürlüğüne düşkünsün sen de :61:
çıkmaya başlayınca bir soğuyor gibi oluyorsun sanki :44:
2 haftada ne evliliği 2 yıl geçse belki düşünülür anca, aceleye ne gerek var canım

evet canım özgürlük.aşk da yok ben ne yapcağım ya.zaten 3 yl sonra falan evlilik olur anca diyor.ama evlilik evlilik başımın etini yedisağol :71:

ve ayrıldım.çünkü mantığa doğru gidiyordu.ben mantık evliliği yapmak istemiyorum.bile bile çıktım onunla.ilk görüşte aşka inanıyorum.dua edin aşk evliliği yapayım.sevmediğim kişi ile evlilik yapmaktan çok korkuyorum.:50:

Back
X