Sevgilime kızdım..

offf öyle bişey olsa günlerce konuşmazdım buluşmazdım herhalde hazırlanıpta buluşmamak çok fenaymış..evine gidemiyorum ne yazıkki resmiyet olmadan ailesiyle tanışmak istemiyorum o yüzden bi hafta daha beklemeye devam eger haftayada bişey çıkmazsa tabi

haklısınız teşekkür ederim başka bakış açıları görmek güzel oluyo

aslında biraz özel ürolojik bişey hassas bi mevzuymuş yani..

Aaaa evet o zaman tamam. Hani erkekler bazen tırnağı kırılsa bahane olur çıkmamaları için ya öyle bir şey mi diye sordum ? :) Meğer ilerisi için sizi de ilgilendirecek bir mevzu ile ilgiliymiş hassaslığı

şimdi yazmış tamam ne olursa olsun görüşelim diye bende asla görüşmücem yarın dedim..fazlamı üstüne gidiyorum bilmiyorum

Canım eğer arkadaşları ile futbol maçına gitmek için seni iki defa üst üste ekiyorsa buna bir nebze tepki gösterebilirsin ama adamcağızın dinlenmesi lazımmış bunda keyfi bir durum yok, biraz anlayış göster. Ben olsam evine giderim hasta ziyaretine.

şimdi yazmış tamam ne olursa olsun görüşelim diye bende asla görüşmücem yarın dedim..fazlamı üstüne gidiyorum bilmiyorum

Bence çocukluk ediyorsun. Adamın orasıyla ilgili operasyon geçirmiş ve doktor dinlenmen gerekiyor demiş. ALLAH korusun bunlar önemli şeyler. Bir hafta daha görüşmezsen ölmezsin ama sağlık bu hem de üreme.
Normalde tlfonda konuşmanız mesajlaşmanız nasıl ? İlgili mi ? Bence yapma yani böyle. Hasta olan o.

haklısın canım onu diğer arkadaşlarda söyledi ama herhangi bi resmiyet olmadan evlerine gitmeyi ailesiyle görüşmek istemiyorum çekiniyorum biraz

doğru söylüyosun canım bundan sonrası artık şımarıklıga giricek..henüz 6 aylık bir ilişki şimdilik ilgi konusunda bi problemim yok fırsat buldukça mesajlaşırız konuşuruz..senin sevgilin varmı acaba?

çagırıyo ama ailesiyle bi resmiyet olmadıgından gitmek istemiyorum kendini iyi hissetmiyo bunu anladım o kadar heveslendiripte olmaması üzdü sadece

herhalde bütün heveslendiğin şeylerin olmasına alışmışsın o yüzden garip gelmiştir. bu kadar küçük şeylere kapris yapma hasta ameliyatlı adam gelemiyo diye soğuk konuşmuşsun resmen böyle birşey olabilir mi? sabah kendini iyi hissediyodu şimdi ağrısı vardır ne yapalım yani ağrısı var diye mi suçluyosun

yok ben suçlamıyorum istemsiz böyleyim haftada bir görüşüyoruz oda ertelenince engel olamadım tepkime..

Benim de senin gibi böyle çocukluk ettiğim oldu çok kere. Niyetimiz kötü değil ama işte sevgi açlığından mı özlemden mi olsa gerek çok üsteliyoruz. İlgi olarak iyi ise sorun yok. Ama şımarıklık yaparsan senden soğuyabilir. Uzatma bence boşver. Onsuz nasılsan öyle davran.
Benim sevgilim yok. Yeni bitti sayılır. Çok zor geçen 1,5 yıl atlattım . O yüzden hiçbiri değer hak etmiyor bence. Üstüne giderek çok değer veren taraf olma. Böyle böyle şımarıyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…