Sevgilime kızdım..

yani adam hasta neyapsın ki bunun için neden üzülüyosunuz anlamadım .soğuk konuşmanızı gerektirecek bir durum yok ki sizden gelen morale ihtiyacı varken üstelik

ameliyat olmuş ya hu, operasyonun küçüğü büyüğü olmaz. üstelik ürolojikmiş, yani öyle ufak tefek değil.
hafta içi çalışıyor dinlenemiyor, belki de dinlenmek için hafta sonunu bekledi. anlayışlı olun, ben sevgiliniz olsam trip yapıyorsunuz diye kızarım.

sagol canım oda kendince haklı aslında buluşamadık ama surat yapsam ne geçicek elime hiçbişey..o yüzden tribi bıraktım bugün

yani adam hasta neyapsın ki bunun için neden üzülüyosunuz anlamadım .soğuk konuşmanızı gerektirecek bir durum yok ki sizden gelen morale ihtiyacı varken üstelik

haklısınız çocukluk yaptıgımı farkettim bugün vazgeçtim soguk konuşmaktan oda böyle olsun istemezdi teşekkür ederim

o benim için ayrılık sebebi olabilirdi
her zaman yaptığı bir şey değil. bir daha yaparsa affetmeyeceğimi belirttim . sert bir şekilde
ondan sonra cesaret edemiyor böyle şeylere
isterse yapsın :)

ayrılmak yerine tehditkar konuşabilirsin böyle durumlarda

şaka bir yana her şey konuşularak halloluyor inan bana.

haklısın canım tehdit yönteminide sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…