Sevgilime? Mesaj attım...

Ya sadece şunu söyleyeceğim; kadınlar ne kadar edebi, erkekler ne kadar hödük. Yazdığın şu anlamlı cümlelere cevap bu mu yani? Kesin konuşma arasında tekrar uyumuştur. İsabetli bir karar almışsın.

Sizi yeterince sevmiyor erkek arkadaşiniz malesef.
Arada var olan yasanmisliktan dilayi size karşi kendini sorumlu hissediyor sizi kirmaktan korktugunu içinde hastalikli hallere giriyor.
Psikolojisi bozuk falan değil sizden, sizi kirmadan ayrilmak için kivranıyor.
Üzulecelsin ama kabullenmelisin daha fazla zaman kaybetme. O da kivranip hastalanmasin

Benim son mesajıma karşılık olarak yazmış 'Aslında biliyorum ama seni üzmekten korktuğum için göze alamıyorum'. Ben de neyi biliyorsun söyle de ben de bileyim dedim.

ez cümle.
korkuyorum seni oyalamış olmaktan zira karşıma aşık olabileceğim biri çıkarsa anında toz olurum..

Vazgeçmeyen, ilişkiyi toparlamak isteyen, son bir umut diye düşünen yazar. Sen de öyle yapıp yazmışsın. ilişkiyi bitirense arkasına bakmaz bile.
Sen uzun uzun yazıyorsun... o ise kısa kısa cevap veriyor. Bizahmet cevap veriyor.
Aslında numaranı sildim falan demene bile gerek yoktu, direk sil. Bırak ne yapıyorsa yapsın. enerjini şu adamın üzerinden çek. Belli ki bitirmek istiyor. biliyorum canın acıyor. Hepimiz yaşadık bunu. Acıyı yaşaya yaşaya büyüdük. buna da tecrübe diyorlar. Şu an üzülsen de birgün bu olayları hatırladığında sadece güleceksin, inan bana.... sevgiyle kal....
Şunu düşün: Seni çok seven birinin gelmesi için belki de bunun gitmesi gerekiyordu....

sevgili kişisinden ayrılınca benim ilk yaptığım hareket her yerden engellemek kim ne istiyorsa onu düşünsün bu tarz hareketler barışmak için yapılır ve karşı taraf ta bunu anlıyor zaten deliriyorum ya böle şeyler okudukça sanki padişah şah kral bu adamlar böcek gibi basıp geçin korkan taraf onlar olsun yeter kendinizi bu kadar ezdirdiğiniz destan yazmışsın adama illa yazmak mı gerekiyor bazı şeyleri sessiz kaldığında onunla görüşmediğinde anlamıyormu bu adam ilişkinin bittiğini neyine destek olucaksın yabancu biri artık ne hali varsa görsün önce konuyu da okudum adam istemiyor sende inandın yani hepsinin pskolojik sorunu var zaten bütün erkekler kafadan hasta niye bu kadar inanmaya meyillisiniz ya erkeksiz yaşanmıyormu ben şahsen böle bişey yaşayacağıma yalnız kalmayı tercih ederim gururlu olun biraz lütfen ya vallahi delircem küçücük bebeği olan kadın kocasını gözünü kırpmadan boşuyor aldatıldığı için okuyun örnek alın biraz

Çok uzun yazmışsınız mesajları, o ise kısacık cevaplar vermiş “neden sildin, keşke silmeseydin” gibi. Umursadığınız çok belli. Belki de biraz geri vites yapmanız gerek. Ona “seni yokluğumla terbiye edeceğim” alt mesajı vermişsiniz ama henüz varsınız. Yok olun, belki aklı başına gelir.
Bazı insanlar suyu bulandırmayı sever. Siz bulanıklıkla debelenirken o belki başka bir akıntıya kapılmıştır.

Siz o mesajı yazarken bile ondan bir adım beklemişsiniz aslında ne tepki vereceğimi ölçmek istemişsiniz ama hala aklın kalbin onda olacak bu bir gerçek bakın görmemiş daha yazdığımı diyorsun yani cevap bekliyorsun kökünden bitirmek daha iyi değil mi biraz dil dökse döneceksin zaten gerek yoktu ki numaranı sildim fotoğrafı sildim demeye açıklama yapmaya ayrıca yazdığınız konuya yazabilirdiniz gelişmeleri

kadın erkek farkını ne güzel anltiyor mesajlar
ne anlatmaya çalistiginizi tam olarak anladığını bile düşünmüyorum
sizde net olun bence kısa ve net .
ayrıca yazdiklarinizdan ben biten bir ilişki değil ufak bir adım bekleyen kadın görüyorum.emin olun karsidakide görüyor bu yüzden tabiri caizse yuvarlak cevaplar veriyor.
önce kafanizda netlestirin sonra bırakın o düşünsün.

uzun uzun yazmayın anlamazlar.çok açıklamışsın bişeyleri bırak o konuşsun

Adam 2 kelime yazmış yazmamis sen doldurmussun.böyle yapınca konuşmak istiyor da blöf yapıyor gibi yada umursamiyorsub ama farkimda ol diye yalvariyor gibi oluyor kısa net bitti gitti yaz ne uzatiyorsunuz

Uzun ya da kısa yazmışsınız...Sonuçta ne hissediyorsanız ne düşünüyorsanız açık açık yazmışsınız.Bence en iyisini yapmışsınız içinizde kalmasın,doğal olanınızı yapmışsınız.O da kendi doğalını yapmış.Biz kadınların beyinleri erkeklerden daha kıvrımlı bence o yüzden deriniz duygusalız. Ben de eşime kızardım önceden anlatırdım anlatırdım kısacık bir şey söylerdi,ne yani bu kadar mı derdim. Taaa ki kızımla bir sohbetine kulak misafir olana kadar.Küçücük kızım taptaze duygularını dolandırarak coşkulu bir şekilde anlatıyor babası da nerdeyse bambaşka bir şeye odaklanıyordu.Orta yerde kestim valla ne yani dedim sen o kadar anlattığından buna mı odaklandın dedim.Sonrasında da tüm zamanlardaki eşimle yaptığım bu tarz sorunlardan kaynaklı kızgınlıklarım için kendimden özür diledim Yani demem o ki siz yapacağınızı yapmışsınız zamana bırakın...

Ben böyle bir mesaj karşısında sakin kalamazdım.
Bu kadar sakinlik sinir bozucu değil mi ya?
Resimleri sildim diyorsunuz, keşke silmeseydin yani verebildiği en büyük tepki bumu olaylara?

Malesef karsinuzdakine ne yazarsaniz yazin o sizi umursamayacak. Kafasinda bitirmis iliskiyi. Mesajlariniza yazacaginiz herseye cevabi evet hayirdan ibaret olacak. Kendinizi uzmeyin her yerden engelleyin. Sizde hayatiniza bakin. Acitiyor ama olurmuyor neticede

Sildin de bilmesi gerekli mi?
Bitirmişsen açıklama niye nolur silme desin diye mi iki kelime yazmış zaten sen cetvelle ölçseler 30 cm yaz babam yaz demiş okumamış bile
Yahu sana değer vermiyorsa sessizse çek git niye bu açıklamalar

Gelecek planı yapmak istemeyen bir erkek profili. Bugün varım, yarın için benden umutlanma demek istemiş. Sevgili olarak varım senden beklentim Yok zaten dersen bu kadar kasmaz kendini. Evlilik beklentisine karşılık Triplere girmiş erkek arkadaşın bence. Ergen gibi davranıyor resmen.

Evliliği ikimiz de düşünmüyoruz şu anda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…