- 1 Ocak 2017
- 53
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Sinyorina_D
-
Evet farkındayım dikkatli olmak değil de ben her şeyi o an olduğu gibi aktarırım ama farklı oldu o gün işteAcabalarım olurdu benim de açıkçası ve bu çok yorucu, şahsen zaten güvensiz biriyim sevgilinizde de varsa bu etkilemiştir.
1-2 olduysa tolere edebilir yine de ama siz de dikkatli olun.
Evet farkındayım dikkatli olmak değil de ben her şeyi o an olduğu gibi aktarırım ama farklı oldu o gün işte
İzledim aslında 55 dklık dizi 20-25 dk sorun yoktu sonra yarım yamalak izleyebildmIzlemedigi diziyi izledim demis sevgilisi sana guvenmiyorum diyip mesafe koymuş .dogru anladiysam anlamamazliktan geliyorum
Evet aslında öyle çünkü hep beni beklemek zorunda kalıyor çift alt yazılı izlediğim için felan geride kalıyorum geneldeYalan söylememeye dikkat edin yani.
Hep aynı şeyi yaptığınız için(izlerken geride kalma) bari bu sefer böyle göstermeyeyim geride kaldı olmasın yine demişsiniz gibi ama karşınızdaki fazla hassasmış...
Dediğim gibiyse bu şekilde açıklayın daha makul olur.
Öyle desem sorun olmazdı eminim anlayış gösterirdi ve çok fazla şey seyrettik beraber hep de söylerdim ama işte ben de o an hangi hisle dedim kendime de anlam veremiyorumçok basit konularda yalan söylüyorsanız güvenini zedelemişsinizdir.
ben mesela çok toleranslı biriyim, "benim takıldı izlemesem olur mu" dese kızmam ama izlemediği halde izledim derse kızarım.
çünkü bu kadar basit konularda bile yalan söylerse insan o insana güvenilmez.
Öyle desem sorun olmazdı eminim anlayış gösterirdi ve çok fazla şey seyrettik beraber hep de söylerdim ama işte ben de o an hangi hisle dedim kendime de anlam veremiyorum
o an oldu işte geçiştimekti sadeceDurduk yere yalan söylemek niye..
Kendi tarafımdan bakınca bana da saçma geliyor kötü bi niyetim yoktu.Yaş kaç 10 felan mı ? Saçmalık
evet öyle gerçekten onunla her şey güzel gitsin istiyorumsorun şu bence kaybetme korkun var her şey mükemmel olsun diye uğraşırken falso vermemeye çalışıyorsun.
biraz kendine güven, özgüven sorunun var gibi biraz onları düzeltmeye eğil.
Cidden ah bu diziler zevkim kalmadıBu diziler yok mu bu diziler
Evet farklı olduCesitli programlari izleyip de sonradan kanit olarak soru cevap gitmek de degisikmis. Bunun gibi bir sebepten ayrilan veya birbirinden soguyan ilk cift sizsinizdir sanirim,tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?