- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Sinyorina_D
-
Suçlu değilsiniz ikiniz de ergensiniz.Çok mu suçluyum? :S :S
İşte yalan olsun diye söylemedim o an geçiştirmek istedim nasıl olsa telafi ederim diye ama uzadı .yoo yalan değil ben de çok yapmışımdır geçiştirmek adına he diyip geçmek seninki de ne alaka yani yalanla.
bu adam bahane bulmuş
O benden 4 yaş daha büyük evet üzerime fazla geldiYaslariniz çok küçük gibi geldi. Cok sacma açığını yakalamaya çalışmış ısrarla sorup üzerine gelerek. Onun yaptığı senin yaptığından daha kötü.
İkimizde evlerimizdeyken izliyoruz evet zor değil hep yaptığımız şey söylerdim her zaman geride kalsam da ama nolduysa o an öyle bir şey söyledim keşke demeseydimdiziyi ayrı ayrı mı seyrediyordunuz beraber dizi seyretmek nasıl oluyor o şekilde ?
daha gelmedim oraya demekde bu kadar zor olmamalı..
sevgilinizinde sizin geldiğiniz yeri kontrol etmeye çalışıp sizi test etmesi çok komik..
Ben 20 o 24Yaşlar kaç ona göre yorum yapacağım
Sen 15 o 18 sandım ciddiyim.Be
Ben 20 o 24
İlk refleksi yalan söylemek olan insandan rahatsız olmak çok normal.
Bu arada sevgilinde tırt bahane aramış hemen yan çizmiş.
Şurda yaşadığım bi problemi sormuşum yorum yapmak istemiyorsanız bari dalga geçer gibi konuşmamayı öğrenebilse insanlarımız keşke o zaman daha sağlıklı bir millet oluruz.Sen 15 o 18 sandım ciddiyim.
Yorumumu da ona göre hazırlamıştım şimdi hazırlıksız yakalandım:/
Yoo çok ciddiyim asla dalga geçmedim.Şurda yaşadığım bi problemi sormuşum yorum yapmak istemiyorsanız bari dalga geçer gibi konuşmamayı öğrenebilse insanlarımız keşke o zaman daha sağlıklı bir millet oluruz.
Peki sağolYoo çok ciddiyim asla dalga geçmedim.
Hatta özellikle sordum yaş kısmını.
Şurda yaşadığım bi problemi sormuşum yorum yapmak istemiyorsanız bari dalga geçer gibi konuşmamayı öğrenebilse insanlarımız keşke o zaman daha sağlıklı bir millet oluruz.
Bence asıl reflex gibi pat diye yalan söyleyebilen insanlardan arınırsak Daha Sağlıklı Bir Millet Oluruz.. Sevgiline de hak verdim nedense. Bu devirde kolayca yalan söyleyebilen insanla ilişki yürütülmez.
Eminim ufakta olsa siz de söylemişsinizdir hayatınızın bir yerlerindr bunu düşünün neden yaptığımı da bilmiyorum sadece bozulmasın onun dizisi de devam olsun diye ama bir kez oldu.Her insan hata yapar bunu da unutmayın
Not: Yalanın rengi yada büyüğü küçüğü olmaz.
Şükür ki öyle bi problemim olmadı, sevgilim değil başka bir arkadaşımla bu sorunu yaşasam yine aynı duygular içinde olurdum.Yaşamak istemediğim şeyleri yaşadımVay bee.
Anneniz babanız ders cdsini seyretmediniz diye kızsa carlarsınız sevgili azarlayınca süt dökmüş kedi gibi "çık mı sıçlıyım" dersiniz.
Vay ki ne vay.
Bu konuda emin olun ben de hassasım ya en azından yapmadığı bi ödevi kimse söylemedi mi yaptım diye çok kişi gördüm böyle demek istediğim yalanı savunmak değil ama ben o an sonuçta diziyle ilgileniyordum nasıl olsa da o kısma gelicem diye diyiverdim demez olsaydım keşke o kadar pişmanım kiBen yalan konusunda çok hassasım ve emin olun benim gibi hassas olan biçok insan var. Tabi her insan hata yapar ama yalan bi hata değildir bu yaşta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?