Sevgilime Söylediğim Ufak Yalan :(

diziyi ayrı ayrı mı seyrediyordunuz beraber dizi seyretmek nasıl oluyor o şekilde ?
daha gelmedim oraya demekde bu kadar zor olmamalı..
sevgilinizinde sizin geldiğiniz yeri kontrol etmeye çalışıp sizi test etmesi çok komik..

İkimizde evlerimizdeyken izliyoruz evet zor değil hep yaptığımız şey söylerdim her zaman geride kalsam da ama nolduysa o an öyle bir şey söyledim keşke demeseydim

Şurda yaşadığım bi problemi sormuşum yorum yapmak istemiyorsanız bari dalga geçer gibi konuşmamayı öğrenebilse insanlarımız keşke o zaman daha sağlıklı bir millet oluruz.
Yoo çok ciddiyim asla dalga geçmedim.

Hatta özellikle sordum yaş kısmını.

Şurda yaşadığım bi problemi sormuşum yorum yapmak istemiyorsanız bari dalga geçer gibi konuşmamayı öğrenebilse insanlarımız keşke o zaman daha sağlıklı bir millet oluruz.

Bence asıl reflex gibi pat diye yalan söyleyebilen insanlardan arınırsak Daha Sağlıklı Bir Millet Oluruz.. Sevgiline de hak verdim nedense. Bu devirde kolayca yalan söyleyebilen insanla ilişki yürütülmez.

Not: Yalanın rengi yada büyüğü küçüğü olmaz.

Vay bee.
Anneniz babanız ders cdsini seyretmediniz diye kızsa carlarsınız sevgili azarlayınca süt dökmüş kedi gibi "çık mı sıçlıyım" dersiniz.
Vay ki ne vay.

Vay bee.
Anneniz babanız ders cdsini seyretmediniz diye kızsa carlarsınız sevgili azarlayınca süt dökmüş kedi gibi "çık mı sıçlıyım" dersiniz.
Vay ki ne vay.
Şükür ki öyle bi problemim olmadı, sevgilim değil başka bir arkadaşımla bu sorunu yaşasam yine aynı duygular içinde olurdum.Yaşamak istemediğim şeyleri yaşadım

Ben yalan konusunda çok hassasım ve emin olun benim gibi hassas olan biçok insan var. Tabi her insan hata yapar ama yalan bi hata değildir bu yaşta.

Acabalarım olurdu benim de açıkçası ve bu çok yorucu, şahsen zaten güvensiz biriyim sevgilinizde de varsa bu etkilemiştir.
1-2 olduysa tolere edebilir yine de ama siz de dikkatli olun.

Ne anlatıyorsun anlamak güç, yaşadığınız bir olayı yazıya nasıl aktaramıyorsunuz merak ediyorum.

Ben yalan konusunda çok hassasım ve emin olun benim gibi hassas olan biçok insan var. Tabi her insan hata yapar ama yalan bi hata değildir bu yaşta.
Bu konuda emin olun ben de hassasım ya en azından yapmadığı bi ödevi kimse söylemedi mi yaptım diye çok kişi gördüm böyle demek istediğim yalanı savunmak değil ama ben o an sonuçta diziyle ilgileniyordum nasıl olsa da o kısma gelicem diye diyiverdim demez olsaydım keşke o kadar pişmanım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…