- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
HahahKocan seni boynuzlayinca görürüm seni o zamanda dersin kız benden güzeldi karakterliydi ondan aldattı erim hakkıdır aldatsın dersin.Senin gibileri hak ediyor aldatılmayı
Hanım efendi avamlığınız paçalarınızdan akıyor.. Sevgilinizde akıl varsa sizin gibi şiddetsever bir hanımla izdivaç etmez.. Ama konudan da anlaşılan adam yavaş yavaş kurtulmak için yol yapıyor..Ay yürü git sen böyle adamlara karşı kibar ve hanimefendi ol bananeee
Kafa bölgesine baya darbe almışsın belliÇokmu dayak yediniz acaba ? Bu kadar korkuyosunuz
Beni sorarsaniz ben cok yedim islemiyo artık
Eldivenle bile sevilmez denen tıyniyette biri olduğun için olabilir mi?Valla ailem tarafından bırak pohpohlanmayı cekmedigim kalmadı.
Ya bi git 2 tane konum var burda kaç tane konu okudun benim olanEldivenle bile sevilmez denen tıyniyette biri olduğun için olabilir mi?uzaktan bayıltıcı okla uyutulup kliniğe kapatılmalık vakasın konularına bakacak olursak. Toplum için tehlikesin
Karakterli olsaydida direk ayrilsaydi ha sizde demekki öylesiniz kim normal geliyor adamın yaptiğiHanım efendi avamlığınız paçalarınızdan akıyor.. Sevgilinizde akıl varsa sizin gibi şiddetsever bir hanımla izdivaç etmez.. Ama konudan da anlaşılan adam yavaş yavaş kurtulmak için yol yapıyor..
Bknz: İlk fırsatta başka hatunlara bakmaya başlamış..
O atmadan ben attım tekmeyi dert etme sen kendine boynuzlarını cilala hadi cnmHahah
Sen de hak etmişsin ki aldatılmışsın baksana.
Zaten yarın bir gün anlar o çocuk senin çirkefliğini ve atıverir tekmeyi.
2 yeterli teşekkürlerYa bi git 2 tane konum var burda kaç tane konu okudun benim olan
Ayrildim zaten adam değil.Küçüksünüz daha ben de o yaşlardayken sevgilimle evlenmeyi düşünüyordum. Aynı böyle saçma çocukça bir ilişkiymiş şimdi düşününce. Bana buraya konu açtırarak kadar kötü bitmişti. Ayrıl gitsin vurmalı dövmeli sokakta tartışmalı ilişki, ilişki değil zaman kaybı
Tamam ayrılın o zaman! Buraya konu açıp affetmenin peşinde olan sizsiniz..Konuya yorum yapanlara garip garip cevaplar veren yine sizsiniz.Karakterli olsaydida direk ayrilsaydi ha sizde demekki öylesiniz kim normal geliyor adamın yaptiği
Ayrildim zaten.asil yorum yapanlar direk beni suçluyorTamam ayrılın o zaman! Buraya konu açıp affetmenin peşinde olan sizsiniz..Konuya yorum yapanlara garip garip cevaplar veren yine sizsiniz.
Durumun kime normal geldiği belli! adamın yaptığını konu açarak affetmeye yer arıyan biz değiliz.
İnanırız ya. Size gelenin de matah bişey olmayacağı belli şimdi. Kefil olduğumuz yok ki.Ayrildim zaten.asil yorum yapanlar direk beni suçluyor
Sanki karşımdaki adam harikada ben sorunluyum
Resmen ihanet girişimi bu yani delirmem için illa başka sekilmi yakalamam lazimdi
Senin suçunda şiddet uygulayıp , bunu normallestirmek. Hakettigi için yaptım diyosun. Bu mantıkla sende hakedersen yiyeceğin tokatları normal karsilarsin yani.Benim burada sucum ne ben daha iyisini hak ediyorum
Nasıl cevaplar istersiniz?Ayrildim zaten.asil yorum yapanlar direk beni suçluyor
Sanki karşımdaki adam harikada ben sorunluyum
Resmen ihanet girişimi bu yani delirmem için illa başka sekilmi yakalamam lazimdi
Ay bi git sanane bana geleceklerdenİnanırız ya. Size gelenin de matah bişey olmayacağı belli şimdi. Kefil olduğumuz yok ki.
Valla başkasına bakan adam beni sevmesin istemem zaten eve filanda uğramasinEğer bu yazdıklarınız doğru ise İki gün sonra evlenip burada eşim beni eskisi gibi sevmiyor eve köye uğramıyor diye konu açarsınız.Biraz seviye yahu
Bi tanesi daha gelirse yazın yine olur mu? Sarmaya başladıAy bi git sanane bana geleceklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?