Sevgilimi Affedeyimmi

Küçüksünüz daha ben de o yaşlardayken sevgilimle evlenmeyi düşünüyordum. Aynı böyle saçma çocukça bir ilişkiymiş şimdi düşününce. Bana buraya konu açtırarak kadar kötü bitmişti. Ayrıl gitsin vurmalı dövmeli sokakta tartışmalı ilişki, ilişki değil zaman kaybı

Kocan seni boynuzlayinca görürüm seni o zamanda dersin kız benden güzeldi karakterliydi ondan aldattı erim hakkıdır aldatsın dersin.Senin gibileri hak ediyor aldatılmayı
Hahah
Sen de hak etmişsin ki aldatılmışsın baksana.
Zaten yarın bir gün anlar o çocuk senin çirkefliğini ve atıverir tekmeyi.

Ay yürü git sen böyle adamlara karşı kibar ve hanimefendi ol bananeee
Hanım efendi avamlığınız paçalarınızdan akıyor.. Sevgilinizde akıl varsa sizin gibi şiddetsever bir hanımla izdivaç etmez.. Ama konudan da anlaşılan adam yavaş yavaş kurtulmak için yol yapıyor..

Bknz: İlk fırsatta başka hatunlara bakmaya başlamış..

Valla ailem tarafından bırak pohpohlanmayı cekmedigim kalmadı.
Eldivenle bile sevilmez denen tıyniyette biri olduğun için olabilir mi? uzaktan bayıltıcı okla uyutulup kliniğe kapatılmalık vakasın konularına bakacak olursak. Toplum için tehlikesin

Eldivenle bile sevilmez denen tıyniyette biri olduğun için olabilir mi? uzaktan bayıltıcı okla uyutulup kliniğe kapatılmalık vakasın konularına bakacak olursak. Toplum için tehlikesin
Ya bi git 2 tane konum var burda kaç tane konu okudun benim olan

Karakterli olsaydida direk ayrilsaydi ha sizde demekki öylesiniz kim normal geliyor adamın yaptiği

Hahah
Sen de hak etmişsin ki aldatılmışsın baksana.
Zaten yarın bir gün anlar o çocuk senin çirkefliğini ve atıverir tekmeyi.
O atmadan ben attım tekmeyi dert etme sen kendine boynuzlarını cilala hadi cnm

Ayrildim zaten adam değil.

Karakterli olsaydida direk ayrilsaydi ha sizde demekki öylesiniz kim normal geliyor adamın yaptiği
Tamam ayrılın o zaman! Buraya konu açıp affetmenin peşinde olan sizsiniz..Konuya yorum yapanlara garip garip cevaplar veren yine sizsiniz.

Durumun kime normal geldiği belli! adamın yaptığını konu açarak affetmeye yer arıyan biz değiliz.

Ayrildim zaten.asil yorum yapanlar direk beni suçluyor
Sanki karşımdaki adam harikada ben sorunluyum
Resmen ihanet girişimi bu yani delirmem için illa başka sekilmi yakalamam lazimdi

Ay yok artık yanı şaka falan diye düşünmek istiyorum. Tamam kızarsın küsersin trip atarsın ayrılırsın . Anlarım da dudagını patlattım hak ett demek. Yarın öbür gün kendine yapılacak olan şiddeti de kabul etmektir . Hangi magarada yetişiyorsunuz

Resmen ihanet girişimi bu yani delirmem için illa başka sekilmi yakalamam lazimdi
İnanırız ya. Size gelenin de matah bişey olmayacağı belli şimdi. Kefil olduğumuz yok ki.

Eğer bu yazdıklarınız doğru ise İki gün sonra evlenip burada eşim beni eskisi gibi sevmiyor eve köye uğramıyor diye konu açarsınız.Biraz seviye yahu

Nasıl cevaplar istersiniz?

Burda adamı kimse savunmadı.

Yok adama tokat attım, yok gözünü oyarım,asarım keserimler.. İnsanlar bu şiddet içeren cevaplara kızdı.

Hayatınızı bu kadar yükselerek yaşarsanız etrafınızda insan bulamazsınız..

Eğer bu yazdıklarınız doğru ise İki gün sonra evlenip burada eşim beni eskisi gibi sevmiyor eve köye uğramıyor diye konu açarsınız.Biraz seviye yahu
Valla başkasına bakan adam beni sevmesin istemem zaten eve filanda uğramasin
Onun dışında gayet iyiyim keşke her kadın benim gibi olsada en ufak yanlışı kabul etmese. Sonra kendi başları yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…