Sevgilimi Affedeyimmi

İki tokatta o atsaydı siz vurduğunuz için mantığa bak hak etti diyorsunuz garipsiniz yalnız başka bir adama denk gelirseniz iyi dayak yersiniz haberiniz olsun

İkinizin de davranışı normal ve hoş değil. Sizin yanınızda başka birine bakan adamdan da sana hayır gelmez. Dağılın ve bir daha toplanmayın..

Erkek tokatlayacağım derken canından bile olabilir, işin ciddiyetinin farkında bile değil ne yazık ki.

Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem
Daha iyisi seni napsın ? Şu konuşmalara şu tarza bak + şiddet var ben yaparsam vursun kabul falan zihniyet leş daha iyisini hak ediyorum diyene kadar sen bi daha iyisi ol sen erkek olsan böyle erkek fatma gibi biriyle mi olursun dışarıda o kadar bebek gibi nazik oturup kalkmasını konuşmasını bilenler varken ? Şiddet normal ya da hak edilen bir şey değildir hiçbir sebep şiddetin sebebi olamaz keşke çocuk bir darp raporu alıp sizi şikayet etse

Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem
Daha iyisi de dayakçı Afet gelsin de beni "alsın" diye bekliyordu.
Ay ne yapsın düzgün adamlar seni? Sen en iyi ihtimalle adamı çimdiklersin, tırnak atarsın vs. İlk haftadan kaçar adam senden ya hu.

Eski konularınıza bakılırsa iyileştirilmeye ve sevgi görmeye ihtiyacınız var gencecik yaşta harcamayın kendinizi saçma sapan ilişkilerle. Hiç sağlıklı bir iletişiminiz olmamış bu zamana kadar üzücü.

Ya ben de böyle sinir oluyorum igreniyorum erkeklerin gözlerinden açlığından. Ne yalan soyleyeyeim bazenben de hayal ediyorum icimin yağlari eridi okuyunca
Ama işte şiddet hic iyi değil. Ayril bence konusmaya bile tahammülün yok demek ki.
Evlendiğin kisi gözünü cok iyi korusa bile zamanla değişebilir,evlilik hayatinda böyle seylerle karsilasicaksindir. Konuşmayi ve farkli yontemleri dene.
Sebebini anlıyorum katılıyorum sana ama şiddet hic bi zaman olmamali.
Bu arada ofkelendigin bi konuda boyle tepki vermişsin, hayat uzun, cok seye ofkeleniyo insan cok sey yasiyo. Nasil aşabilirim diye düşün, sakinlesebilriim ve dogru adim atabilirim.
Kendini gelistir ♡

Çokmu dayak yediniz acaba ? Bu kadar korkuyosunuz
Beni sorarsaniz ben cok yedim islemiyo artık
İşte şunu dayakçı anne babalara göstermek gerek dayak yiye yiye azıtmış ar damarı kalmamış ki . Birbirlerine şiddet uygulamayan ya da uygulamayın diyenler korkudan değil bu normal olmadığı için diyor size insanlar şiddet göstermek gurur duyulacak bir şey değil aksine ezik insanların işi konuşmayı bilmeyen ipsiz sapsızların yöntemi

Ya siz şakamisiniz adam millete bakıyor siz burada bana laf ediyorsunuz pesss.
Demek ki senden daha güzeldi o baktığı hatun.
Fiziki olarak değilse de karakter olarak eminim güzeldir çünkü senin üslubun da karakterin de leşş.. Bir de gelmiş racon keser gibi erkeksi tavırlarda konuşuyorsun. Oğlan da mal mıdır nedir kendini niye affettirmeye çalışıyorsa. Koşarak uzaklaşması gerekiyor halbuki

Ben herz
aman böyle değilim yalnız.Ben ona karşı çok iyiydim her konuda.Kendiside dile getirirdi her zaman
Ben bunca güzelliğe böyle yapılmasına tahammül edemiyorum

Kocan seni boynuzlayinca görürüm seni o zamanda dersin kız benden güzeldi karakterliydi ondan aldattı erim hakkıdır aldatsın dersin.Senin gibileri hak ediyor aldatılmayı

Ben herz

aman böyle değilim yalnız.Ben ona karşı çok iyiydim her konuda.Kendiside dile getirirdi her zaman
Ben bunca güzelliğe böyle yapılmasına tahammül edemiyorum
Sonuç olarak şiddet yanlısısınız ve zihniyetiniz bu insanın asıl karakteri sinirliyken çıkar istediğiniz kadar üstünü örtün bir yerde açık verirsiniz tedavi olun normal değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…