Sevgilimi Affedeyimmi

Oda çaksın yazmış konu sahibi.Kimse haketmiyor ŞİDDETi.
Ne zaman çakacağına kendi ahlaki sınırlarını koyuyor. Adam belki kısa giymeyi kaldıramaz çakmayı tercih eder. Sağlam felsefe yapılırdı burada da dürüst bulmadım mekan sahibini.

Ya siz şakamisiniz adam millete bakıyor siz burada bana laf ediyorsunuz pesss.
Normal bir bakış da olabilir ve sizin gibi dayakçı birinin anormal kıskançlığa sahip olması da beklenmedik bi ozellik değil. Velev ki anormal bir bakisti, normal bir insan çeker gider hem dövüp hem de affetsem mi diye sormaz

Affedip etmeyeceğinizi bilemem ama adam da pek gurursuzmuş ya..

Çokmu dayak yediniz acaba ? Bu kadar korkuyosunuz
Beni sorarsaniz ben cok yedim islemiyo artık
Dayak hayatınızda peynir ekmek yerine geçmiş onu anladık. Karşınızdaki adamın da normali buysa minnoş minnoş yaşar gidersiniz artık. Çoluk çocuğa da yapmayın sonra, sizin zamanınızdaki gibi değil kanunlar, biri ihbar eder elinizden alıverirler.

Sana yapılanı normalleştirmiyor ki kimse.Gücü yeten gücü yetene herkes çaksın o zaman birbirine.
Niye anlamak istemiyorsunuz?Sizin terapi almanız lazım.Şiddet çözüm değil.

Sevgilini de adam yerine koyup yanına takan senmişsin işte.Tanımadığın adamı koluna takma da çakmak zorunda kalma.Ne diyeyim?

Sana yapılanı normalleştirmiyor ki kimse.Gücü yeten gücü yetene herkes çaksın o zaman birbirine.
Niye anlamak istemiyorsunuz?Sizin terapi almanız lazım.Şiddet çözüm değil.
Gücü yeten gücü yetene caksa zaten hep ben dayak yiyo olurum, iyi ki mantıklı bi çağda doğmuşum

Aynısını erkek yapsaydı neler olurdu tahmin ediyor musun konu sahibi ? Adam başkasına baktiysa ayrılır engeli basardin. ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜ KÖTÜDÜR. Tokat atmak vurmak patlatmak bu gibi terimler ne kadar çirkin ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…