- 19 Mayıs 2020
- 47.349
- 212.693
- 598
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Erkek çaktı mı olduğu yere yapışır ama, 6 ay çorba ile beslenir, ölmeyi bayılmak mı sanıyor acaba?Oda çaksın yazmış konu sahibi.Kimse haketmiyor ŞİDDETi.
6 ay çorba ile beslenir hdhdhdhErkek çaktı mı olduğu yere yapışır ama, 6 ay çorba ile beslenir, ölmeyi bayılmak mı sanıyor acaba?
Ne zaman çakacağına kendi ahlaki sınırlarını koyuyor. Adam belki kısa giymeyi kaldıramaz çakmayı tercih eder. Sağlam felsefe yapılırdı burada da dürüst bulmadım mekan sahibini.Oda çaksın yazmış konu sahibi.Kimse haketmiyor ŞİDDETi.
Normal bir bakış da olabilir ve sizin gibi dayakçı birinin anormal kıskançlığa sahip olması da beklenmedik bi ozellik değil. Velev ki anormal bir bakisti, normal bir insan çeker gider hem dövüp hem de affetsem mi diye sormazYa siz şakamisiniz adam millete bakıyor siz burada bana laf ediyorsunuz pesss.
Affedip etmeyeceğinizi bilemem ama adam da pek gurursuzmuş ya..Merhaba kısa tutucam benim 1 senelik bi ilişkim var ben 20 ye giricem o 24 e.2 gün önce buluştuk yedik içtik gezdik filan
Sonra yürürken sevgilim yanımızdan geçen kıza baktı bende dedim sen ne bakıyorsun insanlara pis göz
Dediki o bana baktı gözümün içine bakan birine bakmiyayimmi bende dedim sen şerefsiz olmasan bakmasan onun baktığını görmezdin kafam attı 2 tokat yapıştırdım dudağı patladı dedim şimdi tekrar söyle. sen bana kurban ol hak etmiyosun beni dedim
Özür diledi birsürü askım canım yaptı filan ama affetmedim bitti kendimi sana harcatmam dedim.
Şimdi ben bunu affetsemmi hala yazıyor
Bi yandanda içimde kaldı affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum sonra neyse diyorum
Ha bide ileride evlilik düşünüyoduk bunla çok şükür kaçmadı gözümden
Çokmu dayak yediniz acaba ? Bu kadar korkuyosunuzErkek çaktı mı olduğu yere yapışır ama, 6 ay çorba ile beslenir, ölmeyi bayılmak mı sanıyor acaba?
Abla Sagmacilarda koğuş ağasiymiş, şişler valla g.tünüzü hfhdhdhhÖyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem
Dayak hayatınızda peynir ekmek yerine geçmiş onu anladık. Karşınızdaki adamın da normali buysa minnoş minnoş yaşar gidersiniz artık. Çoluk çocuğa da yapmayın sonra, sizin zamanınızdaki gibi değil kanunlar, biri ihbar eder elinizden alıverirler.Çokmu dayak yediniz acaba ? Bu kadar korkuyosunuz
Beni sorarsaniz ben cok yedim islemiyo artık
Ee sağa sola bakan adamdan gururmu bekliyosunAffedip etmeyeceğinizi bilemem ama adam da pek gurursuzmuş ya..
Gücü yeten gücü yetene caksa zaten hep ben dayak yiyo olurum, iyi ki mantıklı bi çağda doğmuşumSana yapılanı normalleştirmiyor ki kimse.Gücü yeten gücü yetene herkes çaksın o zaman birbirine.
Niye anlamak istemiyorsunuz?Sizin terapi almanız lazım.Şiddet çözüm değil.
Sen bu hikayede tam olarak kimsin? Adam mı, kadın mı?Ee sağa sola bakan adamdan gururmu bekliyosun
Ben de ufak tefeğimdir.Ama kendimi ezdirmem.Gücü yeten gücü yetene caksa zaten hep ben dayak yiyo olurum, iyi ki mantıklı bi çağda doğmuşum
He yani herkes 10 senelik tanidigiyla sevgili oluyor dimi?Sevgilini de adam yerine koyup yanına takan senmişsin işte.Tanımadığın adamı koluna takma da çakmak zorunda kalma.Ne diyeyim?
Ben de ufak tefeğimdir.Ama kendimi ezdirmem.Hatta ben biraz sinirlenince eşim şöyle bir tırsar.
+10000Şımarıklığın ve popohlanmanın getirdiği öz güven patlamaları bunlar. Vazgeçilmez sanıyorsunuz kendinizi, kimse vazgeçilmez değildir.
Valla ailem tarafından bırak pohpohlanmayı cekmedigim kalmadı.+10000
Nickinden okadar belli ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?