- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Valla merak ettim hala mazlumla birlikte mi çocuk bu kadar dayaktan sonra yasiyormuneler oldu neler bi bilsen![]()
yoksa annesini dinleyip terketti mi dayakci sevgilisini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla merak ettim hala mazlumla birlikte mi çocuk bu kadar dayaktan sonra yasiyormuneler oldu neler bi bilsen![]()
gelin kizimiz dugun alisverisinde alinacak bilezikleri begenmeyip, 10000 tl ile alisverise cikmislar diye kucumseyince damadin anasida susmayinca kavga gurultu derken bu iş bitmis.Valla merak ettim hala mazlumla birlikte mi çocuk bu kadar dayaktan sonra yasiyormu
yoksa annesini dinleyip terketti mi dayakci sevgilisini![]()
bu başka çocuk anladığım kadarıyla bundan snra ayrıldım diye konu acmışHa ha o kadar dayaktan sonra düğün alışverişine çıkmışlar yani parayı beğenmeyip bide alışverişte doğmuştur mazlumupotansiyel var yani:)
neyse oğlanın verilmiş sadakati varmis![]()
odasına girer girer sayardı üçüz beşyüz ohhhh bin ...abe ohbeeeeAy cuk oturmuş cidden![]()
Aynı konu sahibiZincirler, beşibiryerdeler, 20grlar 15 grlar, cumhuriyetler falan
Varyemez amcanın dişisiVaryemez amcada altını kokusundan bulurdu ya o kadar severdi
![]()