• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi Dövdüm

Valla merak ettim hala mazlumla birlikte mi çocuk bu kadar dayaktan sonra yasiyormu:KK66:
yoksa annesini dinleyip terketti mi dayakci sevgilisini:KK66:
gelin kizimiz dugun alisverisinde alinacak bilezikleri begenmeyip, 10000 tl ile alisverise cikmislar diye kucumseyince damadin anasida susmayinca kavga gurultu derken bu iş bitmis.

Ha ha o kadar dayaktan sonra düğün alışverişine çıkmışlar yani parayı beğenmeyip bide alışverişte dovmustur mazlumu:KK66:potansiyel var yani:)
neyse oğlanın verilmiş sadakati varmis:KK66:

Ha ha o kadar dayaktan sonra düğün alışverişine çıkmışlar yani parayı beğenmeyip bide alışverişte doğmuştur mazlumu:KK66:potansiyel var yani:)
neyse oğlanın verilmiş sadakati varmis:KK66:
bu başka çocuk anladığım kadarıyla bundan snra ayrıldım diye konu acmış

anasının biryerlerini yırta yırta doğurduğu evlat için bu kadar delirmeyin. siz kendinizi normal mi görüyorsunuz şimdi? bu mu yani olması gereken. yahu bi siz mi akıllısınız da bu adamlar mal anlamıyor annesini seviyormuşta oğlunu yanınızda yahu anne bu ya anne sever nedir yani altından kalkamayacaksanız psikolojiniz yapınız müsait değilse buna inanın o annesinden asla kopmayacak ve mutsuz olacaksınız zaten bari başından herkesi kurtarın yazık

hah konu eskiymiş :D iyi olmuş ayrıldılarsa sevindim şaysen :D :D sonuçta psikolojisi iyice bozulacaktı inşallah hersey yolundadır.

250px-Varyemez_amca.jpg

Ay cuk oturmuş cidden :D :KK9::KK9:
Aynı konu sahibi :D Zincirler, beşibiryerdeler, 20grlar 15 grlar, cumhuriyetler falan :D
Varyemez amcanın dişisi :D Varyemez amcada altını kokusundan bulurdu ya o kadar severdi :D

Ay cuk oturmuş cidden :KK70: :KK9::KK9:
Aynı konu sahibi :KK70: Zincirler, beşibiryerdeler, 20grlar 15 grlar, cumhuriyetler falan :KK70:
Varyemez amcanın dişisi :KK70: Varyemez amcada altını kokusundan bulurdu ya o kadar severdi :KK70:
odasına girer girer sayardı üçüz beşyüz ohhhh bin ...abe ohbeeee

:KK67:Ay geleyim bunun burda da konusu varmış kadın vallahi deli olmuştur sevincinden büyük beladan kurtulmuşlar çok sevindim onlar adına artık o parayla 5 deve alır kurban ederler çocuğunda onların dahayatı kurtuldu ne çirkefmişsin be çirkef kelimesi senin yanında sönük kalır bu ne be şiştim valla :KK67:

Ya konu karıştı eskimiş o dayak yiyen bu cocuk mu degilmi:KK66:
kacvoglan var dayak yiyen altın az takan diye 2 yemi ayrılıyor yoksa hepsi bir kisimi:)
hepsinde kaynana sorun konu sahibi aydinlatirmisin kamuoyunu:KK53:

Back
X