Konu gelmiş laf olsun diye sormuş işte kardeşine bizden kopma demek istemiş sen anlamazsin.abla olan anlar evlenince sizin bi giciklik yapıp o kurdukları ortamı bozmanizdan korktuğu için sormuştur ki bozacaksiniz belli.mesele ev değil
Ablasının laf arayıp sevgilime soru sorması
Zaten o şekilde ağırlıcaz canım ama soruyu gereksiz buldum ben ciddi ciddi yanına çağırıp bunu sormuşhiç işi bilmiyorsunuz kızlar
aa tabi canım çok güzel ağırlarım ellerimle börekler yaparım sarmalar sararım diyeceksiniz:)) bu işler böyle..
sonra ne olacağını kim bilir ...ama siz hep tatlı dilli olun
Ben de bi ablayım lütfen konuşmalarınıza dikkat edin kendime yapılmasını istemediğim bişeyi kimseye yapmam..Konu gelmiş laf olsun diye sormuş işte kardeşine bizden kopma demek istemiş sen anlamazsin.abla olan anlar evlenince sizin bi giciklik yapıp o kurdukları ortamı bozmanizdan korktuğu için sormuştur ki bozacaksiniz belli.
Siz de kaynanazin karakterini az çok analiz etmissinizdir. İnsan kendini belli eder. Siz de esinize adalete önem verdiginizi her iki tarafında onun için değerli olduğunu belirtin. Kaynananla ayni şehirde olduğun için sanki onlar daha çok hayatinizin icinde olacak gibi dusunuyosunuz ama bu da sizin elinizde siz sayginizi kaybetmeyin ama çok da iç içe olmamaya calisin. Öyle olursa dengeler bozulur.Endişelerim var doğru gözlem yapmışsınız tavsiyelerinizi mutlaka değerlendiricem umarım benim kayınvalidem de sizinki gibi iyi olur..
Sevgilim annem kayınvalidesinden çok çekmiş sen şanslısın sana çok iyi bi kayınvalide olucak seni sevicek diyor umarım öyle olur :)
Ah Ah üniversitede zaten ailemden uzak kaldım bi de evlenince nasıl yapıcam bilmiyorum uzakta hiç istemiyorum tek sıkıntım ailemin uzak olması yoksa kayınvalideyle de aynı ilde yapabilirim yeter ki ailemde o ilde olsun ama şartlar işte..
İkna etmeye çalışıyorum ama gerekçelerimi tam belli edemiyorum yanlış anlar ailesi sonuçta..
Yaşamış biri olarak bunu söylüyorsanız o halde art niyet yoktur içim rahatladı biraz :)
Zaten ben sevgilime bişey demeden kendisi annem seni çok sevicek ama tabi kaynana gelin ilişkisi olucak aranızda ben de tarafsız olucam bana da tarafsız olmak düşer diyor..Siz de kaynanazin karakterini az çok analiz etmissinizdir. İnsan kendini belli eder. Siz de esinize adalete önem verdiginizi her iki tarafında onun için değerli olduğunu belirtin. Kaynananla ayni şehirde olduğun için sanki onlar daha çok hayatinizin icinde olacak gibi dusunuyosunuz ama bu da sizin elinizde siz sayginizi kaybetmeyin ama çok da iç içe olmamaya calisin. Öyle olursa dengeler bozulur.
Doğrudur ailemden ayrı bi şehirde olma korkusu beni şimdiden sardı bile...art niyet değil bir nevi heves
hep merak ederdim abim evlenecek akşamları ziyarete gideceğiz kalabalık bir aile olacağız yeğenler falan
annemler falanda hep konusurdu sorardı
bunlar konusulabilecek konular bekar kişiler hakkında
sıradan sohbetler olarak algıla
çok detaycı olma evlilikte inan işe yaramadıgı gibi kendini hırpalamaktan başka işe yaramaz
Ay nebiliyim bizim gelinden Yaralıyım ben.bende kardeşime çok duskundum bekarken o,bizlerde toplanırdik diğer Kızkardeşim eşler falan bende derdim evlenince sanada geliriz diye gelin hanim evlendi 2 ay sonra saçma bahanelerle uzaklaştı bırak gitmeyi kardeşimi bile goremiyorum.alana kadar bu isler ondan belki biraz çıkıştim heralde isteBen de bi ablayım lütfen konuşmalarınıza dikkat edin kendime yapılmasını istemediğim bişeyi kimseye yapmam..
Ben yokken ablası vardı ablanın yeri ayrı eşin yeri ayrı..
Benim takıldığım nokta ciddi ciddi yanına çağırıp bunu sorması ne gereği var zaten ağrılıcaz bizim büyüğümüzsün..
çok saçma ve gereksız bır muhabbet sende bızı böyle agırlıcakmısın yok bız agırlayamayız öyle deseydın sende sevgılınınde bunu sana anlatmasıda ılgınc ne dusundugunu mu ögrenmeye çalışmış anlamadmArkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?
Sanki ablası laf arar gibi ve sevgilimin bana anlatması
Heralde ne düşündüğümü merak etmiştir belki ablası başka şeylerde dedi bana sadece o kısmını söyledi sonra da benim düşüncelerimi merak ettiçok saçma ve gereksız bır muhabbet sende bızı böyle agırlıcakmısın yok bız agırlayamayız öyle deseydın sende sevgılınınde bunu sana anlatmasıda ılgınc ne dusundugunu mu ögrenmeye çalışmış anlamadm
Hadi ya kötü olmuş..Ay nebiliyim bizim gelinden Yaralıyım ben.bende kardeşime çok duskundum bekarken o,bizlerde toplanırdik diğer Kızkardeşim eşler falan bende derdim evlenince sanada geliriz diye gelin hanim evlendi 2 ay sonra saçma bahanelerle uzaklaştı bırak gitmeyi kardeşimi bile goremiyorum.alana kadar bu isler ondan belki biraz çıkıştim heralde iste
anladim mesele su. konu sahibine sormadan kardesiyle konusmus gorimce adayi.mesele ev değil
Ablasının laf arayıp sevgilime soru sorması
Doğru kardeşim suçlu ama araları bozulmasın diye üstüne gitmiyorum bayramda bile biraraya gelmemek için annemlere gidemedik şehir dışına.onlar oradaydı bizi istemediler. Sebep hicbirsey yok hatta nikahında en fazla takıyi ben taktım onlar için herşeyi yaptım. Ama kız soguktu sevemedi gitti sadece görüşmek istemiyorum gitmem diyomus bende ustelemedim sadece kardeşimi istemiş o diğer kız kardeşim annemler onlarada aynı.degisik bi tip isteHadi ya kötü olmuş..
Ama ben böyle durumlarda suçu erkeklerde buluyorum canım suçlu kardeşin karısına taviz vermicek..
Nasıl uzaklaştılar bi anda bi olay falan mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?