Sevgilimin ablasının söyledikleri..

Daha dur Bismillah de , Simdiden ablasinin diyalogundanmi rahatsiz oldun ?
Sanane onlarin diyalogundan ...

Bende kardesimle oyle konusur , takilirim.
Iyice tuhaf millet oluyoruz ya sabir.

Ne yani, erkek kardesimiz evlenicek olsa soramiyacakmiyiz, bizi evinde agirlarsin dimi diye ? Ablasi sorsa ne olmus yani ? El alemin kadini deyil.

Cok fazla kuruntu yapiyorsunuz bence.

Ayni sey kayinvalidemlerle ayni sehirde yasamak istemiyorum sevgilimi nasil ikna edebilirim konunuz da var. Acik acik ya soylersin hissetiklerini, yada kendini guzel ifade edersin. Boyle kuruntu yapmaya devam edersin ufacik seylere cok hirgur cikar eninde sonunda, yuzlesmek istemesenizde problemlerinizle.

Heralde ne düşündüğümü merak etmiştir belki ablası başka şeylerde dedi bana sadece o kısmını söyledi sonra da benim düşüncelerimi merak etti

bence sevgiliniz sizin bu dusuncelerinizden bihaber, oylesine soylemistir, hatta iyi bir sey yaptigini zannederek.
Erkekler bizim gibi deyiller. Dusunmezler oyle inceden inceye, yok laf aliyim falan filan diye.

Zaten niye diyecek ki, ihtiyaci mi var ima yapmaya filan, direk soylemis size mersinde yasamak istiyorum diye. Erkek tarafinin ailesine yakin yasanir diye. Adam acik acik soylemis beklentisini. Daha ne desin ?

Benim tavsiyem, mirin kirin etmeden acik acik konusmaniz. Sonunu bu isin cok iyi gormuyorum sizin acinizdan, cunku herseye cok takiliyorsunuz.

Ohooo oo..

ablasıyla bu konuları konuşsa nolur ki takılmaması gereken noktalara takılıyorsunuz böyle küçük şeyleri hayatınızda dert etmeyinnn

bence takılıcak mevzu yok ortada , ablası sadece sormuş anormal bir durum değil ki sevgilinde sana söylemiş açık sözlülükle , farklı bir niyet olmuş olsa bu şekilde anlatmazdı size.

gayet basit bir konuşma. şakalaşma gibi yani gayet normal

Çok fazla saçmaladınız. Sevgiliniz var, evlenmeyi düşünmüyor musunuz? Gördüğüm kadarıyla sevgiliniz bile erkek haliyle olumlu, hoş ve olması gerektiği gibi bir cevap vermiş. Ne diye fesatlık yapıyorsunuz? Ağzını falan aramamış, normal bir sohbet bu.

Bence sizi kastetmemiş bile, kardeşine evlenince bizi ağırlıcak mısın diye sormuş, gelinin kim olduğunun önemi bile yok cümlede, evlendiği vakit 5 sene sonra olur 10 sene sonra olur.

Bu ne şimdi yaaa abla kardeş diyaloğu işte gayette normal. Benim sevdiğim ablasıyla böyle konuşsa gelse bana anlatsa sevinirim ben.

Bence laf aramamis hani sizin birlikreliginizin ne kadar onay gördüğü ile ilgili bence..
taraflari siz tanıyorsunuz elbet ama ben aynı konuma kendimi koyunca doğal karsilradim.
Böyle seyleri simdiden düşünürseniz aile ilişkiniz zedelenmeye müsait olur daima..

Hiç bi şey yok bunda. Erkek arkadaşın da kötü bi şey dememiş. Kardeşini de böyle hayal etmiş ve duygulanmış bile olabilir. Bu kadarcık şeyleri kafana takarsan 1-2 yıla çökersin boşu boşuna sevgilinle ve ailesiyle de aranı açarsın

Siz bu aileyi fena karistiracaksiniz gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…