Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?
Sanki ablası laf arar gibi ve sevgilimin bana anlatması
Heralde ne düşündüğümü merak etmiştir belki ablası başka şeylerde dedi bana sadece o kısmını söyledi sonra da benim düşüncelerimi merak etti
Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?
ablasıyla bu konuları konuşsa nolur ki takılmaması gereken noktalara takılıyorsunuz böyle küçük şeyleri hayatınızda dert etmeyinnnArkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
gayet basit bir konuşma. şakalaşma gibi yani gayet normalArkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
saçma bence. iyi niyetli görmedim. ama kafaya takma.Ablasının bu sorusu saçma değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?