- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Herkes söylemiş ama bir de ben söyleyeyim uzaktan söylemesi kolaydır tabi biz sana çatır çatır şunu yap bunu yap deriz de ortada ciddi bir davranışsal sorun var.Bir de sen tanıdıksın alınmazsın sandık demeleri tamamen tüy dikiyor olaya çünkü tanıdıksın diye demek ki daha neler yapacaklar.Sizin hayatınız sizin ilişkiniz ama ben de ayrılığı daha mantıklı buluyorum açıkçası.Hakkınızda hayırlısı olsunNasıl başlayacağımı bilmiyorum. Birisiyle 3,5 yıllık bir ilişkim var ikimizin aileleri aile dostu tanış. İki tarafta babam hariç ilişkimizi biliyor. Bir süre uzaktan devam ettik ilişkimize sonra ben üniversite okurken ara sıra giderdim ailesi benim yüzüme istemiyoruz demezdi ama davranışlarında hep bir tuhaflık sezerdim ve sadece bana öyleydi abisinin sevgilisini el üstünde tutarlardı sevgilime sorduğumda hayır onlar seni seviyor yapardı abisi evlendi sevgilisiyle bende son kez onlara gidip biraz kaldım üniversitem bitmişti hem eşyalarımı topladım hemde sevgilim askere gidecek diye onun yanında olmak için yanına gittim. Ama abisi beni evden kovdu! Sırf geziyormuşuz çok onun için! Eşi bana çok terbiyesiz şeyler söylemişti sevgilimde onları söyleyince ortalık karıştı abisi beni evden kovup bir de üstüne bunları söyledi sevgilime benim yanımda ; “ sen onun bokunu yiyorsun,dolduruşuna geliyorsun, ilerde abim haklıydı dersin” istemiyorum onu senide istemiyorum diyerek daha bir sürü olayla beni evden kovdu sevgilimde benimle geldi yanımda olmaya çalıştı ama sonra 2 saat bile geçmeden üstünden abisiyle annesiyle gülerek konuşmaya başladı bende herşeyimi toplayıp evime döndüm. Orda harcadığım paraya kadar karıştı abisi sankisi maddi olarak bana destek çıkıyor, babamın parasını yerken bile suçlu oldum. Her şeye sustum, annesi bile bende abin gibi düşündüm demiş. Neydi suçum oğullarını mutlu etmek için kendimden ödün vererek yanlarında olmaya çalıştım sevgilim sen haklısın yapıyor ama halen onlar seni seviyor diyo bana bu nasıl sevgi? Evlenmeden bunları yapan evlenince ne yapmaz ki? Sevgilimden bile soğuttular beni. Üstüne alındığımı söylediğimde bile ailesinin verdiği cevap “tanış olduğumuz için bize alınmaz sandık”. Aramızda mesafeler olduğu için asker kınasına gidemedim sevgilimin beni aramadılar bekledim hani görüntülü arar veya fotoğraf atarlar diye ama yok. Kendileri sosyal medyada paylaştılar. Sevgilim benim yanımda olduğunu söyleyip halen bana onlar evlenince öyle yapmaz diyor. Lütfen bana kızmadan akıl verin, o kadar ihtiyacım var ki..
Yanlış bı ilişki tarzı. Doğru devam edemezdi. Mesafe candır diyorum. Daha sevgiliyken bu kadar içlerine girmeseydin onlarda bu kadar seviyeyi asamazlardi.Nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Birisiyle 3,5 yıllık bir ilişkim var ikimizin aileleri aile dostu tanış. İki tarafta babam hariç ilişkimizi biliyor. Bir süre uzaktan devam ettik ilişkimize sonra ben üniversite okurken ara sıra giderdim ailesi benim yüzüme istemiyoruz demezdi ama davranışlarında hep bir tuhaflık sezerdim ve sadece bana öyleydi abisinin sevgilisini el üstünde tutarlardı sevgilime sorduğumda hayır onlar seni seviyor yapardı abisi evlendi sevgilisiyle bende son kez onlara gidip biraz kaldım üniversitem bitmişti hem eşyalarımı topladım hemde sevgilim askere gidecek diye onun yanında olmak için yanına gittim. Ama abisi beni evden kovdu! Sırf geziyormuşuz çok onun için! Eşi bana çok terbiyesiz şeyler söylemişti sevgilimde onları söyleyince ortalık karıştı abisi beni evden kovup bir de üstüne bunları söyledi sevgilime benim yanımda ; “ sen onun bokunu yiyorsun,dolduruşuna geliyorsun, ilerde abim haklıydı dersin” istemiyorum onu senide istemiyorum diyerek daha bir sürü olayla beni evden kovdu sevgilimde benimle geldi yanımda olmaya çalıştı ama sonra 2 saat bile geçmeden üstünden abisiyle annesiyle gülerek konuşmaya başladı bende herşeyimi toplayıp evime döndüm. Orda harcadığım paraya kadar karıştı abisi sankisi maddi olarak bana destek çıkıyor, babamın parasını yerken bile suçlu oldum. Her şeye sustum, annesi bile bende abin gibi düşündüm demiş. Neydi suçum oğullarını mutlu etmek için kendimden ödün vererek yanlarında olmaya çalıştım sevgilim sen haklısın yapıyor ama halen onlar seni seviyor diyo bana bu nasıl sevgi? Evlenmeden bunları yapan evlenince ne yapmaz ki? Sevgilimden bile soğuttular beni. Üstüne alındığımı söylediğimde bile ailesinin verdiği cevap “tanış olduğumuz için bize alınmaz sandık”. Aramızda mesafeler olduğu için asker kınasına gidemedim sevgilimin beni aramadılar bekledim hani görüntülü arar veya fotoğraf atarlar diye ama yok. Kendileri sosyal medyada paylaştılar. Sevgilim benim yanımda olduğunu söyleyip halen bana onlar evlenince öyle yapmaz diyor. Lütfen bana kızmadan akıl verin, o kadar ihtiyacım var ki..
Özür dileselerde bu insanlar bu kadar kabalar. Asla ömrünu heba etme.Askerden geldikten sonra söylemeyi düşünüyordum ta ki bu olaylar olana kadar ve ailesi halen hiçbir şey olmamış gibi sevgilime askerden gelince nişan yaparız diyolar ben istemiyorum fikrim sorulmuyor bir özür dilenmiyor.
Sevgilim ondan ayrılmayacağımı sanıyor. Sanırım aileside bizi yatmış sanıyor ve bu yüzden rahat. Ama yatmış bile olsam neden onlara mecbur olayım ki gerçekten aklımı yitirmek üzereyim
Ya sorma.Anaaammm sevgilisinin evinde mi kalmış analı babalı evinde ...ulen ben hala AB ye girmedik biliyorum. Avrupa yakası (ab giriş serüveni ) bölümünü izliyorum sandım birden
+Ya sorma.
Sevgili okuduğu şehire gelip zahmet çekmesin diye yanına gidip ailesinin evinde kalıyormuşbu insanlar güya aile dostu, zavallı babanın sevgili olduklarından haberi bile yok.
İyi olmuş bir bakıma, konu sahibine üzülemedim.
Bu pilav daha cok au goturur. Ortada soz yok nisan yok ciddiyet yok boyle elalemin evine gidip kalinmasina karsiyim. Ayni seyi benim ailemden biri yapsa bende hos karsilamam. Gidin kardesim oteldemi kaliyosunuz sokaktami yatiyosunz ama ailenin oldugu yerlerde rahat rahat girip cikilip yatilmaz. Siz universiteye gidiyosunuz babaniz okuyosunuz saniuo halbuki sevgili evimde kendi deyiminizle milletin oglunu mutlu etmeye calisiyosunuz. Dedigin gibi simdidenn sana boyle yapan ilerde neler yapmaz. Evlenirsen bununla ailesi her daim yuzume vurucaktirNasıl başlayacağımı bilmiyorum. Birisiyle 3,5 yıllık bir ilişkim var ikimizin aileleri aile dostu tanış. İki tarafta babam hariç ilişkimizi biliyor. Bir süre uzaktan devam ettik ilişkimize sonra ben üniversite okurken ara sıra giderdim ailesi benim yüzüme istemiyoruz demezdi ama davranışlarında hep bir tuhaflık sezerdim ve sadece bana öyleydi abisinin sevgilisini el üstünde tutarlardı sevgilime sorduğumda hayır onlar seni seviyor yapardı abisi evlendi sevgilisiyle bende son kez onlara gidip biraz kaldım üniversitem bitmişti hem eşyalarımı topladım hemde sevgilim askere gidecek diye onun yanında olmak için yanına gittim. Ama abisi beni evden kovdu! Sırf geziyormuşuz çok onun için! Eşi bana çok terbiyesiz şeyler söylemişti sevgilimde onları söyleyince ortalık karıştı abisi beni evden kovup bir de üstüne bunları söyledi sevgilime benim yanımda ; “ sen onun bokunu yiyorsun,dolduruşuna geliyorsun, ilerde abim haklıydı dersin” istemiyorum onu senide istemiyorum diyerek daha bir sürü olayla beni evden kovdu sevgilimde benimle geldi yanımda olmaya çalıştı ama sonra 2 saat bile geçmeden üstünden abisiyle annesiyle gülerek konuşmaya başladı bende herşeyimi toplayıp evime döndüm. Orda harcadığım paraya kadar karıştı abisi sankisi maddi olarak bana destek çıkıyor, babamın parasını yerken bile suçlu oldum. Her şeye sustum, annesi bile bende abin gibi düşündüm demiş. Neydi suçum oğullarını mutlu etmek için kendimden ödün vererek yanlarında olmaya çalıştım sevgilim sen haklısın yapıyor ama halen onlar seni seviyor diyo bana bu nasıl sevgi? Evlenmeden bunları yapan evlenince ne yapmaz ki? Sevgilimden bile soğuttular beni. Üstüne alındığımı söylediğimde bile ailesinin verdiği cevap “tanış olduğumuz için bize alınmaz sandık”. Aramızda mesafeler olduğu için asker kınasına gidemedim sevgilimin beni aramadılar bekledim hani görüntülü arar veya fotoğraf atarlar diye ama yok. Kendileri sosyal medyada paylaştılar. Sevgilim benim yanımda olduğunu söyleyip halen bana onlar evlenince öyle yapmaz diyor. Lütfen bana kızmadan akıl verin, o kadar ihtiyacım var ki..
Sevgilinin evi olsa git , onunla yaşa. Ama neden ailesinin evine girip bir de yatıya kaliyorsun ki? Hem de defalarca.Evet kendime getirilmeyi işte. Gerçekten kızsanız bile o kadar haklısınız ki. Abisi bana yatmış muamelesi bile yaptı. Sanki biz yatmışız ve ben kardeşine mecburum gibi. Hiç saygıları yok.
İnsanlar istemiyor belli ki. Hareketlerinden anlıyordum diyor konu sahibi. İnsan istemediğini bile isteye hangi yüzle gider bende onu anlamıyorum. Adamın bekar evi olsa gene neyse denebilir de.Cok geziyorsunuz diye evden kovmak mi
Yani cok aciklayici degil!
Abisinin esi size ne dedi?
yoo gayet kalan çok da kız var bunda bir tuhaflık da yok.
hatta ben oğluyla sevgilisine 2 sokak ötede kendi eliyle ev tutup dizen, gelip temizleyen oğlan anası bile gördüm perdelerine kadar yıkadı astı gözümle şahidim- komşum çünkü. hatta ayrı ev olmasa kadın daha memnun olurdu, daha az para giderdi çünkü, paracı biraz, oğlanla kız iş pişirecekleri zaman evden çıkmayı tercih ederdi ayrı eve masraf edeceğine.
ama bu bahsettiğim ailenin oğlana asker kınası yapıp kıza da gelin bohçası yapacağını sanmıyorum...evlenirlerse yani, evlenekcelerini de sanmıyorum. evlenseler de oğlanın ailesinin düğün yapacağını sanmıyorum. yaparlarsa kendileri yaparlar. kendi içinde tutarlı yani durum.
ben bu yarı amerikan yarı niğdeli tutarsız durumları çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?