Sevgilimin ailesi beni evden kovdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne Akılı bekliyosun ki sen kendine değer vermedigin sürece başkaları sana değer mi verecek ben olsam o gün tamamen bitirirdim bugün senin yanında olmazsa evlenince de olmaz ezilen kırılan sen olursun

Herkes söylemiş ama bir de ben söyleyeyim uzaktan söylemesi kolaydır tabi biz sana çatır çatır şunu yap bunu yap deriz de ortada ciddi bir davranışsal sorun var.Bir de sen tanıdıksın alınmazsın sandık demeleri tamamen tüy dikiyor olaya çünkü tanıdıksın diye demek ki daha neler yapacaklar.Sizin hayatınız sizin ilişkiniz ama ben de ayrılığı daha mantıklı buluyorum açıkçası.Hakkınızda hayırlısı olsun

Yanlış bı ilişki tarzı. Doğru devam edemezdi. Mesafe candır diyorum. Daha sevgiliyken bu kadar içlerine girmeseydin onlarda bu kadar seviyeyi asamazlardi.

Ben dedim konuya nokta koyduktan sonra, bi sevgilim daha dersin. Her cümlenin başı sonu sevgilim o kadar çok mu seviyosun yavrum be. Vazgeçilmesi gereken bi sevgili ama sen bu aşkla kolay kolay ayrılamazsın gibi.

Özür dileselerde bu insanlar bu kadar kabalar. Asla ömrünu heba etme.
Aana tavsiyem bir daha da babana da anlat. Çünkü insanlar boylr şeyleri oyle feci kullanıyorlar ki aklin sasar.

Bunlar nasıl ilişkiler
Siz onlarda günlerce yatılı kalıyorsunuz, onlar sizin cinsel hayatınız hakkında fikir yürütüyor. Evden kovuyor ama siz gitmiyorsunuz falan. Kendinize gelin ya. Bu kadar yüz göz olunur mu?
Biz eşimle sevgiliyken beraber de olduk, ama eşimin ailesinin evinde aslaaa kalmazdım. Gerekirse bir yıl görüşmem kalmam. Hatta nişanlıylen kayınvalidem ısrar ederdi de kalmazdım.
Şimdi bir oğlum var. Oğlum sevgilisini alıp bana yatıya getirse kabul etmem.
Kendiniz yapmışsınız hepsini. Bu ilişki evliliğe dönse bile şu saatten sonra hayır gelmez. Laubalilik diz boyu

Sevgilim ondan ayrılmayacağımı sanıyor. Sanırım aileside bizi yatmış sanıyor ve bu yüzden rahat. Ama yatmış bile olsam neden onlara mecbur olayım ki gerçekten aklımı yitirmek üzereyim
Sevgilim ondan ayrılmayacağımı sanıyor. Sanırım aileside bizi yatmış sanıyor ve bu yüzden rahat. Ama yatmış bile olsam neden onlara mecbur olayım ki gerçekten aklımı yitirmek üzereyim

Şimdiden ne mal olduğu belli olan saygısız, müdahaleci, sizi öbür geliniyle karsilastiricaklari ve hor görecekleri belli olan bi aile, ailesinin ne mal olduğu kabak gibi ortada olan ama bunu inkar eden, tavır koymayan, kısacası sizi ezdirecek olan sevgiliniz. Şimdi sizi birlikte oldunuz, o yüzden mecbursunuz sanıp size böyle davranan insanlar (ki birlikte olsanız bile kimseye mecbur değilsiniz bakire olmamak dünyanın sonu değil) bi de evlenip çocuk.yapip iyice onlara.mecbur olsanız size neler yaparlar kim bilir. Bence sevgilinizle bile çok muhatap olmadan ben senin de ailenin de gerçek yüzünü gördüm hayatımı yakmaya niyetim yok deyip ayrılın. Yoksa çok pişman olur ah sizi dinlemedim diye buralara yazarsınız

Anaaammm sevgilisinin evinde mi kalmış analı babalı evinde ...ulen ben hala AB ye girmedik biliyorum. Avrupa yakası (ab giriş serüveni ) bölümünü izliyorum sandım birden
Ya sorma.

Sevgilisi, kendi okuduğu şehire gelip zahmet çekmesin diye yanına gidip ailesinin evinde kalıyormuş bu insanlar güya aile dostu, zavallı babanın sevgili olduklarından haberi bile yok.

İyi olmuş bir bakıma, konu sahibine üzülemedim.

Son düzenleme:
+

O aileden koşarak uzaklaş. Şimdi bir iki sene üzülür acı çekersin, bir ömür acı çekmekten çok çok iyidir.

Bu pilav daha cok au goturur. Ortada soz yok nisan yok ciddiyet yok boyle elalemin evine gidip kalinmasina karsiyim. Ayni seyi benim ailemden biri yapsa bende hos karsilamam. Gidin kardesim oteldemi kaliyosunuz sokaktami yatiyosunz ama ailenin oldugu yerlerde rahat rahat girip cikilip yatilmaz. Siz universiteye gidiyosunuz babaniz okuyosunuz saniuo halbuki sevgili evimde kendi deyiminizle milletin oglunu mutlu etmeye calisiyosunuz. Dedigin gibi simdidenn sana boyle yapan ilerde neler yapmaz. Evlenirsen bununla ailesi her daim yuzume vurucaktir

Abisi niye kovdu sizi ve kaç gün kaldınız orada?

Evet kendime getirilmeyi işte. Gerçekten kızsanız bile o kadar haklısınız ki. Abisi bana yatmış muamelesi bile yaptı. Sanki biz yatmışız ve ben kardeşine mecburum gibi. Hiç saygıları yok.
Sevgilinin evi olsa git , onunla yaşa. Ama neden ailesinin evine girip bir de yatıya kaliyorsun ki? Hem de defalarca.
Ben eve yatılı kadın misafir getirdiğimde bile gün sayıyor evdekiler, rahatsız oluyor.
Senin evine sevgilin gelse, ailen hoş karsilar miydi? Onunkiler de karsilamamislar işte. Bunun kızı erkeği yok.
Evlenme yoluna da girsen ilk tartismada anana babana 'ahlaksiz kızınız bizim evden çıkmazdı, simdi taze gelin gibi davraniyor' diyeceklerine adım kadar eminim (şaşmaz senaryo)
Hazır askere de gitmis, ben olsam başardım tekmeyi.
6 ay bir de onun yolunu mu bekleyeceksin? Onca zamana unutursunuz birbirinizi

Cok geziyorsunuz diye evden kovmak mi
Yani cok aciklayici degil!
Abisinin esi size ne dedi?
İnsanlar istemiyor belli ki. Hareketlerinden anlıyordum diyor konu sahibi. İnsan istemediğini bile isteye hangi yüzle gider bende onu anlamıyorum. Adamın bekar evi olsa gene neyse denebilir de.

Bu adamla evlensen dahi
Seni koruyamaz sürekli ortada kalırsın
Sen sevgilim hakkında böyle konuşamazsın diyemeyen adamdan bir cacık olmaz

Ayri evde yasamak baska, olan aile evine gidip kalmak baska. Artik birçok ailesevgililerin beraber yasamasini kabul ediyor. Yas ile ilgilide bu. Cogu beraber yasayan çift 25+.

Sizin yasiniz hem genç, hem aile evinde gidip kaliyorsun. Asker kinasi yapan, hele corona zamaninda yapan bir aile zihniyetinde, o evde kalman tabiki normal karsilanmiyor.

Sizin olayiniz bana kuzenimi hatırlattı. Kuzen annesiyle beraber düğün tarzı bir yere gidiyor. Karşı tarafın davetlileri benim kuzen gelip gidip selam veriyor, sarılıyor filan. Yengem anlamıyor bir türlü benim kızı bunlar nereden tanıyor diye öğreniyor ki sevgilisinin evine gidegele akrabaları komşuları ile ahbap olmuş. Yengem demişti ki ben kızı vermesem ne olacak benim kız onların olmuş zaten bir bizim haberimiz yok demişti. Kuzenin evliligide 1 yıl sürdü zaten

Hemen hemen herkes neden kaldın demiş de anlamıyorum
Tamam kalmasa daha iyiymiş ama karşısındakilerin bu kadar görgüsüz olabileceğini nerden bilebilirmiş
İyi ki gittin kaldın da öğrendin nasıl insan olduklarını
Kim hatalı biliyomusun sevgilin
Demek ki ailesine sana olan sevgisini bağlılığını saygısını güvenini anlatamamış onlar da böyle davranmışlar
Bari sonrasında sahip çıksaydı
Ssevgilinin sana olan sevgisini bilemem belki seviyordur am ondan eş olmaz inan
Yol yakınken ayrıl
Üzülğrsün bir süre ama zaman herşeyin ilacı inan unutursun

Nasıl bir kafayla sevgilinin ailesinin yaşadığı eve gidip onlarla kalıyorsun ki? Bence o bahane ettikleri şeylerin dışında bir konu vardır o yüzden seni evden kovmuşlardır. Ki kovabilir kendi evleri sense kendi kendine evin oğlu için gelip yerleşmişsin. Büyük ihtimalle ailesi davet bile etmemiştir. Kusura bakma da ailenin tarafından bakınca istememiş olmamaları çok normal. Sevgilinde ailesi gibi düşünüyor ki onların yanında olmuş. Neyse en azından gerçek yüzünü görmüş oldun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…