Sevgilimin ailesi yüzünden tüm hayallerimiz yıkıldı

Aynı ev demedi ama oturulan ilçe küçük zaten her yer yürüme ile 10 dk

Aynen altın takmada, evlilik hazırlıklarında gayet modernler ama yakın oturmaya gelince çok gelenekseller
Böyle aileler ev araba da aldırır ve kendi üstlerine yaptırır size de kredi ödetir
her şey ailenin adına olur, sonra oğlumuzun bize borcu var deyip para isterler yada oğullarına kredi çektirirler.
Gelinde sıkıntı çeker.
Annesinin daha şimdiden beni maaşımı hesap edip ikisi herşeyi yapar yeter paraladi diye hesap yapması çirkin
Onlar bedava köle ve ek maaş kartı arıyorlar kendilerine
Bulabilirlerse selam söylesinler.
Çeyizi sen yap, evi sen geçindir, memurluk yap çalış, sonra gel kaynananın yanına ev işine çabala
Adamda kılını kıpırdatmasın senin için
Böyle evlilik olmaz olsa sonu gelmez.

Bu konuda deneyimli biri olarak görüşüm kişi ailesinin yansımasıdır ben onunla evleniyorum ailesi ile değil görüşü tamamen hata.Zamanla insan anne yetiştirmesinin aslında çok ta önemli olduğunu anlıyor

Henuz donmediysen kabahat. Sorma bile, kac kac kac.

Hahaaaaha aklıma geldi de yeni mezundum ananeme komşusu haber yollamıştı "torunu atandıysa istemeye gelicez". Zahmet etmesinler maaş kartımı yollarım demiştim

Ben böyle bir hata yapıp baya borca girdim malesef yani çeyiz eşyaları almıştım ufaktan.
Çeyiz eşyası dediğin sana kaldı, bu gün değilse yarın yine sen kullanacaksın ona üzülme. Düğün için kredi çekip dolandırılan kadın da çok.

Biz de alyanstan sete her şeyi benim çektiğim krediyle aldık. Üstüne onun ailesinin eşim üzerine borçları vardı, onları kapattık. Ve nişanlı da değildik. Şerefsiz olsa çok rahat dolandırırdı. Ama sağ olsun ne düğün takılarından ne bizim mesemizden benim rızam olmayan bir kuruşu bile kimse görmedi. Çok şükür şanslıydım

Ayrıldık kesin olarak ve kardeşiyle Instagramdan takiplesiyorduk. Kız hemen engelledi bile beni hahahahah Gerçekten sinirim bozuldu ve Allah kurtardı beni

Ayrıldık ve hemen annesine koşmuş ki kardeşi beni Instagramdan engellemiş beraber ağlama partisi yapabilirler umrumda değil şu hareketten sonra
Emin ol şu yaptığın için ömür boyu kendine teşekkür edeceksin. Şimdi canın yanıyor biliyorum ama 3 gün ağlamak ömür boyu ağlamaktan iyidir. Takdir ediyorum seni. Kendine en büyük iyiliği yaptın

Çok şükür eşiniz düzgün bir insanmış

Bende öyle düşünüyorum ileride aglayacagima şimdiden üzülürüm biraz geçer gider. Genciz güzeliz hallederiz teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Hahaaaaha aklıma geldi de yeni mezundum ananeme komşusu haber yollamıştı "torunu atandıysa istemeye gelicez". Zahmet etmesinler maaş kartımı yollarım demiştim
Artık erkek aileleri sapıttı gerçekten kadını para kapısı görmeye başladılar hele garanti bir işi varsa.. sanki onlar için dirsek çürüttük

Erkek aileri gelin almayı unutmuşlar... Oğullarını altından sanıyorlar heralde

Eskiden çalışan gelin istemezdi kimse. Çalışan kadının evine ne hayrı olacak denirdi. Şimdi bakıyorum herkes çalışan gelin arıyor. Mümkünse de devlette öğretmen olsun. Hem para kazanır hemde erkenden eve gelir oglumuzun hizmetini görür diye düşünüyorlar

Konu sahibi, aranızda nasıl bir konuşma geçti. Merak ediyorum açıkçası süt danası ne dedi.

Birey olamamış, kendi hayatı ile ilgili kararları kendi alamayan, ailesinin hele annesinin eteğinin altından çıkamayan oğlan çocuklarıyla evlenmeyin. Annesi oğlu izin verdiği için böyle konuşabiliyor. Aileyle bağları tabii ki koparın demiyorum, ama ben ne dersem oğlum yapar diyen kadın en başta oğluna hakaret ediyor, kukla mı ki bu sen ne dersen yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…