Sevgilimin ailesi yüzünden tüm hayallerimiz yıkıldı

Ayrıldık kesin olarak ve kardeşiyle Instagramdan takiplesiyorduk. Kız hemen engelledi bile beni hahahahah Gerçekten sinirim bozuldu ve Allah kurtardı beni
Herşeye rağmen o süt oğlan ile bir yola girseydin o güççük görümceye yapılan oda oda çeyizleri, damat ve ailesinden istenen altınları salkımları düğün dernekleri izleyerek antidepresanını içecektin.

Ayrıldık ve hemen annesine koşmuş ki kardeşi beni Instagramdan engellemiş beraber ağlama partisi yapabilirler umrumda değil şu hareketten sonra
Saçmalığa bak. Belliki baştan beri istemiyorlardı bu evliliğin olmasını. Annesinin orda burda konuşup size yolladığı mesejlarda siz ayrılın diyeydi demekki. Gözünüz aydın valla büyük bir beladan kurtuldunuz.

Sanki aşrı aşrı memlekete kız veriyorlar nesine üzülecekler yahu bu aveli çok aradınız mı?
Erkek milletinin kimyası bozuldu, nazlı gelinlere döndüler. Kıllı bıyıklı nazlı gelinler.

Kaç kaç run

Onlar oğullarına ek.maas arıyorlardı vazgeçince bitti tabiki istemezler

Tabikiii kendi kızlarına döktürürler

Yol yakınken dönme kaç, kanatlanıp uç.

Sevgilinizin ailesinden çok sevgiliniz yüzünden ilişkiniz sallantıda. Bildiğiniz anneci bir tip ve değişmez. Evlilikte aileyle bir sorun olduğunda ilk iş ailesini korumak olur.
Asla sorumluluk sahibi olabilecek biri gibi değil. Evlenmek isteyen adam ailesi yardım etmiyorsa bile birikim yapar, kredi çeker bir şekilde yapar yapacağını. 2-3 sene otururuz, gidersem üzülür ne ayrıca? Çocuk mu sevgiliniz Zerre olgunlaşmamış bir adam, evliliğe de hazır değil. Kaçarak uzaklaş.

Böyle aileler ev araba da aldırır ve kendi üstlerine yaptırır size de kredi ödetir

Yani bunlar evlense ilk yillari tamamen borc icinde gececek. Sözde birikim olarak ev bile kullanilamaz cünkü anne baba oturuyor cikartamaz. Yani borc icinde evlen. Ev almak zaten hayal olur.
O yüzden evlenirken ne kimseden para almak lazim, ama kimsede senin birikimimin üstünde oturmamali. Erkek kadin fark etmez. Evlilikte en önemli olaylar ve yatirimlar ilk 10 sene icinde olur.

Sevgilinizin annesinin söylediklerinde sizi rahatsız edecek ne var ki ben anlayamadım. Bir çift evlenecekse sadece kendisinin maddi gücüne dayanarak evlenmeli, aileler size bir şey yapmak zorunda değil ki. Annesinin geline maddi yardım yapamayacağını söylemesi onu kötü birisi yapmaz.
Tabi sevgilinizin annesine bağlılık derecesini bilemeyeceğim. Ama benim fikrim ailesine, annesine bağlı insanları hep severim, onlara saygı duyan destekleyen kişi size de aynı şekilde davranacaktır bence.
Size yoldan dönün ya da devam edin diyemem ama ön yargılı yaklasmayın bence, daha tanışmamışsınız bile.

Konu sahibi maddi tarafinda degil. Rahatsiz eden kisim "göz hapisi" kismi.

Zaten sonradan yazdı konu sahibi ev aldırılmış, iki araba. Herhalde aile biraz baz kısmını ödedi, geriye kredi çekildi kredileri bu ödüyor. Zaten kredilerden geriye hiç parası da kalmıyormuş tüm parayı aileye gönderiyormuş. Kız da maaşı ile evi geçindirip bir de düğün masrafı ödeyecek

Sorun maddiyat değil zaten. Kvnin oğluna başka dış çevreye ve benim duyacağım şekilde biseyleri başka anlatması sorun.

Annesinin daha şimdiden beni maaşımı hesap edip ikisi herşeyi yapar yeter paraladi diye hesap yapması çirkin

Annesini madem bu kadar düşünüyor evlenmesin o zaman. Kimse kimsenin annesini çekmek zorunda değil. Ayri evlerde bile katlanamıyoruz aynı evin içinde yaşarsanız o 2 3 yıla kalmaz ayrılırsınız zaten kesin istemediginizi belirtin bu karardan dönmeyin. Annesinden göbek bağını kesemiyorsa koynuna kadın almayacak o zaman paşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…