Siz ailesinin oldugu evde mi kaliyorsunuz anlamadim ben o kismi.
Resmen senin yüzünden bir aile faciası çıkacak. Kendi evin yok mu da milleti rahatsız ediyorsun? Neden kendinize bunu yapıyorsunuz? Kadın seni evinde istemiyor neden anlamıyorsun?
Ben kadın beni çok istiyor diye birşey mi yazdım??? Nerde yazıyor bu?
Benim sevgilim dediğim dedik ne dersem o olacak tipten bir insan, annesi ne derse desin illaki inadına geleceksin bu eve diyor. 1 gün gelmesem 2.ci gün gelmek zorundasın diye kavga çıkartıyor.... ortada kaldım, gelmesem biz kötü oluyoruz
Dışarı çıkmak için birbirinizden izin mi alıyorsunuz? Tek çıkmanız yasak öyle mi? Vay ki ne vay.
Geçimsiz bir ilişki, kavga edip eşyaları evden çıkaracak kadar fevrilik. Dengesiz bir ilişki. Orda niye kalıyorsun ayrıca? Kadının ev huzuru kaçmış, kocasıyla arası bozulmuş. Şimdi sen acı ilerde o senden bunların acısını misliyle çıkaracak nasılsa kadının canı yanmış.
Birlikte Yaşasaniz tamamda neden ailesiyle olduğu evdesin yaşananlardan sonra hele bir an önce o evden gitmelisiniz benceSevgilimle ilişkimiz sürekli birimizle vakit geçirerek geçer, çoğu zaman beraber uyur hafta sonlarını hep birlikte geçiririz. Hiç ayrı ayrı dışarıya çıktığımız olmamıştır, bana izin vermediği gibi kendiside gitmez. Asıl problem annesinin komşular ne der bu kız sürekli bu evde derdi... ilk başlarda benim için oğlum bu kızla gezer sonra bırakır diye ilişkimizi umursamadı ama baktı ciddiye gidiyor bana cephe alıp yapmadığını bırakmadı.. ''ondan adam olmaz, onunla evlenilmez, evlenecek yaşta değil, diğer eski sevgililerinide çok sevdi ama sonunda ayrıldı. Seni aldatıyor, evlenirsen babası gibi eve gelmez'' gibi bir sürü çirkin cümleler kurdu.. bunlar haricinde namusumdan tutun aileme kadar laflar söyledi.... ağladım zırladım sevgilim için katlandım. Bir gün annemle ilgili konuştu ve artık katlanamadım hepsini sevgilime anlattım ve annesiyle büyük bir kavga içine girdi, bu kıza kimse laf söyleyemez diye onu susturdu. O günü hatırlamak bile istemiyorum! Bakın benim annem beni her gün arar sorar herşey yolunda mı der ve ben ona hiç birşey anlatmam çok iyiyim derim, yani suçsuz günahsız annem, bilse bunlara izin verirmiydi.... Neyse sevgilimle annesinin kavgasının üstünden 2 aya yakın zaman geçmiştiki 3 gün önce biz sevgilimle kavga ettik ve benim onun evinde olan eşyalarım vardı onları toplayıp evden çıkardık ama sonra barıştık, biz bu gün eşyamı eve sokarken annesi kendi kendine söylendi.. neyse odaya çıktık ben sevgilimin kirli çamaşırlarını yıkamak için makineye koydum o an annesi geldi ''sen kimsin neyin nesisin, 3 gün müsade veriyorum'' gibi şeyler söylerken sevgilim müdahale edip onu susturmaya çalıştı ama nafile... kadın bu sefer ona cullanıp 28 yaşındaki adama tokat attı, elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı şaşırdım. Bu esnada babada evdeydi ve olanlara şahit olunca kadına kızıp kapıyı açıp evden atmak istedi.... yani karısını, hani evlilikleri devam etsede eski kafa boşanılmaz diye devam eden bir evlilik zaten. İnan'ın öyle bir üzüldüm ki bu durumu görünce bir kadın olarak ona içim acıdı... onun bana yaptıkları bir kenarda dursun bir insan olarak onun ezilmesi kalbimi yaktı.....
kadın sürekli bize ah ediyor, o kadar korkuyorum ki ya bu ahlar yüzünden hayatım boyunca mutsuz olursam? Biz evlensek bu kadının torununu mu doğuracağım ben? Bu bana yaptıklarını hayatım boyu unutabilir miyim.... sürekli bunları düşünüyorum, bu sebeplerden ayrılırsam annesini bile karşısına alan bir adama haksızlık yapmış olmaz mıyım?
Birde isin diğer tarafı kadın oğlunu Avrupadan birisiyle evlendirmek istiyor, güya çocuğunun hayatı kurtulacak... oysa kendi işi var çok şükür evleri arabaları herşeyleri fazlasıyla güzel ve yerinde.. o tabiki onun çocuğu tek oğlu, iyiliğini istiyor olabilir ama bir insan hiç mi düşünmez bu kızda bir insan evladı yazık günah diye?
İnanın içinden çıkamıyorum, siz ne yapardınız? İnsanlar kötü ve bencil .... hemde çok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?