Hayır evlenseler birlik gelse eve kıyametler kopar ben birlik durmam diye bu kk ufkumu baya genişletti hergün farklı kişilik örneği çıkıyor karşıma+1
Yani ben görümce adayıyım, kızın biri gelip eve yerleşse ben de istemem bırak kayınvalideyi. Ne münasebet canım? Baba evinde birlikte yaşamak mı olur? O evin bir tane hanımı var o da çocuğun annesi yani. O istemiyorsa tartışmaya açık değildir bu konu. İlişkilerine karışamaz ama evi hakkında kararı o verir.
Hmmm bu ev benim sende benim olduğum yere istediğin gibi girip çıkabilirsin diyen bir sevgilim var.... kendi aramızda başka sebeplerden dolayı ayrılsam neyse nede problem kadının kendi kendine yaptığı bir sorunken ben bunun acısını faturasını ilişkimi yok ederek mi kesmeliyim.... kendi evim olsa bile ben erkek arkadaşımın yanına gittiğim için mi suçlanmalıyım bu rahatlıksa rahatım evet
Nedeni belli değil mi? Ayrı ev =bir evin sorumluluğuneden ayrı eve çıkmadığınız sorusuna neden cevap vermiyorsunuz?
Yani o da var şimdi. :) Evlenmeden önce tatlı geliyor, ailen olmayan fertleri ailenmiş gibi görüp öyle davranmak falan herhalde. Kızlar çok yapıyor, anne diyeni duydum. Ne annesi ya hu? Bir insanın bir tane annesi olur bildiğim. Hayır burada öyle cici bir durum da yok, o zaman o evde kalmaktaki bu ısrar nedir? Kadın düpedüz kızı sevmiyor ve evde istemiyor. Tamam oğlunun kimle ilişki yaşayacağına karar veremez ama evinde görmek istememesi ve de görüşmek istememesi hakkı. Kadının yaşam alanını işgal et sonra da kadına acı.Hayır evlenseler birlik gelse eve kıyametler kopar ben birlik durmam diye bu kk ufkumu baya genişletti hergün farklı kişilik örneği çıkıyor karşıma
neden ayrı eve çıkmadığınız sorusuna neden cevap vermiyorsunuz?
E bi de gık deseydin..Hayır ben kimsenin arasını bozmadım, biz tanışmadan evvel adam kadınla olan bağını kesmiş. Evini otel olarak kullanıyor yani aralarının bozuk olması benimle alakalı değil. Ayrıca izin almıyorum sadece herşeyi birlikte yapıyoruz, bundan şikayetçide değilim. Farkındayım bazen fevri davranılıyor ama sinir hali insanlık.. Neden suçlanıyorum ben kadına gık bile demedim kalbini asla kırmadım, sırf kendi çıkarları için beni ezen üzen kalbimi kıran o...
BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI! Bu mu insanlık, ben Türkiye içerisinde olduğum için sevdiğim insandan ayrılmayı mı hak ediyorum ....
Nedeni belli değil mi? Ayrı ev =bir evin sorumluluğu
Ne işin var insanların evinde, hiç utanmadan sormuşsun bir de acimali miyim diye.
BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI! Bu mu insanlık, ben Türkiye içerisinde olduğum için sevdiğim insandan ayrılmayı mı hak ediyorum ....
Birde kadinin kendi kendine cikardigi sorun yuzunden ben neden sevgilimle arami bozayim demissin..
Konu fazla absürt.
Zügürtsünüz anladik
O dedigim dedik sevgilinin cebinde biraz
Para olsaydi
Artistligini buraya geleceksin
O kadar seklinde sergilemezdi emin ol.
Bedava pansiyon,sevgili, kirliler yikaniyor falan filan.
Cok seviyor cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?