Sevgilimin annesi, acımalı mıyım?

Hayır evlenseler birlik gelse eve kıyametler kopar ben birlik durmam diye bu kk ufkumu baya genişletti hergün farklı kişilik örneği çıkıyor karşıma

Kadın neden kendi kendine sorun yapmış olsun

Senin evine ben gelip yerleşsem hoş olur mu

Orası sevgilinin de evi olsa da annesi ve babasının evi yani bir kişi istemiyorsa yeni ev arkadaşı bile alınmaz eve kaldı ki oğlun sevgilisi gelecek

Çocuğa kadar düşündüğüne göre evlenmeyi düşünüyorsun. umarım sevgilin, bir gün seni yarı yolda bırakmaz. zaten kavgalı-barışmalı, dışarı çıkma yasaklı ve aileyle sorunlu bir ilişki. evlenseniz de zor... Sevgilinin annesi haklı, kocan değil kaynanan değil evlerinde yaşıyorsun bana çok tuhaf geldi. ve huzursuzluk çıkmasına sebep oluyorsun. aklı başında, güçlü bir kadın kendini bu duruma düşürmemeli.

Sen farkında degilsin sanırım. O ev kadının evi, sevgilinizin değil. Anladığım kadarıyla sevgilinizde kabadayılık hamuru var, benim evime geleceksin falan.. halt etmesin anasıyla babasının evine cöreklenmesin. Adam olsun gitsin bir ev tutsun ya da ev alsın, orda yapsın atarını giderini.

Biraz gözünüzü açın. Kadının ahı peşinizi bırakmaz emin olun. Sen sevgilini ikna edeceğine hala kuzu kuzu gidiyosun evlerine. Koskocaman kadınsın bi de...

Sen evini tut sevgilin de arada gelir kalır sende. Ben size acıdım bu konuda. Ne duruma düşürmüşsünüz kendinizi

cinsiyeti falan farketmez, çocuğumun arkadaşı sürekli gelip evimde kalsa rahatsız olurum.
hele de ev sahibi gibi evimde çamaşır yıkamaya, duş almaya falan kalkışırsa cinnet geçiririm.
evimde bir yabancı varken ne rahatça yemek yapabilirim, ne tuvalete girebilirim ne de sevişebilirim, kimsenin benim rahatımı bozmaya hakkı yok.
kovarım yani, kimse kusura bakmasın.

Hayır evlenseler birlik gelse eve kıyametler kopar ben birlik durmam diye bu kk ufkumu baya genişletti hergün farklı kişilik örneği çıkıyor karşıma
Yani o da var şimdi. :) Evlenmeden önce tatlı geliyor, ailen olmayan fertleri ailenmiş gibi görüp öyle davranmak falan herhalde. Kızlar çok yapıyor, anne diyeni duydum. Ne annesi ya hu? Bir insanın bir tane annesi olur bildiğim. Hayır burada öyle cici bir durum da yok, o zaman o evde kalmaktaki bu ısrar nedir? Kadın düpedüz kızı sevmiyor ve evde istemiyor. Tamam oğlunun kimle ilişki yaşayacağına karar veremez ama evinde görmek istememesi ve de görüşmek istememesi hakkı. Kadının yaşam alanını işgal et sonra da kadına acı. Oyyy bu nedir?

BAKIN ASIL MESELE KADININ OĞLUNUN AVRUPADA YAŞAYAN BİR KIZLA DEĞİL TÜRKİYEDEN BİRİSİYLE OLMASI! Bu mu insanlık, ben Türkiye içerisinde olduğum için sevdiğim insandan ayrılmayı mı hak ediyorum ....

E bi de gık deseydin..

Kime aciyacaksın?
Kendine mi?
Tabi acıyabilirsin, geç bile kalmışsın kendine acımakla..

Neden anlamakta zorlaniyosunuz? Ayri eve çıkın diyoruz ayrılın demiyoruz..

Sevgiliniz çalışıyor mu?

Birde kadinin kendi kendine cikardigi sorun yuzunden ben neden sevgilimle arami bozayim demissin..
Konu fazla absürt de neyse.

Zügürtsünüz anladik
O dedigim dedik sevgilinin cebinde biraz
Para olsaydi
Artistligini buraya geleceksin
O kadar seklinde sergilemezdi emin ol.

Bedava pansiyon,sevgili, kirliler yikaniyor falan filan.
Cok seviyor cok.

Ne işin var insanların evinde, hiç utanmadan sormuşsun bir de acimali miyim diye.

Ben bu eve sevgilime misafir oldum diye namussuz mu oluyorum? Kadının deyimiyle... Yada yurt dışında değilim geleceğim parayla garanti altında değil diye ayrılmazı isteyen bir kadına mı uymalıyım

:) teşekkür ederim, iyi geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…